icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tamaska
3. apr 2013

Baby dnes super nákupik v H&M letné šatičky aj pre Niku aj pre eli rovnaké po 4,95 a medzi zľavami sa mi podarilo uloviť duopack roláčikov pre Eli zlacnený z 12,95 na 2€ - no nesprav si radosť, aj keď som zháňala niečo iné 🙂)))

1234lubka
4. apr 2013

@larosa no minuleho roku sme boli v ke v zoo ale maly si to velmi neuzil lebo ved bol este mini mal okolo pol roka ale toho roku sa tam urcite vyberieme uz si ho viem predstavit....staci ze vidi na obrazku nejake zvieratko a hned krici auko auko :D na vsetko hovori hauko :D mohli by sme tam dat stretko viacere :P

mirka2010
4. apr 2013

@kajkovajanka jeeej, aka bola obliata Bekuska nasa zlatucka 🙂 a ocinko aky rad 🙂 jaaaaj, chlapi 😀 😀 😀 😀 😀 Marosko v pondelok bol taky uplakany, ale uz dva dni nic ine nerobi len chodi po dome s dvoma korbacmi a sibe mna aj ocina a ma z toho obrovsku radost 🙂 s mu pacia stuzky co ma na nich 🙂 no zlaticko nase 🙂 inak, teraz ho mam na kolenach a place o dusu, lebo on chce pozerat baaaabu-teda seba 🙂 uz aj Beki si samu seba takto uvedomuje???

mirka2010
4. apr 2013

@tamaska juuuj, keby som mal HMko tak blizko...len my ho mame najblizsie v Ziline a tam sa veru ja nedostanem kazdy den...ale bola kamoska a doniesla nam akurat vcera jedno polo tricko a jedno autickove, tak aj my mame radost z HMka 🙂🙂🙂 a velkost aku mala nosi??? nam je stale ta ich 86 velkaaaa...

mirka2010
4. apr 2013

@mihouk hmmm, tak to s tym spankom nemate veru jednoduche...ale Maximko ked vidi, ako ste vsetci pekne spolu tak jasne ze aj on chce byt pri vas...inak, ja si stale neviem predstavit ako Marosko bude spavat v inej izbe, vobec neviem ako si na to zvykneme...je sice na to este cas, ale ja som stale taka, ze ho pocuvam ako dycha, kocham sa ako spinka, hladkam ho...drzim za ruku...viem, ze ked podrastie, bude to ine...ale momentalne tato predstava je uplne pre mna sci-fi....takze Tiluska stale vracala? a zeby to mala virozu??? ja som akurat uvidela take navrete dasienka u Maroska, takze dolne zuby nam asi o chvilu vykuknu....uz aj viem , preco je taky placlivy.... ☹

mirka2010
4. apr 2013

@1234lubka ahojky, tak ides teda takto natvrdo pracovat??? jaaaaj, teda velky obdiv mas odomna, ja si stale neviem predstavit ako by som Maroska niekde do jasliciek musela dat...´moji rodicia este pracuju, svokra daleko, takze jedine jasle by boli pre nas jedina alternativa a to je nieco co vobec si ani nepripustam ze by tam isiel...ale keby sme museli, tak co uz...museli by sme si zvyknut....tak ti budeme drzat moc, moc, moc palce!!!!!! daj potom vediet, ako si dopadla, dobre??? nooooo a nase noci....tuk, tuk, tuk...lepsie...dokonca uz v noci ani nekojim...co je velky pokrok u nas...budi sa sice tak dva, tri krat ale dam cumlik, pohladkam a spinka dalej...takze v tomto sme pokrocili, z coho sa velmi tesim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tamaska
4. apr 2013

@mirka2010 roláťiky boli 86/92 písali 1-2 roky tak uvidíme do kedy bude trvať táto zima, ale možno teraz trošku rukávy podhnem, a na jeseň by mali byť dobré. Dnes má mala oblečené tričko z C&A 86 a je jej akurát možno rukáviky sú cca o pol cm dlhšie. Výšku má Eliška 80cm no váhovo sme na 8260g - takže taká žížalka rukatá nohatá 🙂

mabel1981
4. apr 2013

@mirka2010 ahoj Mirka, citam, ze Marosko sibe este jedna radost a chodi s korbacikom, Filipko by nas tiez sibal kazdy den keby sme mu korbacik neschovali, a ako sa inac mate? my celkom fajn, aj ked zase tuto noc bol hore 2 hodiny, neviem co to zase ma znamenat... my mame celkovo 10 zubkov, ale jedna stolicka sa mu este celkom neprerezala. ozaj a uz ste zdravi, ja pocujem na Filipkovi, ze pri dychani mu to na hrudnicku neako chrci. Asi je to este pozostatok z tej choroby, ak by mu to do buduceho tyzdna nepreslo, tak pojdem s nim ku dr.

mabel1981
4. apr 2013

@1234lubka ahoj moja, takze ides pracovat, tak to mas velky obdiv odo mna, ale co uz ked treba korunky. Drzkajte sa a pozdravujem Matulinka a daj nam vediet ako to stihas

martinka8
4. apr 2013

@1234lubka a co budes robit? a Matulika kde das???? drzim palce ak to velmi chces nech sa podari 🙂

zuzky1104
6. apr 2013

Huraaaa......dnes sa ide na Spievankovoooo 😀 😀

zuzky1104
6. apr 2013

@tamaska Aj my sme boli vcera poobede len my dve s Julcou na zatah v Optime, dali sme si Happy meal samozrejme, ja kavicku, zmrzku, potom som Julcu supla do kutika a ja som po dlhom case pobehala po obchodoch, ze co nove a co sa nosi, ale najprv som jej musela kupit lesk na pery z DM! Hrozneeee uz od teraz!!! 😀 Tiez som videla tie saticky v H&M, krasne sa tam da nakombinovat.... 😉 ideme na svatbu, tak som nieco hladala....joj, ja tak naozaj nemusim tie rodinne slavnostne stretnutia....pomooooc

mihouk
6. apr 2013

@mirka2010 Tak Tilka asi mala crevnu virozu, lebo teraz to ma mm, no jedna sranda v nasej domacnosti. Tilka je uz nastastie v poriadku, este stale kasle a je taka mojkava, najradsej by sa len nosila, ale uzivam si to.
Dnes je u nas normalne ze 10stupnov a slnecno, taka pozitivna som uz dlho nebola, normalne sa tesim 😀 😀 😀 😀 😀
S nasim spanim sme este nepokrocili, ale mali sme noc, ze Maxim zostal spinkat celu noc u seba, aj sme mu kupili hodinky co mu ukazuju slnieco na den a hviezdicku na noc, ale on si mysli ze je to hracka a aj tak v noci prisiel. Este to potrva, ale mne sa v podstate paci ked si to k nam rano o 5tej namieri a vsetci sa tlacime v jednej posteli.
A viem presne aka budes ked Marosko pojde v noci od teba, taka ako ja 😝 Detsky monitor na plno a pri uchu, prestahovali sme sa do druhej izby aby sme boli blizsie a nebola som si ista ci robim dobre a ked sa v noci zobudil, tak ja som tam uz s nim zostala, lebo par noci chodit hore-dole a prestane ta to bavit. Za par tyzdnov si zvyknes a ked pride druhe babo, tak sa ti to bude zdat dinve mat maleho cloviecika znova pri sebe, hlavne ked bude taky tajnak ako Tilka, moj mm zo zaciatku zabudal ze ju mame v izbe az kym sa nezacala mrvit 😀 😀 😀 😀

martinka8
6. apr 2013

jooooj dnes spievankovo, ako co robilo to moje dieta,,.... nechapacka, ako straaaaaaaaaaaasne sa tesila, bola neskutocna, tancovala, tlieskala, chechtala sa. Som z nej skoro pukla. A nakoniec sme ju vytrepali aj na podium, myslela som si ze spusti rev a bude sa tahat za mnou (klasika) a ona nic, si chodila medzi detickami, napodobnovala ich tancovala, tlieskala.... neskutocne. Na konci nasla nejake dievcatko co papalo MILU, tak chodila len za nou a pytala si keks od nej, som sa tak rehotala, dievcatko uteklao a ona za nou vsade.... 🙂 Neskutocny zazitok mame vsetci 🙂

kajkovajanka
7. apr 2013

@zuzky1104 to vazne? a odkial pozna lesk an pery? od teba, zo skolky, z telky? fuuuuha, dajako skoro 😅

kajkovajanka
7. apr 2013

@mirka2010 uvedomuje, pozera sa aj v zrkadle, aj na telefone, aj v pocitaci, aj na fotkach. a vie povedat, ze to je baba. a ze ta baba sa vola Bebe. a vie aj povedat, ze ona sa vola Bebe a myslim, ze tomu rozumie, co sa jej pytame. cize z toho si myslim, ze sa uvedomouje, ze onaje na tych obrazkoch, videach.. ale je to smieska, ze tak rady sa deticky na seba pozeraju 🙂 🙂

1234lubka
7. apr 2013

@mirka2010 VAAV SUPER ze uz v noci nekojis....velka ulava co? 🙂 no predvcerom som na teba myslela v noci...matulik bol hore od pol noci do pol tretej....som myslela ze ma porazi....nie nie spat nikdy este nebol tak dlho hore.....som mu potom musela urobit mlieko....na druhy den sme mu na noc dali nurofen a bolo to lepsie...vcera sa zacal budit okolo stvrtej ked som ho vzala ku nam tak sa vril hadzal plakal....vyhadzoval dudu....no potom asi po hodine sme to vzdali a urobila som mu mlieko a zaspal....to budu urcite tie zuale stale si tam strka prsteky na tie spodne dvojecky.....chudatenko moj ekd si predstavim ze nasm este 14 zubkov musi narast....ach jaj....
no a s tou pracou ani ja neviem ako to budem zvladat...je to dvoj smenna prevadzka....ranne smeny prezijem od siestej do druhej to nebude take strasne,...akor poobedne budu horsie...no uvidim zajtra co to bude caka ma nieco ako skoliaci pohovor to tam budem normalne od siestej rano do druhej poobede a tam sa ja aj zamestnavatel rozhodneme co dalej...ci budu oni spokojny ci budem ja spokojna a tak....och uvidim ci to bude stat za tu almuznu co zarobim....za take peniaze by brali ludi....mala by som kontrolovat nejake kovove suciastky...som zvedava....dam vediet 🙂

1234lubka
7. apr 2013

@mabel1981 ahojky 🙂 no to je tak ze musim lebo teraz sme o drzku koli tomu debilnemu pocasiu....mm co volal z veducim tak robota je len sa neda robit koli pocasiu....snad uz tento tyzden pojdu nieco robit.....uvidim no co a ako to bude ako to budem zvladat ja aj matulinko....ved nemusim tam robit dlho...mesiac dva mozno....uvidime 🙂 vy sa ako majkate?

1234lubka
7. apr 2013

@martinka8 ahoj to je nejaka kontrola kovovych sucastiek ci coho budem kontrolovat ci su spravne vyrobene...zatial viem len teoreticky az zajtra idem prvy krat do firmy zatial som bola len v agenture....matulinko bude z mojou mamou ona je doma s mojim bratom ma na neho opateru....zatial vlastne z mm lebo oni este nerobia...koli tomu debilnemu pocasiu im stoji robota

mirka2010
7. apr 2013

@mabel1981 jaaaaj, moje zlaticko, chrci este....hmmm, naozaj ak by to neprestavalo, radsej treba ist k dr...a uz ste u tej nasej??? vidis, ani neviem, ci ste si ju nakoniec vybrali...a co ma nove vas krasny Filipko? Co ho nove zaujima? Nas Marosko, to je taky objavovatel...stlae ho nieco nove zaujima, je to taky spekulant, on vie napriklad uz tolko ukonov, ze ja sa nestacim cudovat...a ako rozumie? poviem mu napriklad, ze chod zobrat kocky, knizku a on to bez problemov donesie...akurat sme prisli z navstevy, co mame kamosa co sa presne narodil v den kedy Marosko a jeho maminka je moja spoluziacka zo ZS a tak nam tam bolo supeeeeeeeer...sa vyhrali spolu a kolo, kolo mlynske...to bolo take krasnucke 🙂 no a kedy sa uz vidime???

mirka2010
7. apr 2013

@mihouk tak Tiluska je uz v poriadku? tak to som velmi rada 🙂 tesim sa s vami a prajem vam z celeho srdca nech dlllllllllllllllllllllllllho, predllllllllllllllllllho nepride k vam ziadna choroba, ani nadcha, ani jeden kasel!!!!!!!!!!! Verim, ze si uzivas maleho ked vam dama najovo, ze vas tak potrebuje. Je to krasne a dlho este bude 🙂 Nas sa to uz ludia pytaju, ze kedy dame maleho do detskej spavat...noooo, u mna ani napad este...to asi budeme musiet nejako zacat citit 🙂 vekovo si to nechcem ohranicovat, ale uvidime...a co ste robili cez vikend? my sme mali vcera paradnu prechadzku s nasou frajerou Stelkou 🙂 a dnes sme boli pozriet kamosa Lukaska, takze super, sme vyteseni 🙂

mirka2010
7. apr 2013

@kajkovajanka tak je sikulka obrovska, ze vie uz povedat ako sa vola 🙂 Marosko vie len ze baba a je v telefone a vo fotaku a na telke ked pustame videa...a niekedy povie Ma, ale neviem ci to akoze je zaciatok Marosko, alebo nedokoncene mama....ale je to krasne a ked sa bozkava v zrkadle, ach, to je radost pozerat 🙂 a aky ste mali vikend???

mirka2010
7. apr 2013

@tamaska jemine, vasa mala to je naozaj taka zizalka...ale ako je to dobre aj pre teba...veru, ja ked mam Marosko nosit, tak mam uz riadnu vahu na rukach...neviem presne aku ma vahu, naozaj sme sa dlho nevazili ale ked tak typnem, urcite 11 kg ma...tie veci co mame my teraz nove z HM ka tak 86 je mu poriadne velka...aj na dlhu, aj na sirku, ale ponosi, tesim sa z nich..teraz ho vlastne satim uplne celeho, lebo zo vsetkeho vyrastol...tak len kupujeme a kupujeme 🙂

mirka2010
7. apr 2013

@1234lubka jaaaaj a co to tak, ze bol Matulik tolko hore...moje zlaticko...asi tie zubaliky, mi hovor este 14 ma vyjst aj nasemu Marosinkovi...ma navrete dasienka uz treti den a nic sa zatial nedeje...ach, lasocky nase, si vytrpia a my s nimi...inak, veeeeeeeeeeeelmi ti drzim palce v tej praci...naozaj ta velmi obdivujem ze ides do toho...ako to budete mat organizacne? budes rano maleho vozit k vasim, alebo zatial bude s nim tvoj mm??? ako to budes mat daleko z domu??? urcite drzim velmi palce a daj vediet!!! 🙂

larosa
7. apr 2013

kočky aká sranda je keď sa stretnú rovnako staré detičky 🙂 teda tie rozdiely medzi nimi...týmto ďakujem za návštevu @martinka8 a Lili a @tamaska, @kajkovajanka, @zuzky1104 môžete ľutovať 😀 by ste zažili našu Ami a potom by ste ďakovali, že vaše sú tak dobré 🙂 síce Eliška sa jej bojí už dlhšie 😉

martinka8
7. apr 2013

@larosa my dakujeme 🙂 myslim ze Lili z nej traumu nebude mat 🙂 ona zdrha pred vsetkymi detmi 🙂 a myslim ze teraz je na rade @tamaska. Takze Zuzi hod tam termin, uz sa tesiiiiime 🙂

tamaska
8. apr 2013

@larosa ako som písala v sms my sme zaspinkali a potom som už vôbec nestíhala :( mrzí ma to. A idem cvičiť Eli na Ami 🙂
ALe jasné začiatkom mája u nás 🙂 sú tam štátne sviatky , myslím že vychádzajú na stredu tak potom sa dohodneme 🙂

mabel1981
8. apr 2013

@mirka2010 ahoj Mirka, tak super ze sa vyhrali deticky 🙂 no my sa mame celkom fajn, chvalabohu uz aj u Filipka nepocut to chrcanie tak som rada, a ano uz sme u tej vasej dr... aj Filipkovi vidno ze ma navrete spodne dasienka a zubky zatial ziadne tak uvidime, my este 10 zubkov musime pretrpiet 🙂 a aj nas Filipko je taky objavitel, najnovsie mi otvara vstavanu skrinu a zatvara sa do nej a tiez ked mu poviem, aby mi doniesol neaku hracku, tak mi ju pekne donesie, to je take super, ze? ze su uz take sikovne tie nase deticky. Jaaj uz by som bola rada ked by sme sa stretli, mozme si zavolat 😉

mabel1981
8. apr 2013

@1234lubka ahoj tak ti drzim moc, moc palce, aby ste to zvladli, aj s Matulinkom. My sa mame celkom fajn. Filipko je taky maly vymiselnik a objavitel, najnovsie sa mi zatvara do vstavanej skrine, ze aby som ho hladala, to ho ocinko naucil 🙂

mirka2010
8. apr 2013

@mabel1981 ahoj Monika, tak som v prvom rade stastna, ze malemu je uz dobre a hlavne je ze nechrciiii 🙂 tesim sa s vami, lebo kazda chorobka je neprijemna...vzdy sprevadzana velkym strachom o tie nase lasky milovane, vsak? Marosko bol z tej navstevy taky unaveny, ze krasne spinuskal, taka som rada, pokladik moj...nase navrete dasienka su tiez bez zmeny, ach, to ja uz nechapem co je toto zase...inak, pocasie sa nam konecne umudruje, takze stretko na dosah, co povies? inak, jasneeeee, hocikedy mi zavolaj, potesim sa 🙂