icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
8. apr 2013

dufam, ze dnes uz len spomienka na zimu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzky1104
8. apr 2013

@larosa no ved my aj lutujeme 😢
@martinka8 @tamaska @kajkovajanka zaciatkom maja by to slo, lebo inak april mame zase neskutocne nabity,a v maji "len" tri oslavy tak parada 😀 😀 😀 mne tie rodinne akcie, uz skutocne idu poriadne na nervy, zacalo to od minuleho roku a stale neskoncilo....na upresnenie (krstiny v nasej rodine 3x!, 80tka, 60tka, prve svate, birmovka, teraz svatba, urcite som nieco vynechala, take zdvorilostne navstevy, no a medzitym taky normalny rodinny zivot 😀 😀 😀

zuzky1104
8. apr 2013

@martinka8 @tamaska @kajkovajanka @larosa
baby, ja len hadzem info, ze aj my sa na vas u nas tesime, rady vas tu privitame, ked pride na nas rad 😀 😀

zuzky1104
8. apr 2013

@martinka8 @tamaska @kajkovajanka @larosa
V sobotu ideme s Julcou do statneho na dr.Jajboli, pamatate si to? 😀 😉

1234lubka
8. apr 2013

@mabel1981 ooch ta to je spekulant :D moj matulik len sa schova pod stol alebo za zaclonua mysli si ze ho nevidime a potom robi kuuuk 🙂 a ked ho akoze najdem a urobim kuk taks a ide zblaznit jak sa rehoce 🙂 no v robote bolo fajn ja som bola spokojna, mali sme prist 6 na skolenie prisli 3 a dve s toho hend zdupkali le ja som ostala :D nieje to ziadna fizicky ani psychicky narocna praca....co ja viem 🙂 je to na dohodu takze mozem kedykolvek odist, ked budem potrebovat volno tak len musim nahlasit :P zatial to vyzera dobre 🙂

1234lubka
8. apr 2013

@mirka2010 fesaaaaaaaaaaaaciskoo :* dnes je v PO kraasne slnecno 🙂

1234lubka
8. apr 2013

@mirka2010 no v poraci boo podla mna super mali sme prist 6 prisli 3 a dve po hodine zdupkali :D len ja som ostala:D robila som uz aj horsie veci podla mna e to v pohode robotka, fizicky ani psyychicky nenarocna....dnes som dokopy robila....NIC :P cistila nejake boxi, davala nejake umele plugy na suciastky...skoliace sucistky som vraj oznacila na jednotku z hviezdickou....zajtra uz asi budem nieco kontrolovat :P no asi bdueme chodit na tyzden k nasim aspon usetrime za benzin, a je to na dohodu takze ako som robit zacala tak mozem aj skoncit..ked budem potrebovat volno ak staci zavolat do angetury ze nepridem a hotovo :P no musela som do to ist teraz potrebujeme kazde aj euro.... a v noci bol matulinko poslusny to jak naschval :P ked mm ku nemu mal vstavat :P ale cez den sa vysalili, mm ho vzal na prechadzku do maxu na smykalku na hombalku 🙂

1234lubka
8. apr 2013

@martinka8 no tazke v oraci bolo podla mna super 🙂 mali prist na skolenie 6 a prisli 3 a s toho dve zdupkali po hodine len ja samam som tam ostala 🙂 nieje to nijako fizicky ani psychicky narocne 🙂 mohol by to robit kazdy 🙂

tamaska
8. apr 2013

@mirka2010 WOOOW krásne zábery a samozrejme aj MAroško 🙂

mihouk
8. apr 2013

@mirka2010 Dakujeme, Maxim zacal vcera vecer kaslat a mne az oci prevracalo, ale asi ho len nieco podrazdilo, lebo dnes je v pohode. Ale nabehla som do obchodu a pokupila koooopec zeleninky, uvedomila som si ze jej asi nejeme dostatok, tak to idem menit.
Vikend bol uplne krasny, uz len ked vykukne sniecko tak je o tolko krajsie. Neboli sme nikde extra, len sme sa tak motkali na zahrade, chalani mi vymenili kolesa na aute a boli ho umyt (to je Maximova milovana cinnost). Dnes som Maxima vychystala do skolky, nechcel ist, ale som mu vysvetlila, ze ho tam cakaju a tesia sa na neho, pridem tam a zistim ze maju este tyzden prazdniny, skoro ma porazilo. Vobec som si neskontrolovala datumy, automaticky som brala tyzden ako vzdy a hotovo. Chudak, tak som ho namotala, potom bol smutny, ze nesiel. Ale zajtra chceme ist s jeho naj na farmu, alebo niekam, lebo 2 tyzdne som ho drzala bokom, nech sa vyzdravie a uz mu to chyba.
Ale cez vikend ma prekvapil, lebo to ze vie napisat svoje meno na PC som vedela, ale mm pisal kriedou na gumy od auta a Maxim si zobral kriedu a napisal svoje meno na zem, skoro mi oci vypadli. Nemyslim ze som sa v jeho veku vedela podpisat, ale do nicoho ho nenutime, to on sam a este ma jednu uchylku, mapy. V aute musim mat zapnutu navigacku, bez toho to nejde, ale dnes ma dorazil, lebo som nahanala otvorenu postu, tak som to zobrala kade tade po dedinach okolo a on mi doma na pocitaci ukazal na mape kade sme isli. Ked potrebujem ho zabavit na hodnu chvilku, zapnem google maps a neviem o nom. Moja mala hlavicka 😀
Marosko ti ale pekne vykracuje, nasa Tilus len tak co najblizsie k nabytku, snazi sa ale ked je Maxim nablizku tak nema odvahu. Za ruku ani za svet, neviem preco, takto s nou ani von nemozem ist, lebo by sa hadzala, herecka jedna, ked nie je po jej, tak konec, take slziska si este nevidela a na moju mamu to funguje dokonale a ja vyzeram ako krkavcia matka, lebo sa ju nasim ignorovat a nereagovat na jej vydieracky. Robi ti toto aj Marosko, ale to len ja mam taku expertku????

mirka2010
8. apr 2013

@1234lubka tak super, tesim sa ze si v praci dopadla dobre...cize tam budes robit len na dohodu??? nie je to na zmluvu ako hlavny pracovny pomer? som rada, ze mas z toho dobry pocit, budem ti velmi drzat palce...a super, ze to tak budete zvladat, ze vasi sa ti o maleho postaraju...jaaaj a Matulikovi urcite bude maminka chybat ked bude v praci, vsak? a si pisala, ze na tyzden budete u vasich, cize to budes robit ob tyzden? dnes tu bolo veru nadherne, sme si uzili prechadzku po ulici, vsetky kamienky sme vyobzerali, vsetkych psikov na okoli, potom sme isli k nasim, maju velku zahradu,tak Marosinko si s ocinkom pochodili vsetky zakutia...takze jar sme privitali uplne super 🙂

mirka2010
8. apr 2013

@tamaska dakujeme velmi pekne 🙂 je to v lyziarskom stredisku Martinske Hole....je tam krasne 🙂 a veru bolo tam ako v rozpravke...hlavne tesime sa, ze uz takyto sneh minimalne pol roka neuvidime 🙂 a vy sa ako mate???

mirka2010
8. apr 2013

@mihouk fiiiiiiiiiiiiiiiiha, tak Maximko je takyto sikulko!!! on sa vie v troch rokoch podpisat???? to je uzasne...takze budes mat doma naozaj hlavicku mudru...verim ze ta to muselo velmi krasne prekvapit, ze napisal kriedou svoje meno...musel to byt krasny pocit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a to ze ovlada mapy??? wau!!!!!!! naozaj, hlava-mapa ten tvoj syncek 🙂 vyslovene sa s tebou tesim...lebo musi to byt naozaj uzasny pocit a hrdost v tebe, ked ho vidis....🙂 my sme s Maroskom dnes presli ulicu od predu, od zadu, vsetky kamienky vyobzerali, havkov u kazdeho suseda, raz ma chytil za ruku, potom chcel ist sam...ale vacsinou za ruku chce chodit...len ked ho nieco velmi zaujme, tak sa pusti, ale hned sa potom zbada, ze kde je mama 🙂 ale myslim, ze je to stale tym, ze si este nie je velmi isty svojim chodenim a ked nadobudne istotu, tak bude lietat hlava-nehlava...uvidime 🙂

mabel1981
8. apr 2013

@mirka2010 Ahojky, dneska bolo krasne pocasie, az taka radost sa prechadzat, a boli sme s nasou frajerkou Vikuskou, ktora je od Filipka o 2 mesiace mladsia, zlate dievcatko 🙂, a vy ste dneska co porabali? Marosko je zdravucky?

mabel1981
8. apr 2013

@1234lubka ahoj, tak som rada, ze sa ti v praci pacilo a ze to nie je az take zavazne ze je to len na dohodu. A Matulinko ako to zvladol bez teba u maminy?

1234lubka
8. apr 2013

@mirka2010 no my sme dns boli von tri krat 🙂 raz s nim bol tatik a dva krat ja....no nedalo sa doma sediet 🙂 co sa tyka prace tak mne to vyhovuje na dohodu koniec koncov dnes uz je jedno ci si na dohodu ci a zmluvu aj tak sa ti platia vsetky odvody a rataju sa roky do dochodku, takze uvidim ako to bude zvladat mama a tak...kedy ze byvame v sarisi tak sa to da raz dva poriesit len to tu nechcem rozpisovat lebo to na dlho :P este sa vratim k tej dohode ze na dohodu nemam az take zavazky mozem ukoncit pomer kedykolvek hopcikedy si vypitat volno a tam by som ani nechybala vlastne niejje to ziadna tragedia ked niekto nepride....tam kludne mozu robit aj dvaja ludia namiesto piatich... lebo tam to nieje ako napr ked som bola v hypernove....tam ked vypadla necakane pokladnicka tak boze boze budu fronty obvolavas brigadnikov a....no niekedy cista sodoma 🙂 hlavna pokladnicka musela mat pre pripad nudze nachystanu kasu....:Puvidim mozno o tyzdne uz budem len doma :P

larosa
8. apr 2013

@zuzky1104 naše kočky boli min.rok a páčilo sa im 🙂

mimuska2
9. apr 2013

tak zienky po dlhej dobe sa zasa hlasim 🙂 vcera sme mali prvy uraz boli sme este o 22 00v nemocnici,malinka si rozbila hlavu a chceli jej to sit ale nedali sme radsej sme chceli stahovacie pasky.no ale tej krvy ze ja som viac plakala ako mala ☹

zuzky1104
9. apr 2013

@mimuska2 fuuuha, a ako sa to stalo, a kde na hlavke?

1234lubka
9. apr 2013

@mabel1981 matulik skvelo ved aj tatik s nim doma 🙂 vcera ho zobral von na hojdacku na smykalku...po Maxe ho pustil nech si pobeha 🙂 v tom to sa nanho mozem spolahnut ze sa onho vie postarat ako treba, naucil ho stavat stavebnicu..a tak 🙂 sa venuje tatino 🙂

jankaja
9. apr 2013

@mimuska2 to je hrozné, ale stane sa hneď. Snáď sa to krásne zahojí a nezostane jazvička.

Inak baby, čo som tu minule chválila Natálku, ako krásne sama spí vo svojej izbičke, včera som na to doplatila, resp. obidve sme na to doplatili. Noc z nedele na pondelok prespala celú, ani nemukla, spala až do 6:40 ráno. Keď sa ráno ozvala tým svojím džavotaním, nabehla som tam a vo dverách ma skoro vystrelo - smrad v izbe že až. V noci sa pokakala a ani sa nezobudila a spala svojím bežným spôsobom, t.j. na bruchu a nohy pod sebou poskladané, t.j. zadok vyššie než hlava. No a "onô", keďže to nemalo optimálnu konzistenciu, jej stieklo až na brucho a do rána stihlo aj zaschnúť. No hrozné niečo. Trvalo asi 15 minút, kým sa mi ju podarilo osprchovať, lebo to bolo treba "odmočiť".
V noci nekakala posledného asi 3/4 roka, fakt mi nenapadlo tam chodiť kontrolne čuchať 😖

ejsistejsi
9. apr 2013

ahojte ja som mala mat babatko v decembri okolo 30 a maly sa mi narodil 11 januara aj to uz bol modry takeho som mala primara idiota... ktory mi nechcel urobit sekciu kym mu nezaplatim.nepovedal to priamo ale poznala som ho...... ale moja mamina mu vynadala dokonca aj riaditel nemocnice a chvalabohu moj malicky je zdravucky krasnucky a dnes ma uz rok aj 3 mesiace 🙂)

martinka8
10. apr 2013

@ejsistejsi moja Lili sa narodila 30.12 a mala sa narodit 12.1. takze skoro presne naopak ako tvoj syncek 🙂

martinka8
10. apr 2013

@jankaja och... a nema zaparene brusko? pisulku? chudinka :( Ale tak hlavne ze je to nevadilo haha 🙂 Moja sa tiez teraz pokakala v noci asi pred mesiacom (pred tym to vobec nerobila, dokonca ani ako babatko) som sa zobudila na smrad :D Tak som ju prebalila a ona cele prebalovanie len tak pomrnkavala a potom spala dalej 🙂

mirka2010
10. apr 2013

@mabel1981 ahojte, tuk, tuk, tuk...ano je zdravucky...🙂 to je najdolezitejsie...na dnes to aj vyzeralo, ze vykukne slniecko a zase je skaredo...ach, kedy uz ta jar pride...ideme vonka ked sa Marosinko zobudi, teraz spinka...ako vam Filipko takto na obed spinkava?

mirka2010
10. apr 2013

@jankaja ach zlatusik malicky...takuto nehodu mala....ani Marosko v noci nekaka, to je naozaj zvlastne ze sa pokakala...a tiez presne tak spinkava ako aj nas Marosko, vypucena ritka hore, nozicky pod sebou...no zlate to je...ale inak, velky obdiv, ze uz spinkava sama v izbicke...ja veru neviem kedy sa my na toto odvazime 😉 😉 😉

mirka2010
10. apr 2013

@ejsistejsi ahoj, ja som tiez prenasala cez 10 dni...ale maly isiel sekciou kvoli tomu, ze uz bol velky...a ty si nakoniec rodila normalne?

ejsistejsi
10. apr 2013

@mirka2010 nie sekciou

ejsistejsi
10. apr 2013

@martinka8 :D nahoda? :D zeby sme boli rodina niekedy? :DDDD

mirka2010
10. apr 2013

@1234lubka tak ty vies, ze ti v tomto velmi drzim palce...hlavne, nech sa vam polepsi, vsak kvoli tomu si tam aj nastupila...ja viem, ake je to v tejto dobe tazke...a zase je super, ze ked nebudes moct prist, tak len ostanes doma a hotovo!!! u nas v praci je to tak, ze kazdy vypadok ucitela je hotova pohroma, proste zastupovanie je komplikovane a uz teraz sa bojim toho, ze ked nastupim do prace a budem musiet ostat s malym doma, ze to bude poriadne komplikovane...maly mi teraz spinka, uz som sa tesila ako pojdeme vona pozeram, prsi!!!! uz ma toto pocasie naozaj nebavi!!!!