Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@bboossoorka tak to asi najmenej 🙂 sopliky
@1234lubka ale ved i to bol strach.....až pri takom piatom zube som už nešla k dr bo už som znala čo mu bolo....ja celemu svetu nerozumiem...vela krat prerevem ked už niečo niekoho chyta....a nie to deti.....ja som taka slaba v takichto veciach.....ale oni zo všetkeho vyrastu a bude dobre...
@bboossoorka mas pravdu zo vsetkeho vyrastu 🙂 ja som revala jak..ked mi tepplomer ukazal 40,2..kuknem nanho samy flak..boze....som nemohla,,,
@bboossoorka A tvoja mala ked mala alergicke reakcie, tak to vyzeralo ako laringitida s teplotou???? Lebo ja som alergicka a on sa mi nezda. 😒
Inak ja som si az dnes vsimla ze Timejka zomrela :( az ma stislo pri srdiecku....
ahojte maminy, nepatri to sem, ale chcem sa spytat, ci vam uz prisiel preplatok z danoveho priznania.dakujeeem 🙂
@mihouk vždi mala strašny kašelsopel horučki a dokola to iste možno bol pokoj tyžden a znova
@1234lubka aka timejka daj nik.....
@1234lubka tak ako? už je vám lepšie? boli ste nakoniec ešte u lekárky? dúfam, že ste ok....
@jankaja @bboossoorka @mirka2010 Tak my sme vcera boli u tej homeopatky a mam celkom dobry pocit. Rozpravali sme sa 1,5 hodky a vazne sa zaujimala o vsetko, o Maximove reakcie na situacie, dokonca co som kukala ako blazon, jej tam kreslil a videla si v tom aj nieco konkretne, lebo doteraz robil iba machule a nazival to mapa. 😝 Povedala, ze nema nejaky vazny problem, iba viac malych a tie vysoke teploty, co zvlada on osobne dost dobre, to ja som ta co stresuje, ale to je normalne. Tento tyzden nam nasadi liecbu a o 6 tyzdnov mame ist na kontrolu. Da nam nieco aj na teplotu, keby nieco, ved ideme na dovolenku a ja uz zhromazdujem lieky, tak teraz neviem ci brat ci nie, ale asi pre Tilku. No a mozem jej hocikedy zavolat, ked budem mat nejaky problem. Ved ktory doktor ti da cislo na mobil, nech ho otravujes???? Takze zatial spokojnost a uvidim ako bude reagovat. Inak za cely cas co sme tam boli, tak Maxim vobec nevyyslal, pekne sa hral co jemu sa velmi nestava a po max 20min sa zacina nudit. 🙂
@mihouk tak super, dúfam, že to pomôže a budete fungovať lepšie ako systémom 2 týždne zdravý - týždeň chorý. Ja v homeopatiu dosť verím, venuje sa jej aj veľa lekárov, tak si myslím, že to určite môže pomôcť.
Inak, ja mám mobil na našu pediatričku, aj keď si niekedy myslím, že ľutuje deň, keď sa tak stalo 😀 . Je síce fakt, že niekedy nevolám niekoľko mesiacov a potom zasa v priebehu týždňa aj viac krát. Ale zasa je to fajn, keď potrebujem len nejakú drobnosť od nej, nemusím Natálku ťahať medzi choré deti do čakárne.
@mihouk tak dufaam že už len dobre bude...inak imy ked mame mat lieky tak bereme len homeopatika....
@bboossoorka ta co jej maminka ma nick sima21....co tu bolo take halo po celom modrom konikovy...nevies? timejka 850gramovy zazrak......vsetci sa tu za nu modlili....vela ju aj kritizovali.....
@zuzulienkaaaa ahoj no neviem ci som to tu pisala lebo som aj zalozila forum na tu temu :Dnemam uz prehlad kde som co pisala :D tak v stredu sme mali az 40,2 teplotu....ja som myslela ze sa pototo... decko mi lezi na rukach ako "zdochlinka" a tie flaky sa mu vyhadzali nielen po nozickach a rucickah ale aj chrbatik cely tak sme leteli na pohotovost....doktor povedal ze to je nejaka reakcia na potravinu....proste alergicka reakcia ze to s teplotou nema nic spolocne. pichol mu nejaky kortizon ci co a odvtedy sme uz teploty nemali...akurat na druhy den bol este do jedenastej doobedu ako zdochlinka len na rukach mi spinkal, trosku na 5 minut sa prebral pohral sa mi z vlasmi a spal dalej..do jedenastej...a potom uz bol celkom fajn a v piatok uz bol ok len akurat nejedol este velmi...tie flaky mal este aj vcera ale len malinko sa mu vyhodili trosku na nozicke a vzadu ako ma plienku na chrbatiku taky mini.....dnes uz bol ako vzdy pekne papkal az som pozerala ako mu chuti 🙂 podla mna tie flaky sposobil bazovy sirup ktory minuly tyzden hodne pil....nic ine to bit nemohlo lebo nic nove sme neskusali...akurat ten sirup pil prvy krat,...jedna mamina mi pisala ze jej syn sa tak vyhadza z toho sirupu,,,,ja skusim mu dat este o tyzden vypit trochu ci naozaj s toho sa mu vyhodia zase flaky aby som si bola ista...dnes oberal maliny:D a chutili mu:D ale maliny uz jedol aj skor sice zavarane ale jedol tak uvidime ci s toho nebude mat reakciu... a tie teploty no neviem s coho mal vraj s tymi flakmi to nemalo nic spolocne a dnes som si vsimla ze mu zacala vykukovat tretia stolicka vpravo hore....a zaujimave ze bez teplot..tak neviem ci tie horucky mali na svedomi stolicky....lebo prva mu vysla bez vycsich problemov, pri druhej sme mali tie problemy a teraz ked tretia tak nic....zaujimave...kto vie co to bolo ale hlavne ze je to za nami....este 9 zubov🙂
@1234lubka som rada že vam je už dobre...nech va to čim najdlhžšie vydrži..a ano už viem ktora čitala som to až mi srdce zvieralo.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@1234lubka som rada, že sa polepšilo, čítala som tú tému a až mi zle došlo, takéto teploty sú hrozná vec, hlavne keď človek nevie, z čoho a má pocit, že pediater to moc nerieši.
Inak na bobuľové ovocie a jahody trocha pozor, je bežné, že hoci dieťa nemá reakciu napr. na výživu z toho ovocia, "živé" mu môže spôsobiť alergiu, neter sa takto vyhádzala z jahôd. Na výživy žiadna reakcia a keď jej švagriná dala čerstvé, hneď zostala fľakatá.
@bboossoorka sak uz je to ten betar co bol predtym 🙂 o ved aj mne som prisla na kona a reku ze pozrem ako sa dari timejke...a ona uz anjelik skoro dva a pol mesiaca......a taka bola chutnucka uz baculka vyzerala ze je z najhorsieho vonku
@jankaja no ved ny vyzivy preto nieje reakcia lebo tam niesu jadierka z malin ani z jahod ked si vsimnes...ale maliny obera kazdy den zasrany a nic...no ved uvidim 🙂 ale tie teploty s tym podla mna nemali suvis...susedin maly mal tyzden take hnacky ze az z krvou a nic nezistili a to mu brali aj krv aj vzorku stolice....ako prisli tak aj odisli...kto vie co to sarapati na nansich milacikoch
@1234lubka Super ze vam je uz lepsie, Mozno tie teploty boli spojene s tym zubom, Maxim vzdy ked mu nieco bolo, tak sa mu do toho zacali aj zuby tlacit, ako naschval. Tilka ma este 4 a bude komplet, len sa da velmi tazko skontrolovat, lebo kuse. Maxim ma minule videl jej kontrolovat zuby a on musi tiez, tak som mu hovorila, nech sa neopovazi, lebo ho kusne a na druhy den revu bolo, samozrejme ze ho kusla a ona ked kusne tak drziiiiii 😝
No a nasa momentalna naj aktivita, je hadzanie vsetkeho dolu schodmi AAAAAAAAAAAAA ist po schodoch u nas je ako o zivot, nikdy nevies o co zakopnes, alebo na teba padne. 😠 😠 😠
@1234lubka tak ste to napokon zvládli, super....a to bol domáci sirup, či nejaký kupovaný? ja som sa ako malá veľmi vyhádzala po tom, čo som sa napila coca coly z plechovky a to presne tiež so mnou utekali a dostala som nejakú injekciu...a vraj to bolo na nejaké konzervačné látky alergia, neviem, to už bolo dávno....tak sa opatrujte+
@mihouk oooooooooooch to tak z detickami :D nasho tiez fascinuju schody mame asi tri ku vchodovym dveram a stale po nich lozi hore dolu :D veru aj uz riadne kusol ked som mu davala chlebik...to musel byt hlad :D no ktoi vie ci to bolo zo zubov....jeden vysiel v poho s druhym boli problemi a teraz treti tiez v poho...ja teda neviem....🙂 inak tilka ma kolko zubkov? rozpravate nieco? mi len taky zaklad...mama tata baba babka mamka havo papi auto toto....ale da sa dorozumiet 🙂
@zuzulienkaaaa praveze moj domaci....ja sirupy nekupujem dost pozeram zlozenia a tristvrtina obsahuje tie escka co sposobuju detsku hyperaktivitu...hlavne cervene sirupy....inak pije trosku osladeny caj a cistu vodu...no zvladli zmizlo to vsetko🙂 no dnes mal uz len zase take fakt mini pozostatky....
@1234lubka Ona ma uz 16 zubov, idu jej celkom rychlo, ale aj pri Maximovi to bola rychlovka, len s vysokymi teplotami. Ja nenavidim ked im idu zubky a oni to asi vedia, tak sa ponahlaju 🙂 My sa tiez vieme dorozumiet, ale nehovorime nic okrem MA to je Maxim a iba take DA BA AA to je vsetko, no pri predstave dvoch hovoriacich deti, som aj rada ze je este relativne ticho 😝
A ozaj ked nieco zakazes, alebo povies ze to nesmie tak chape, lebo nasa sa tvari ze nie, hlavne ked bije Maxima, alebo zhadzuje veci zo schodov a ked ju fyzicky odtiahnem, tak sa hodi o zem a trucuje. To bude radost v puberte AAAAA
@1234lubka Moj mm ma z toho paniku uz teraz, hrozne sa boji o Tilku a nevie si ani predstavit ze by si nasla nejakeho chalana. Moja neter uz ma 18 a teraz je chuda v nemocke, lebo dostala infekcnu mononukleozu, co sa prenasa oralne. A mm zacal vyskakovat, ze sa urcite s niekym bozkavala, ze to je hrozne. Ja som sa len rehotala, ze ci si mysli ze 18rocna baba sa bude iba za rucicky vodit, nech sa uvedomi 😀 😀 😀 😀 Chudak, ale snad pri neterke sa trochu dostane do reality. 😀 😀
@mihouk panecku :D ked si predstavim seba v 18tke...:P no za rucicky sme sa teda nevodili :DD a to byvaleho segra-laborantka do ans stale hucala ze sa nemame bozkavat lebo dostaneme helikobaktera ci co aj tu mononukleozu myslim spominala:D my sme sa len stale smiali ze to jej choroba z povolania...:D tak snad sa nauci na neterke :D ved uz to nejako zvladneme nie?🙂 inak dnes som citala clanok ze od noveho roka si popri rodicaku nemozem privirabat lebo mi ho pozastavia...super ne?? ale ze zeny ktore pred otehotnenim pracovali tak budu do dvoch rokov dostavat vyssi rodicak---fajne ze akurat vetdy bude mat matulinko dva roky...
@1234lubka Mna sa rodicaky netykaju, lebo tym ze mam centrum zaujmu v UK, tak nemam narok na rodicovsky na SK, aj ked tu nedostavam nic a moje dieta je slovak. Nebudem sa k tomu vyjadrovat. Na Maxima som este dostavala, ale ked sa narodila Tilka, tak mi to stopli, teda zistili to az o pol roka a ja im uz 1,5 roka dlzim skoro 1000 ecok, naposledy som dostala vyjadrenie, ze sa mi davka zastavuje a vratenie davky bude predmetom dalsieho konania a ocividne este neprebehlo, tak cusim a cakam. Na socke tam maju asi pekny bordel. 😉
@mihouk to je strasne...no teda urcite tam maju misung...akoto ze nic nedostavas? co mam kamoski tak dostavaju normalne...preco nemas narok? sak i nasi "degesi" si pripisovali do pasov vymyslene deti a prihlasovali ich v anglicku aby na nich mohli brat davky....dobre ne? ale prisli im na to a kto vie jak dlho si takto privirabali...tam nikto neskumal ci tie deti aj realne existuju

@1234lubka stihli stihli ale bola to makačka.......pri dcere som ani nevedela že jej idu zuby a pri malom sme si každi jeden odsoplili......