icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzanadringus
15. jún 2016

@misinkad KE okolie 😊

zuzuk22
15. jún 2016

@tina2761992 dakujem 🙂

tina2761992
15. jún 2016

@zuzuk22 neni zaco hlavne nech dte zdravi a zivi

majaon
15. jún 2016

@zuzanadringus uz na 3D? mne este ani krv nebral,nic,len sono naposledy a az o dva tt idem na prve odbery...a nastastie moj doki ma u seba 3D alebo 4D neiem,takze sa nemusim nikam objednavat...pri Simonkovi sme boli v BN okolo 25tt a mame krasne video z bruska 🙂

sischa
15. jún 2016

@misinkad ja som z KE - ťahanovce 🙂)

zuzanadringus
15. jún 2016

@majaon tak to mas teda stastie, ze ma rovno aj 3D... urcite aj menej platite potom ked pod neho aj patris... nam tiez ponukali ze nam urobia video, no zase take nehorazne peniaze za to chcu, ze si clovek rozmysli, ci to video chce alebo nie... aspon mate peknu spomienku 😉

veronikapodolska
15. jún 2016

Aj ja sa chválim baby, práve som prišla z prvej kontroly, srdiečko bije veľkosť sedí presne podla MS 7tt+3, prvé odbery budú na ďalšie kontrole 13/7 asi už aj knižka 🙂 Tešíme sa. Inak baby nerozmýšlali ste dať si zistiť pohlavie z krvi alebo nejako inak, niekde som čítala že sa to dá už od 12tt ale tiež to dosť stojí, som sa na to pýtala lekárky dnes a nevedela mi presne povedať.

tina2761992
15. jún 2016

Zeny moje moj malinky/a ma 21.35mm ja sa tak tesiiiim

zuzanadringus
15. jún 2016

@sischa dnes mi volali od Dankovcika. Termin mame 15.7. rano 8:20...

majaon
15. jún 2016

@zuzanadringus ani neviem kolko sa za to u neho plati ked tam patrim,lebo si to zaviedol az ked som uz mala Simonka,preto sme boli v inom meste,no som zvedava sama,ze ci mi to 3,4D urobi sam od seba alebo sa musim opytat...inak my sme si pri Simonkovi zacali odkladat peniazky do pokladnicky ked sme ho uz planovali,vtedy sa dalo kedze sme robili obaja,mali sme pekne nasporene na vybavicku a teraz tam tiez sem-tam nieco hodim,ale iba drobaky,z rodicaku sa neda moc 😀

sischa
15. jún 2016

@zuzanadringus jeeej tak skoro rovnako...len obdeň...tak ja som nervozna jak pes...či je malé zdravé hlavne...neviem či je tu niekto , kto mal dieťatko s nejakou diagnozou...my áno...toto sme my http://www.peckari.sk/emma-hajbinova a neviem sa zbaviť toho strachu, či si to tentokrát aj trochu užijeme...🙂)

misinkad
15. jún 2016

Ahojte. Tak aj ja sa pochvalim. Som 10/0. Mame 3,5cm. Vsetko oki len fotku spociatku nevedeli urobit lebo vkuse tlieslalo ruckami. Po 20min.sa podarilo

majaon
15. jún 2016

@veronikapodolska ja som aj rozmyslala nad tym zistenim pohlavia takto skoro,ale podla mna to ani nie je tak spolahlive ako na UTZ,neviem...asi pockam par tyzdnov a uvidime 🙂 zatial mi tu na nete vychadza dievca a aj mama si to mysli,neviem podla coho 😀 viem,ze clovek je zvedavy tvor,ale hlavne je aby ozaj bolo zdravucke... 😉

zuzanadringus
15. jún 2016

@sischa troska som sa v tom stratila, lebo som pravdu povediac si aj poplakala 😔 nakoniec to bolo z toho zleho ulozenia v maternici alebo nie? A to vam zistili aj na 3D, alebo az po porode?... Velmi vam drzim palce, aby bolo vsetko v najlepsom poriadku a aby ste toto a ani nic podobne nemuseli viac zazit ☺

zuzanadringus
15. jún 2016

@majaon pamatam tie mesiace prveho tehu, ako som este aj v praci vyberala vybavicku, kociarik, take a take oblecenie... skoro cela vyplata isla na to 😂 nastastie kociarik este mame, maly v nom po roku ked sa naucil chodit ani nechcel byt, takze je ako novy... Postielku akurat musime kupit novu, lebo sa zlomil rost. A priorita je teraz domcek, a ked v nom chceme byt co najskor tak investujeme najskor tam.

zuzanadringus
15. jún 2016

@majaon ved tych 10 dalsich tyzdnov prejde tak rychlo, ze sa ani nenazdame a kazda jedna sem bude pisat pohlavie babatka 😉
@veronikapodolska podla kalendara ti co vychadza?

sischa
15. jún 2016

@zuzanadringus nie nebolo to z uloženia v maternici, nakoniec to bola tá "konská noha" ľudovo povedané. Inak sa používa ten latinský názov..je to ochorenie klbikov, tá fotka ktorá tam je je už po čiastočnej korekcii..ona to mala uplne do pravého uhla aj viac...nevedeli sme to..ani len netušili až po pôrode som to prvý krát videla...tiež nechápem lebo na tom 3 D to určite vidno.....teraz má malá 5 rokov...nikto by nepovedal, že jej niečo je...ale chodíme nadalej do Viedne...ten doktor je geniálny ( vo Viedni mam namysli) ale to je nadlho...nechcela som sa až moc o tom rozpisovať...ide hlavne o nejaký recept..ako sa urdržať v pohode nemyslieť na to...🙂) čo asi neexistuje .... možno nejakú podporu aj xixixi...strašne dúfam, že sme si už všetko vyžrali...a tentokrát to bude oks...ale ďakujem krásne...a prajem Tebe aj všetkým maminám len zdravé detičky...🙂)) ďakujem🙂)

elisebah91
16. jún 2016

Ahojte po dlhom čase, ja užívam ešte okrem kys. listovej aj Femibion 1 (s lekárovým vedomím). Som sama prekvapená ako mi bruško vyskočilo, nečakala som to, kedže vacsina žien vraví že im bruško vyskočí tak okolo 15-20 tt. Nie je také veľké, ale už ho badať (normálne musím opasok posúvať :D a tak mám pocit, že s auž niečo deje. Ale inak váhovo stále rovnako, Asi dobre vyvyžujeme nechutenstvo do jedla fazulkyným rastom 🙂
Zatial som nepozerala žiadne výbavičky, ale snád vijde, že si v sobotu pôjdeme urobiť malú obhliadku do Polska. Máte skúsenosti s výbavvou ( autosedačka, kočík a i..) kúpených v Polsku??
Pekné chvílky s drobcami v brušku prajem 🙂

gulocka7888
16. jún 2016

@elisebah91 ahojky.Tiez planujem na tieto veci do polska kedze zijem v zahranici a tu by nas to stalo majland.Ale az v auguste kedze az vtedy planujem na slovensko.A ked pojdes do polska tak pokukaj ceny poriadne a daj nam vediet aj postielka z komodou kolko stoji aj vsetko ostatne.Kocik som sa pytala cca od 300 do 500 eur myslim trojkom

zuzuk22
16. jún 2016

@gulocka7888 ja som aj tu na sk objednala z netu 3komb. Za 300 a v nr v obchode bol za 400 ten isty 😂

lalia87
16. jún 2016

Prave sme prisli zo sona,mame prvu fotecku nasho cloviecika maleho 🙂 mame 13mm a srdiecko bije ako o zavod 🙂

zuzuk22
16. jún 2016

@lalia87 krasne 🙂 gratulujem :(

zuzuk22
16. jún 2016

🙂

gulocka7888
16. jún 2016

@zuzuk22 verim ti.Ale to by som cez net neriskovala koli nejakej pripadnej reklamacii.Nemam to do polska daleko a ked beries viac veci tak aj vela spustia z ceny.A dost mamiciek tam nakupuje a ani z reklamaciou ziadny problem.

lalia87
16. jún 2016

Neda sa u nas kupit v rovnakych cenach? Ja som to este tak nejako nestudovala,ale co som si pozerala kociky na nete tak aj sa mi pacili velmi take tri a stali 350eur trojkomb.co je podla mna super 🙂 inak viete co baby? Ja si stale pozeram fotku fazulky. Min.tyzden tam bol len zarodok a dnes uz vyse cm. Ved to je hotovy zazrak 🙂 ked sa mi podari sem dat foto tak poslem

lalia87
16. jún 2016

Hovorime,ze vyzera ako taka ninja korytnacka 🙂

zuzuk22
16. jún 2016

@lalia87 krasne 🙂 ozaj sa podoba 😁

gulocka7888
16. jún 2016

Dievcata nedrazdite ma.Ja stale tronem co ma zajtra caka.Verim iba dobre spravy a dufam ze aj fotku fazulky dostanem.Ale priznam sa bolo to najdlksich 5 tyzdnov v mojom zivote.Zajtra to vsetko skonci.

zuzuk22
16. jún 2016

@gulocka7888 drzim moc palce urcite bude vsetko v poriadku 🙂 a ved fotku si pekne vypytaj. Mne by nedali ale som si vypytala a dr ze jasne neni problem 🙂

zuzuk22
16. jún 2016

@gulocka7888 a zajtra to urcite neskonci🙂 este sa to vsetko len zacina ;)