Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Baby konecne po pol roku som si aj vlasy uz zafarbila 😄😄😄
My sme s muzom zo soboty na nedelu stravili cely den a noc uplne sami, prvykrat odkedy sa nam narodil Oscar, mali ho babka s dedkom a my sme isli kamosom na svadbu. Oscar to zvladol na vybornu, ja som bola.nervozna a kazdu chvilu som sa chcela vratit domov, kedze sme boli.len 20 min.od svokrovcov, ale dali sme to! Normalne sa maly tvaril ze sme.mu ani nechybali...
@zuzuk22 ajoj,ja tiez tieto veci ohladom materskej vyhladavam na nete a co som sa docitala,tak my by sme mali mat matersku ratanu z platu tych 8 mesiacov pokial sme stale zamestnane,pretoze budeme mat tzv. retazovy porod,vies co myslim? takze tie peniazky by bodli,dufam,ze sa nemylim a bude to tak 😉
@kwr jej to je super.Nas maly ma dva roky aj 3 mesiace a este sme ani jednu noc bez neho neboli.Ja asi prvu noc bez Simiho co stravim bude v nemocnici ked sa mala narodi a som zvedava aka bude reakcia uz len na to ze som prec a druha reakcia na malu aka bude.mam obavy ziarlivosti ale zvladneme 😊
babenky uz ste boli u obvodnej dr.na kontrole a uz vam napisala do TP nieco? ja tu mam uz pol roka kartu, lebo momentalne nemam obvodnu, a nechce sa mi ist ani k novej zatial, furt to oddalujem 🙂
Ahojte, prosim vas kolko ste pribrali do 24 tyzdna.ja zatial 3 kg.je to normalne.ale doktorka nato nepovedala nic. Vsade citam, ze zeny priberu od 7 kg do 10 kg.nie som na ziadnej diete. 😀 dakujem
@lanci23 ja cca 8 kg :D teraz som +13-14
@verunqha23 ty ešte môžeš aj ďalsich 15kg 😀
Zuzuk to zvladnes aj ja som tak bola 🙂
A ja som zatial asi 4kg a som 27tt
@vonnie ja som v UK nosila cislo 16-18 pocas tehu a kupila som si cisla 18 a sedeli perfektne.
Ked som kupovala tehu oblecenie v H&M tak tam sa mi velkosti zdali vacsie, napr. bezne som nosila 46 a tehu rifle od H&M nosim uz druhe tehu velkost 44🙂
Cize New Look sa mi zdaju velkosti skutocne, a H&M sa mi zdaju trosku vacsie.
Baby to len vy tak málo priberáte?! :D ... Aj ja chcem len 3 alebo 4 kg :D :D a nie už pomaly 20 kg :D :D :D :D
@lalia87 už stačí už som dosť tučná :D
@verunqha23 aj ja by som chcela tvojich povodnych 38 :D :D :P nie, tolko len nie, stacilo by 48 :D :D
@verunqha23 neboj nie si sama, ja som zatial pribrala + 10 kg, ale sama neviem kde,
@lanci23 Este len sa to zacne lepit na nas od 30tt 😂
@lalia87 :D ...
@elisebah91 to ako ti maju prist peniazky sa vyplnalo na tom prvom PN tlacive co si odovzdavala zamestnavatelovi ked si nastupila na PN.tam na druhej strane sa pisali cislo uctu alebo zaznacilo,ze postou.zvladt tlacivo neviem,ze by existovalo.
@lalia87 Mne nikto nic nevravel, ze by som mala ist ku obvodnej lekarke 🙂 Ani som o tom nepocula
@petulik1991 no, ja to mam aj v TP..mam tam take prazdne miesto a tam mi napisala zub.lekar a obv.lekar a ti sa tam maju vyjadrit k mojmu zdr.stavu 😎
@lalia87 Ja mám ísť len k zubárovi o obvodnej mi nič nehovorila

@fronili zato sa pytam lebo mam zmluvu na neurcito a s olim som mala tiez zvysenu matersku lebo som uz mala co to odpracovane tak ze ci aj teraz budem mat zvysenu alebo nie ze ako to je ....kto sa v tom ma vyznat.....