Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
A inak co sa tyka glukozoveho testu, tak mne nekazali ani prist, ani zavolat, tak ja teraz neviem :D. Ale vsak keby zle bolo, tak by mi oni zavolali urcite ;)
@lenkavalkova aj ja mam vodicak a nejazdim😔som posero bojim sa.Ale niekedy sa budem musiet odvazit nakolko ma to brzdi vo vela veciach a som odkazana na manzela a svokra a neni mi to prijemne stale niekho otravovat.
@lenkavalkova dakujem zlate ste . a ta glukoza mne asi za to kazali prist lebo som na to bola v inom meste ako mam gynekologycku a ty ak mas v tom istom mozno si to dr medzi sebou vymenia len . 🙂
@fronili tiez som sa bala. V januari som ho urobila . ale potom som jazdila len malo aj to s priatwlom len tak raz za tyzden 2 x aj to len na nakup ked sme sli akutlrat teraz cca tak 3 mesiace trosku castejsie uz som zacala chodit. A dnes toto....dufam ze uz sa mi to nikdy nestane :(
@zuzuk22 hej moja hlavne ze sa nic nestalo tebe ani babetku.Auto kaslat je to kus plechu.Uz mam za sebou 2 buracky takze viem ze si sa zlakla.Len di pekne vyloz nohy a nemysli na to.Urob cajik na ukludnenie a skus zdriemnut.Dolezite je aby ste vy dvaja boli v poriadku.
@zuzuk22 zuzuk klud to sa stane aj ludom co maju 10rokov vodicak ;) ja som volala vcera za glukozu a to mam ok ale uz mi tam vyskocilo zelezo zasa lebo ho neberem.. vy berete zelezo?
@veronikanellka171 ja beriem zelezo uz niekolko tyzdnov. Byvala som priserne unavena, nic nepomahalo a toto zelezo je uplny zazrak. Je zo mna iny clovek...
@gulocka7888 dakujeme nastastie aj my sme ok aj auto cele viac menej az na skrabanec...
@veronikanellka171 ja beriem zelezo teda ked si spomeniem ze ho mam ziest . aj si idem dat lebo uz asi 4 dni po sebe som zabudla 😁 ale inak beriem lebo som chudokrvna
baby chcem sa spýtať tých ktoré majú drobcov ako ja 2,8 roka a spia spolu v spálni, ako to budete riešiť ked prídete domov s bábätkom ? skusíte spať spolu všetci, alebo len vy s bábätkom nejaký čas kým si zvykne ? Neviem ako dcérku dostanem zo spálne ale ked si spomínam ona ked bola novorodenec tak v noci papala 5-6krát aj sa pokakala, aj mavala občas hodinku bdelu s plačom, tak neviem či to nezobudí spoluspiacich v izbe ?
@zuzuk22 dakujem ti 😉 a neboj,taketo tukanice sa stavaju velmi casto,hlavne,ze ste v poriadku 😉 ja som mala vodicak len tri mesiace a tiez som tukla ex-manzelovym autom do jedneho chalana a dohodli sme sa,ze mu preplatim opravu,moj byvaly o tom doteraz nevie,kedze na jeho alfe nebolo nic vidno a to uz je 8 rokov,ale bola som riadne v strese 😕
@veronikapodolska no u nas nebude ina moznost,len spat vsetci styria v spalni a dufam,ze malinka bude take babo ako Simonko - v noci sa sice kojil casto,ale neplakal a hned po papani znovu zaspal,takze tatino ani nevedel kedy sme boli hore 😀 a kedze mal pampersku a v noci nekakal,nebolo treba ani prebalovat 😉
@sandri @lalia87 @petulik1991 @veronikanellka171 @fronili
ďakujem Vám kočky ešte raz....pomohli ste mi veľmi 😉
@sandri
aj ja beriem železo ale som stále unavená hlavne poobede a už neviem čo by som si mala kúpiť, vyskúšala som už všeličo.....môžeš napísať, aké železo berieš ty? dík 🙂
@veronikanellka171
krásny kočík máš, tá farebná kombinácia je WAAAW....môžeš mi prosím Ta napísať, akí je to typ? Jeho názov? ďakujem
A s tou kožušinkou si to vyriešila naozaj veľmi pekne :D
Ahojte,no @zuzuk22 hlavne ze ste ok,stres to musel byt brutal.
Ja mam vodicak od 18,najprv som soferovala a potom ked bratranko zomrel pri autoneh.som nesadla do auta az teraz od augusta sa do toho dostavam lebo potrebujem vela veci riesit ale s parkovanim mam problem,lebo ja krpata,auto dlhe a nic nevidim 😀 a za tu glukozu mne kazali volat na druhy den.
@veronikapodolska no nas maly spava snami v spalni ale vo vlastnej postielke.u nas je plan A ak sa stihneme prestahovat naucim ho na vlastnu izbu nema problem zaspat sam a prespinka uz celu noc.samozrejme dvere by som nehala pootvorene aby vedel trafit k nam.Ale nakolko to vyzera zo stahovanim tak ze sa to pretiahne do noveho roka tak mam plan B.kedze sa teraz do spalne vsetcia nepomestime ked pride malinka na svet tak spravim z obyvacky spalnu a Simcovi neham spalni ako prechodnu eetsku izbu a to je iba na cca 2-3 mesiace a potom by sme sa uz stahovali.
@veronikapodolska oli ma 2 roky a 10 mesiacov ale cca od januara ho ucime spat vo svojej izbe. Pobede tam pekne spava ale musim ho uspat tam. Musim si s nim lahnut. Vecer tak isto ale v noci vzdy cca okolo 1-2 cca rano ako kedy vzdy pride do izby medzi nas a spi dalej 🙂 kolkokrat sa len rano zobudim a pozeram oli medzi nami. Vobec neviem kedy pride lebo on pride lahne a spi dalej 🙂 mozno raz za mesiac sa stane ze prespi az do rana u seba. Tak uvidime ako to bude potom. Som zvedava
Dakujem vam baby . tak nakoniec som si sla pre vysledky cukrovky s kamoskou. Ze ked chcem ma zobere tak som sla radcej s nou. Po rane som mala uz dost dnes.... Tak som rada 🙂 a vysledky ze mam super ukazkove tak sa tesim 🙂
@veronikapodolska ahoj, nas Oscar spava sam v izbe od 9 mesiacov, a ked som otehotnela, mal 6 mesiacov a tak som zacala zapajat intenzivne aj manzela, napr.v noci k nemu stale vstavame na krmenie ale krmi ho tati, takisto kupanie nechavam na nich, iba dozeram🙂 ked sa narodi jeho brasko, bude spavat s nami, ale vo vlastnej postielke, tak je nauceny aj Oscar.
Ak mas este cas, mozes skusit naucit dcerku spavat samu a uvidis ako to ponde. Ja tiez neviem.co cakat, ci miminko nebude budit aj starsieho a ako zvladneme vstavat na krmenie k nim.obom.kazdu noc...teraz skusame Ozzyho oducit papat v noci, ale stale sme.na jednom.krmeni kazdu noc...
@cookiee ahoj dakujem 🙂 nazivo je iny ale proste na kazdej fotke ho mam modry :D je skor taky tyrkysovy s koralovo zelenou.. a je ti white lux farba malachit 🙂
@zuzuk22 no mne takto chodí ešte tá 10 ročná dcéra aj 4krát do týždna príde aj s perinou do spálne a tá menšia 2,8ročná spí so mnou a pri manželskej posteli máme ešte válandu prirazenú, ale tak ona sa ešte občas aj kojí ale hlavne veľmi cestuje po posteli a zvykne aj vykrikovať, no veru neviem ako to bude aj s maličkým, muž ten rezignoval a odsťahoval sa spať do herne 😀
@veronikanellka171 krasne to je 🙂 ja uz chcem vediet tiez co budeme mat 😍
Oli uz v noci nepapa nastastie strasne dlho tak som rada 🙂 a uz mi mlieko ani nechce tak uz mu ho nedavam. Skusala som aj granko tiez nechce tak neriesim . jogurty papa. A oli ked bol malicky do pol roka som kojila tak to bolo fajn ked sa v noci zobudil dala som na cecok trochu sa napapal a zaspal hned 🙂 dufam to aj teraz tak bude. Uvidime nechame sa prekvapit. Len by som bola rada keby uz oli aj v noci vydrzal celu noc vo svojej izbe ale no uvidime ako to bude nakoniec este dovtedy🙂 momentalne sa tesim z toho ze konecne sa mi začina pytat cikat na serblik....🙂 lebo doteraz ani pocuj.
Ahojte dievcata 🙂 Tie co rodite na Antolskej, uz ste tam boli obzriet priestory? A mate tam aj vybraneho lekara? Dakujem 🙂

@zuzuk22 kluuud, hlavne, ze sa nic horsie nestalo. Viem, ze to je velky stres, ale naozaj neplac, tes sa, ze to nakoniec dopadlo takto dobre. Ja vodicak mam, ale nejazdim vobec prave kvoli takymto situaciam. Som posera. Ty si odvazna zena. Mne velakrat auto chyba, ale sa proste bojim. Patri to k zivotu, kto jazdi, prihodi sa mu to...hlavne, ze to dobre dopadlo! Prvu koliziu mad za sebou, tak uz sa to nemusi stat nikdy ;)