Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@kwr Ja som brala rennie len na začiatku tehotenstva,vtedy som mávala strašné pálenie záhy už cca 5 mesiacov neberem
a to vam gyndosi sami predpisali?treba na to recept? ja ked som sa na zaciatku tej mojej spytala ci mi nevie nieco poradit na palenie zahy, len mikala plecami a ze to treba pretrpiet, ona nevie ktore lieky sa mozu...ochotna
@lalia87 nie rennie si môžeš kupiť bez receptu 🙂 A je strašne dobrý
@lalia87
@verunqha23
Aj ja som si prave zobrala... uz skoro v balicku ani nemam... musim dokupit, lebo v poslednej dobe ma pali zaha asi zo vsetkeho...
@zuzanadringus mna este klop klop nezacala a cakam kedy to vypukne, ja som s tym mala problem na zaciatku tehu 🙂
@verunqha23 dakujem a mozu to teda aj tehule? 🙂
@lalia87 áno ja som to brala na začiatku tehotenstva ked ma pálila záha a naozaj mi to pomohlo
@nikolienkaa naozaj prekrasna izba!!! Ja zboznujem.take neutralne odtiene- a co cakate?
@lalia87 ja pri prvom som nevedela co so sebou ked zacala palit... davala som si sodu bikarbonu no nepomahalo... a zrazu vyskocila reklama na rennie... konecne sa naslo nieco co pomohlo 😂 teraz som to kupila uz na zaciatku, ze co ak ho zase bude treba 😂 a prisla ta chvila 😂
@kwr dakujem 😊 Chlapčeka 🙂 ja mam všetko sivé ,šedé ... aj oblečenie no to sa nájde aj krémové a modré
@nikolienkaa to je aj moja oblubena.kombinacia, aj nas Oscar mal vacsinu tychto farieb ale samozrejme aj mrte modrych veci ale.keby to bolo len na mna...;)
@nikolienkaa Aj ja som chcela chlapčeka :( .. a mám dievčatko :D ... a ja tak neznášam ružové veci :D
@nikolienkaa nadherna izbycka🙂
@nikolienkaa nadherna naozaj 😍
Dakujem vaaam 😊
@verunqha23 ja ma zas vsetko ruzove nakupene nedokazala som odolat nakolko som vzdy chcla aj dievcatko.Simco mal pri mne väcsinu modrych veci a nsutralnych.Mne sa zas na nom nepacilo zelene oblecenie ale samozrejme ze mal aj zelene co nam podarovali.
Babi ja som pribrala po kontrole zo 77,8 kg na 80 kg a dnes sa vazim a schudla som na 79kg 😅to aj v takomto stadiu sa chudne?
@fronili ani mne sa nepáčia zelene veci nič nemam preňho zelene 😁
Baby videla som, ze ste rozoberali palenie zahy, ale necitala som vsetko. Mna vcera palila zaha, ale nenormalne! Doma som nic nemala na to, mlieka sa ja nenapijem, tak som hladala na nete a ze treba si dat malu lyzicku plnotucnej horcice. Tak som skusila a ono mi to pomohlo :D. Tak ako taka prva pomoc, ked doma nic ine nie je pomoze aj to ;). Dnes zatial nic, tak som zvedava 🙂
@nikolienkaa velmi pekna kombinacia.
Dnes nam ma prist kocik tak som zvedava.
@nivea777 my sme objednavali odtialto: https://www.firmy.cz/detail/12820788-bomba-ceny...
@fronili ja pri obidvoch chalanoch +27 kg :D. A to som krpata, mam len 158 cm a nemala som na zaciatku ani 50 kg, tak si to viete predstavit... Po porode som to potom zhodila vsetko celkom bez problemov, ale uz mam teraz 38 rokov, tak sa obavam, ze to tak lahko nepojde dole... Zatial mam +10 kg, ale tak si aj doprajem, vsetko papam :D Na diety bude casu dost neskor :D
Ja som dostala pri Adamovi oranzove veci a ked mal zltacku a mal to oblecene nechcite vediet ako vyzeral :D :D :D
Mala som ist dnes k obvodnej, ale tak leje, ze sa kaslem na to :D :D :D

@verunqha23 aj ja pouzivam Rennie, ak si spravne pamatam tak pri Gaviscone treba dat bacha kolko ho vypijes ale detaily neviem lebo ja som obe tehu brala tie Rennie