icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kwr
20. okt 2016

@verunqha23 aj ja pouzivam Rennie, ak si spravne pamatam tak pri Gaviscone treba dat bacha kolko ho vypijes ale detaily neviem lebo ja som obe tehu brala tie Rennie

verunqha23
20. okt 2016

@kwr Ja som brala rennie len na začiatku tehotenstva,vtedy som mávala strašné pálenie záhy už cca 5 mesiacov neberem

lalia87
20. okt 2016

a to vam gyndosi sami predpisali?treba na to recept? ja ked som sa na zaciatku tej mojej spytala ci mi nevie nieco poradit na palenie zahy, len mikala plecami a ze to treba pretrpiet, ona nevie ktore lieky sa mozu...ochotna

verunqha23
20. okt 2016

@lalia87 nie rennie si môžeš kupiť bez receptu 🙂 A je strašne dobrý

zuzanadringus
20. okt 2016

@lalia87
@verunqha23
Aj ja som si prave zobrala... uz skoro v balicku ani nemam... musim dokupit, lebo v poslednej dobe ma pali zaha asi zo vsetkeho...

lalia87
20. okt 2016

@zuzanadringus mna este klop klop nezacala a cakam kedy to vypukne, ja som s tym mala problem na zaciatku tehu 🙂

@verunqha23 dakujem a mozu to teda aj tehule? 🙂

fronili
20. okt 2016

@kwr je tam vypisane davkovanie pri sirupe a chvala bohu ho nemusim uzivat kazdy den.nemavam tak casto teraz palenie zahy.

fronili
20. okt 2016

@lalia87 mne tiez gyndos nepovedal.pytala som sa v lekarni a povedali mi ze aj tehotne beru ten sirup ze kludne mozem.a da sa kupit bez receptu.

verunqha23
20. okt 2016

@lalia87 áno ja som to brala na začiatku tehotenstva ked ma pálila záha a naozaj mi to pomohlo

nikolienkaa
20. okt 2016

Dievčatá ja som uz nevydržala ...môj muž musel uz postaviť 😂😁👌

kwr
20. okt 2016

@nikolienkaa naozaj prekrasna izba!!! Ja zboznujem.take neutralne odtiene- a co cakate?

zuzanadringus
20. okt 2016

@lalia87 ja pri prvom som nevedela co so sebou ked zacala palit... davala som si sodu bikarbonu no nepomahalo... a zrazu vyskocila reklama na rennie... konecne sa naslo nieco co pomohlo 😂 teraz som to kupila uz na zaciatku, ze co ak ho zase bude treba 😂 a prisla ta chvila 😂

nikolienkaa
20. okt 2016

@kwr dakujem 😊 Chlapčeka 🙂 ja mam všetko sivé ,šedé ... aj oblečenie no to sa nájde aj krémové a modré

kwr
20. okt 2016

@nikolienkaa to je aj moja oblubena.kombinacia, aj nas Oscar mal vacsinu tychto farieb ale samozrejme aj mrte modrych veci ale.keby to bolo len na mna...;)

verunqha23
20. okt 2016

@nikolienkaa Aj ja som chcela chlapčeka :( .. a mám dievčatko :D ... a ja tak neznášam ružové veci :D

zuzuk22
21. okt 2016

@nikolienkaa nadherna izbycka🙂

fronili
21. okt 2016

@nikolienkaa nadherna naozaj 😍

nikolienkaa
21. okt 2016

Dakujem vaaam 😊

fronili
21. okt 2016

@verunqha23 ja ma zas vsetko ruzove nakupene nedokazala som odolat nakolko som vzdy chcla aj dievcatko.Simco mal pri mne väcsinu modrych veci a nsutralnych.Mne sa zas na nom nepacilo zelene oblecenie ale samozrejme ze mal aj zelene co nam podarovali.

fronili
21. okt 2016

Babi ja som pribrala po kontrole zo 77,8 kg na 80 kg a dnes sa vazim a schudla som na 79kg 😅to aj v takomto stadiu sa chudne?

zuzuk22
21. okt 2016

@fronili ja mam tiez vsetko oblecko este po oliverovi 🙂 ked mol malinky vacsinou vsetko neutralne sme kupovali 🙂 ked uz bol vacsi tak uz aj modre veci potom 😄 takze ak by sme toto malli nahodou dievcatko mam vsetko len zopar ruzovej by som si neodpustila 😍

zuzuk22
21. okt 2016

@fronili tak moze byt 😄 a mozno si bola vtedy len viacej najedena zato si mala viacej 😄

nikolienkaa
21. okt 2016

@fronili ani mne sa nepáčia zelene veci nič nemam preňho zelene 😁

lenkavalkova
21. okt 2016

Baby videla som, ze ste rozoberali palenie zahy, ale necitala som vsetko. Mna vcera palila zaha, ale nenormalne! Doma som nic nemala na to, mlieka sa ja nenapijem, tak som hladala na nete a ze treba si dat malu lyzicku plnotucnej horcice. Tak som skusila a ono mi to pomohlo :D. Tak ako taka prva pomoc, ked doma nic ine nie je pomoze aj to ;). Dnes zatial nic, tak som zvedava 🙂

elisebah91
21. okt 2016

@nikolienkaa velmi pekna kombinacia.
Dnes nam ma prist kocik tak som zvedava.
@nivea777 my sme objednavali odtialto: https://www.firmy.cz/detail/12820788-bomba-ceny...

lenkavalkova
21. okt 2016

@fronili ja pri obidvoch chalanoch +27 kg :D. A to som krpata, mam len 158 cm a nemala som na zaciatku ani 50 kg, tak si to viete predstavit... Po porode som to potom zhodila vsetko celkom bez problemov, ale uz mam teraz 38 rokov, tak sa obavam, ze to tak lahko nepojde dole... Zatial mam +10 kg, ale tak si aj doprajem, vsetko papam :D Na diety bude casu dost neskor :D

lenkavalkova
21. okt 2016

Ja som dostala pri Adamovi oranzove veci a ked mal zltacku a mal to oblecene nechcite vediet ako vyzeral :D :D :D

lenkavalkova
21. okt 2016

Mala som ist dnes k obvodnej, ale tak leje, ze sa kaslem na to :D :D :D

fronili
21. okt 2016

@zuzuk22 vazim sa vzdy len rano a tak po tyzdni tak preto som sa cudovala ale ked ja mam stale problem s tym travenim.stale prehanky na WC😕

zuzuk22
21. okt 2016

@fronili ja tiez mam raz ze beham na wc....a potom zas opačne...😕