Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@verunqha23 moc rozdiel to neni len mozno ty nebudes krvacat ako zeny krvacaju po porode? Zeby si nepotrebovala tie vlozky napr
@veronikanellka171 Neviem vôbec ... uvidíme ale už len 11 týždnov a malá už bude na svete :O možno aj skôr kedže idem cisárskym tak možno sa prehupnem aj k decembrovkám :D
@verunqha23 je mozne ze ju vyberu skor aby ta to nechytilo 🙂 joj uz nech je aspon december
@veronikanellka171 čo som čítala ale neviem či je to pravda že 2 týždne pred termínom sa robí sekcia... tak uvidíme 🙂 ... Joj už by mohol byť december ale už to je zachvílku ,a zachvílku budeme mať všetky naše babatka v náručiach <3
@fronili
@verunqha23 teda to ste lepsie ako ja,ked dostanem chut na sladke,konecna 😀 ak prave doma nic nemam,hodim si do mlieka cokolupienky,zohrejem a to mam taku rychlu pomoc,inak studentska pecat u mna na posedenie,alebo mam za rohom pekaren a kolaciky ja teda moooozeeeem 😀 😀
Ja uz čakám v čakárni dnes mam poradňu sa teším ze uvidím môjho šampióna 😊(Teda dufam ze bude sono )
@verunqha23 ahoj 😋 Myslím ze to to nevyjde byt dovtedy byt v škole.... na materskú musíš nastúpiť 6 týždňov pred termínom 👌
Baby mam nieco na poste to socialnej do vlastnych ruk.. pocas vychadzok chodim na komparzy tak za to dostavam 10-20€.. myslite si ze to moze byt nieco za to? Aj mam stres to ist vybrat
@veronikanellka171 ja som bola vcera na socialke lebo som cez leto zaskakovala byvalu kolegynu a musela som sa spätne odhlasit s dôchodkoveho.nikto mi to nepovedal ja ako laik som to nemala odkial vediet a takto som stratila dva mesiace dôchodkoveho sporenia lebo spätne ta nepoistia.tak som bola napalena vcera.ale to je ina pesnicka.ja si myslim ze nic zle ocakavat nemusis neni predsa dôvod ?😉
@fronili bola som, s malou dusickou som to v aute otvarala.. a zacala som sa strasne smiat lebo som cakala nejaku pokutu alebo zrusenie pn a tam ze ci mi dobre vyplacaju za dve pnky ci je to v poriadku (lebo ja mam dve ale s jednou som im mesiac meskala), ze ked neplatia zle mi to doplatia ale bohuzial nech ratam ako ratam maju to ok 😂 Baby a materska je 70%?
Ahojte baby 🙂 idem nakupovať nejaké vecičky do pôrodnice a chcem sa spýtať tých ktoré kojili, že aké mastičky na bradavky ste používali a máte ich overené? ďakujem
@veronikanellka171 krasne!!! Ja sa chystam (uz asi 6 mesiacov ) naprv dokoncit neterkinu (uz ma 3 roky), a aj vyrobit take pre mojich. Boze uz 14 mesiacov som nic nequiltovala ani masinu som nevybrala zo skrine:( a pred Ozzym som intenzivne sila a vyrabala a chodila na kurz...
@kwr ale bola to makacka, to sa nezda ale jedno pismenko mi trvalo skoro hodinu... je to piplacka ked sa nechces dopichat ihlou 😀
@nikolienkaa drzime palce . treba verit ze to nieje nic vazne a vsetkodobre bude ;)
@nikolienkaa drzim palce bude to bojovnik🙂
@nikolienkaa drzim palce daj vediet
@veronikanellka171 krasne😍
@aniko_h ja mam masticku avent overenu prikladam foto
@nikolienkaa Drzim palce nech je to vsetko ok ,pracovna doba ako krasna
@nikolienkaa držim palceky nech vsetko dobre dopadne s oblickami anevedel ti povedat presne?ci nechcel stresovat a zavadzat?krasna fotecka🤗
Teraz som vstala,rano som vstavala o 6tej,sla po segru,obe ku gynde,potom do nak.centra kupit polovicke nieco k meninam,vianociam,potom k novej obvodnej zaniest kartu,do prace pn.o 12tej som mrtva padla. Poviem vam ludia su tak hnusni. S dobrou naladou som vstala,vojdem gynde a hned medzi dverami ma za 3 veci zvozila,aj za segru tak to som mala potrebu ju obranit,tak ma nasrala a pokazila mi cely den.asi sa zle vyspala
@fronili nevedel mi povedať len ze tam vidí nejake duté časti v obličkách nijak sa k tomu nevyjadril ....
a dakujem Vám všetkým za povzbudenie 🙂
Ahojte baby... Som tu síce dennodenne, ale neprispievam sem skoro vôbec. Len som Vám chcela napísať, že vďaka tomu, že komunikujete o svojich starostiach a radostiach som aj ja v obraze, nakoľko čakám moje prvé babatko. Pohlavie síce doky videl, ale my sme nechceli, tak sa necháme prekvapiť 🙂 Ďakujem Vám, že ste 🙂

@veronikanellka171 Tak to áno 🙂 ... Ale ked ja idem cisárskym tak možno iné veci si mám doniesť ja neviem :D o 4týždne idem až na poradnu tak sa uvidí.. Už mi chce dať papier na materskú že nech v škole vedia že proste už nebudem chodiť aby som si vybavila individuálne ale do 23 decembra by som chcela ešte v škole vydržať :D ...