icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

verunqha23
27. okt 2016

@petulik1991 čo je to prosím ťa aniball ? :D prvýkrát o tom počujem

petulik1991
27. okt 2016

@verunqha23 To je ten nafukovaci ruzovy balonik, s ktorym cvicis panvove dno, elasticotu hradze a tlacenie 🙂

sandri
27. okt 2016

@misinkad ja urcite ano - ale len ak mi povedia, ze mozem rodit prirodzene. Ak nenajdem lekara, ktory bude ochotny mi dat sancu, tak to nema vyznam. ☹

veronikanellka171
28. okt 2016

Zajtra zaciname 29tt, nemam ho moc velke? 😀

kwr
28. okt 2016

@veronikanellka171 nie, krasne brusko🙂

lalia87
28. okt 2016

Ja tiez rozmyslam cvicit s aniballom,velmi by som chcela rodit normalne. Tento tyzden sme o nom vraveli na kurze,por.asistentka to povedala tak,ze n

lalia87
28. okt 2016

Ze nechcu tomu robit reklamu,ale vyrazne stupol narast prvorodiciek ktore odrodili bez nastrihu. Ale ze ked sa to zle pouziva,mozu vzniknut dnu trhliny.

zuzuk22
28. okt 2016

@veronikanellka171 pnie krasne brusko mas 🙂

lalinka18
28. okt 2016

@fronili no ja dúfam že po ďalšej kontrole už budem môcť chodiť von,uz tak rada by som behala po obchodoch,zhanala výbavičku a tak,toto je jak vo väzení.No čo už musine vydržať,hlavne nech je krcok stále ok

cookiee
28. okt 2016

@misinkad
My sme sa na kurze o tomto balóniku bavili a že sú to zbytočne vyhodené peniaze, je to dosť drahé. Hovorili to hlavne druhorodičky čo majú skúsenosti. Naša lektorka vravela, že úplne stačí aj masáž, tou si nemôžeš ublížiť ako tým balónikom....pri nesprávnej manipulácií si môžeš ublížiť ešte viac.
Ale vyskúšajte, je to na každej z nás 🙂

kwr
28. okt 2016

Jaj baby vcera v noci som.mala pocit ze mi zacala odtekat voda po troskach akons Ozzym, babice k nam.prisli a na ich teste to ukazalo.pozitiv, rychlo do nemocnice nastasie na tych nemocnicnych testoch sa ukazalo negativ ale aj tak.som.ostala na noc na pozorovanie...veru mi nebolo vsetko jedno ale nastastie asi islo o.plany poplach a maly vyzera byt uplne v poriadku nastasie...uz len cakam na prepustenie domov...tak mi ti moji chlapi chybaju az no...

fronili
28. okt 2016

Dnes som 27+0 este 13 tyzdnov cca😍
Inak som zacala prat vecicky dnes tak mam s toho radost ze uz sa budem moct par krabic zbavit a mozem ulozit do komody🤗

fronili
28. okt 2016

@veronikanellka171 podla mna nemas moc velke brusko ja som pri simcovi mala väcsie.ale aj mne sa zda moje velke napriek tomu ze je mensie ako posledne tehu😅

fronili
28. okt 2016

@lalinka18 a nemas povolene ani vychadzky na hodinku?

fronili
28. okt 2016

@kwr jemine davaj pozor na seba mna trapi v poslednom case dost vytok nosim vlozku stale.ma to niektora z vas?je to taka intimna otazka ale podla mna normalna z gynek. Hladiska ale urcite mam v plane to v stredu dokimu povedat.

kwr
28. okt 2016

@fronili to bolo jedno z moznych vysvetleni od mojej babice, ja nosim Tena lady mini a je ovela lepsia nez normalna intimka, vraj v tomto stadiu uplne normalne...

lalia87
28. okt 2016

@fronili ja mam od zaciatku tehu, niekedy sa to tak spusti, ze mam pocit ze som sa pocikala. intimka cele dni, bez nej to nejde.

@kwr davajte si pozor, len nech ta poriadne kuknu a potom mozes ist domov k svojim chlapom 🙂 istota je gulomet

fronili
28. okt 2016

@lalia87 presne niekedy sa to spusti ako keby som sa pocikala😅tak som neni sama.

verunqha23
28. okt 2016

@fronili aj ja mam strasny vytok :/

majkavid
28. okt 2016

Ahojte .. aku pouzivate alebo idete pouzivat kozmetiku pre babatka ....

lalinka18
28. okt 2016

@fronili nie povedal mi že však ste na pnke,tak kam chcete chodiť ved Vám môže prísť kontrola😚

majkavid
28. okt 2016

Ahojte .. aku pouzivate alebo idete pouzivat kozmetiku pre babatka ....

lalia87
28. okt 2016

@majkavid ja ziadnu, kupat budem v repikovom caji a na ritulu max.bepanthen, na pupcek pupik krem na koliky, inak nic.

fronili
28. okt 2016

@majkavid ja som pri simonkovi pouzivala niveu ale vela maminiek nenatiera babatko zo zaciatku sme dostali pri simcovi od doktorky aj nieco z lekarne ale neviem co to bolo.
@lalinka18 ale sak nechapem aj ked si na pnke vychadzky by si mala mat nemozes byt len doma zavreta skus mu povedat ze si chces nakupit pre babo a skrz toho nech ti stanovi niaku hodinu.zas si neni ten pripad kde musis fakt cely den prelezat a mat vylozene nohy.take maminky su uz väcsinou v nemocnici a nie doma.

verunqha23
28. okt 2016

Babyy konečne mi prišla postielka <3

sandri
28. okt 2016

@majkavid primarne ziadnu. Kupem v cistej vode, ak by bol s niecim problem, tak v repiku (len pozor, repik je silny alergen a treba najprv na malej ploche telicka otestovat, ci dieta nie je alergicke). Ak by bol problem, tak az potom budem pouzivat biodermu.

verunqha23
28. okt 2016

@sandri a čo sú tie šampony alebo čo to je to Johnson baby to môžem používať?

fronili
28. okt 2016

@verunqha23 super🖒😊uz len nachystat 😉

misa1992
28. okt 2016

ahojte žienky.Bola som u lekárky 30tt a tá ma straší že naše bábo je primalé necelých 1200g, inak všetko ok aj prietoky aj sa snažím zdravo stravovať, inak ja som malá a manžel tiež nieje chlapisko,takže to môže byť aj genetikou.Lekárka ma straší, že o 2 týždne keď poriadne nepriberie pošle ma na infúzie.Mám sa obávať?

verunqha23
28. okt 2016

@fronili áno na to sa už teším len nech príde ocino domov podvečer 🙂 budeme skladať juuuuj 🙂 Aj sama by som to poskladala najradšej :D