icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
28. okt 2016

Ahojte 😊 Baby strašne ma v noci zobudia kŕče do lýtok ,... neni niečo proti tomu ? Boliiiii to a ked ma chytia ledva viem vystrieť nohu

zuzanadringus
28. okt 2016

@nikolienkaa vezmi si pred spanim magnezium...

nikolienkaa
29. okt 2016

@zuzanadringus kazdy deň beriem 5tabletiek Magnerot

fronili
29. okt 2016

@nikolienkaa magnezko pomaha na krce v nohach pri Simonkovi som ich mavala casto teraz v druhom tehu krce v nohach nemam zato v podbrusku na stranach.Ale magnezko zabera

fronili
29. okt 2016

@nikolienkaa ten magnerot maz tabletky ci sumive do vody mne zaberaju sumive tieto:

nikolienkaa
29. okt 2016

@fronili to mam tabletky ale neviem naco mi vlastne pomáhajú 😁 Este mi aj členky puchnu

petra1_2017
29. okt 2016

@nikolienkaa tak členky pichnu aj mne, manžel poctivo každý večer natiera, ale nepomáha. Lodičky som uz zbalila a rozlúčila sa s nimi... nic poriadne neobujem 😳 asi len musíme vydržať.

fronili
29. okt 2016

@nikolienkaa s tymi opuchmi je to teraz cez zimu aspon miernejsie keby si ma videla pred pôrodom v auguste to bolo hrozne cela zavodnena.Ale teraz chvala bohu zatial to nie je.take zle😊

fronili
29. okt 2016

@petra1_2017 kamoska si musela cez zimu kupit o cislo väcsie cizmy nakolko nic neobula.dufam ze to moj pripad nebude nakolko mam uz teraz r0ku nohu🙉

zuzuk22
29. okt 2016

Baby co by ste poradili svagrinej? Uz ma mlieko ale musi si odsavat. Maly sa jej vobec nechce prisat na prso. Co pomaha ? Nemate skusenost ? Dakujem

fronili
29. okt 2016

@zuzuk22 fuuuu tak ja neviem veru ale znama to mala a skusala cez klobuciky nakolko sa malemu lepsie tahalo a flaska tecie rychlejsie nemusi sa tolko namahat.ale ja som kojila sama len 2 mesiace takze neviem veru🤔

lalia87
29. okt 2016

@zuzuk22 sesterka tiez pouzivala klobuciky a tiez mala krizu kedy mala nechcela cucat a vtedy ju drzala pri bradavke a jej segra jej dala pri prso striekacku s mliekom a pri bradavke troska vypustila,mala to zacala cucat a rychlo dali prec a strcili bradavku

sandri
29. okt 2016

@zuzuk22 v prvom rade navstevu laktacnej. Moj maly sa napr. nevedel spravne prisat. Vzdy pred kojenim som mu najprv dala do pusy ukazovak (ruka otocena dlanou nahor), on ho chvilu sal, a az potom som mu dala prso. Nadledne sa chytil. Asi po tyzdni sa uz prisat vedel a ukazovak som pouzivat nemusela...

kwr
29. okt 2016

@zuzuk22 ja som mala to iste, a klobuciky...s nimi som.kojila 3 mesiace, aj ked som musela prikrmovat ake nie cez flasku ale mala som v striekacke mlieko, na nej trubicku a malemu som do pusy dala prst a iba ked tahal som mu trubicjou dala mlieko aby nestratil saci reflex ako pri flasi. Ked zacal odmietat prso tak som zacala krmit s flasou, od toho cca 3.mesiaca...

julinka88
29. okt 2016

Ahojte baby s nohami som zatial v poho zato chrbat a krize uz davaju o sebe vediet
Vcera som prehnala sily piekla som synovi tortu cely den na nohach a vecer som nevladala chodit prisli bolesti brucha aj krizov ale nenormalne uz som sa bala o malinku

marienka1703
29. okt 2016

@kwr ty nestrás. Hihi.

marienka1703
29. okt 2016

@fronili no to hej
Asi.to necham aj ja.na.decembrr
Ved nachystane byt.moze. a ked bude brusko najvacsie sa.mi chciet nebude
.pametam pri prvom sme.sli.s nejakym problemom na pohotovost kde si ma.nechali. to sme sa.aj so sestrickou isli popukat od smiechu. V lete mi nabalil zimusne.ponozky.

fronili
29. okt 2016

Ja som dnes cely den prala zehlila upratovala triedila a som uplne k.o. dufam ze som to neprehnala ale bola som v takom svungu ze mi to nedalo😅

sandri
29. okt 2016

Tak uz to zacina. Krize v kybli ☹ a to som nic extra dnes nerobila...

fronili
29. okt 2016

@sandri to poznam a clovek nevie ako sa tej bolesti zbavit.Najradsej by som vtedy lahla a spala ale to pri mojom sidle malom nejde.

veronikanellka171
29. okt 2016

Baby lezim kukam tv a zrazu bruchu sa mi uplne vystrci do lava a potom do prava a beha mi.. rychlo chytam mobil a jak sa zapne svetlo na kamere prestane.. polozim mobil a v tom zasa.. a asi 3pokusy a kazdy neuspesny.. je velmi prefikana ta krpana 😀

elisebah91
29. okt 2016

@veronikanellka171 reaguje na svetlo malicka 😎 snad len nejako pri TV natocit

zuzuk22
29. okt 2016

@veronikanellka171 toto poznam..
Ale mne to robi aj pri svetle ....vzdy ked chcem kamerovat prestane 😄

veronikanellka171
29. okt 2016

Ano, lebo lezim po tme a v sekunde ako sa pustilo svetlo zrazu klud.. opica mala 😀

kwr
29. okt 2016

Veru uz v tomto.stadiu rozoznavaju svetlo a tmu a tusim.uz maju aj ocka otvorene?
Ja mam opacny problem ze za poslednych par dni citim.menej kopancov a pohybov, a hlavne po tom planom poplachu a vylete do nemocnice som sa bala ale zase som citala ze od cca 30.tt je normalne ze tam.neje skacu kedze maju.menej.miesta...stalo sa to aj vam niektorej? Ozaj este mam aj placentu na prednej strane cize ta tiez dost tlmi kopance a otrasy....

nikolienkaa
30. okt 2016

@kwr ja mam placentu vzadu ,ale tiež uz cítim pomenej tak sa teším ked aj len z pár za deň kopancekov....😊

nikolienkaa
30. okt 2016

inak ked som bola teraz na poradni tak doktor mi napísal do knižky " záver" čiže dátum porodu,miesto už 1.1. ....na 29.12 ... ale aj tak ostávam tu v skupine medzi vami :D

lalinka18
30. okt 2016

@kwr a čo si to vlastne mala,?čo ti to vytieklo to zistili doktori?

fronili
30. okt 2016

@kwr zevraj sa od cca e0 tyzdna uz menej hybu pretoze maju menej miesta a pripravuju sa na konecnu fazu -pôrodnu tak mi to bolo povedane.Moja malinka je este aktivna ale musim povedat ze menej ako bol Simonko.Ten sa hybal teda riadne.Mala zato vie ako dat o sebe vediet ked dostanem riadny kopanec tam kdw by som zrovna nepotrebovala😅
Ja som zvedava co bude v stredu na poradni a ci sa nieco nove dozviem.Chcem sa dokiho toho viac popytat tak dufam zennezabudnem.Dnes mi mama vravela ze ako keby mi brucho za noc vyskocilo ze ho mam niake väčšie.Za posledne dni som to rwgistrovala nakolko je moj pohyb zohybania obmedzeny a da mi totalne zabrat uz len maleho obliect😥

kwr
30. okt 2016

@lalinka18 no mna doktor nevysetril, len babica (tu je to bezna norma), zaver bol bud tehu vytok alebo unik mocu, alebo oboje...nechutne viem ale vraj vzhladom na moje tehu velmi kratko po prvom a maly vzdy bol velmi nizko tak vraj je to velmi bezne...