icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
4. nov 2016

@8deni9 aj ja chodím na poradňu len raz za mesiac ...a pritom by sme mali chodiť každé 3 týždne a predposledný mesiac každé dva týždne ... a ja som predposledný mesiac a idem raz za 4tyzdne ... mohli by si nAtom dať viac záležať a robit ak viac sono ....

veronikanellka171
4. nov 2016

@nikolienkaa ano nad tym aj ja uvazujem stoji to pqr drobnych 🙂

kwr
4. nov 2016

@8deni9 ahoj a vitaj, ja uz mavam.poradne kazde 3 tyzdne, nebyvam na Slovensku ale tusim.aj moja sestra ich mavala ku koncu castejsie...

8deni9
4. nov 2016

Snazim sa setrit, nech drobec este chvilu vydrzi 🙂 este je skoro aby sa pytala von, ma cas...

8deni9
4. nov 2016

Mne robi sono pri kazdej kontrole...ale sa mi nepaci, ze ked sa nespytam tak mi sam od seba nic nepovie.. :(

kwr
4. nov 2016

@majaon dnes to uz nedokoncim, zatial mam len jedno meno hotove a este zadnu stranu, obrubit, zacistit a uviazat....

fronili
4. nov 2016

@verunqha23 ja si myslim ze aj tie nakolko sa ti spinenie tiez spusti po cisaraku kamoska tak mala tiez alebo aspon bavlnene svoje a vlozky ked budes mat sestonedelie

fronili
4. nov 2016

@veronikanellka171 ja mam stali datum pôrodu aj pri simovi som mala.dokonca moj doki beni zastanca menenia datumov podla toho co mi vravel v prvom tehu.
@8deni9 ahoj 😊ja chodim na poradnu kazde 4 tyzdne zatial a som 28+0 ja mam to pichanie v podbrusku od 14 tt nie je to nic prijemne 😑
@veronikanellka171 mne kazal pri simonkovi vysadit magnezko cca v 30tt alebo 32 uz neviem.vela som sa prechadzala a pila caj z ostruziny teraz tiez budem pit caj z ostruziny.

aniko_h
4. nov 2016

@8deni9 ja som 29+3 vcera som bola prvy krat na poradni po 2 tyzdnoch a dalsi termin som dostala znova o 2 tyzdne.ved aj v tehotenskej knizke je ze 2 mesiace pred porodom sa chodi uz kazde dva tyzdne a posledny mesiac kazdy tyzden.predtym som chodila pravidelne kazde 4 tyzdne.

aniko_h
4. nov 2016

@verunqha23 moja kamoska po cisaraku uplne normalne silno krvacala.nemala len spinenie.takze tie nohavicky vyuzila aj vlozky.a povedala,ze potrebovala tie najvacsie z lekarne.

8deni9
5. nov 2016

@fronili a co ti doktor povedal nato pichanie v podbrusku?

8deni9
5. nov 2016

@aniko_h ano viem, ze v tehotenskej knizke je tak pisane...preto sa aj pytam 🙂 ved uvidim, v pondelok idem znovu k doktorovi. Tak dufam ze bude vsetko v poriadku. 🙂

zuzuk22
5. nov 2016

Baby mam chut na nejaku mnamky tortu 😍😄 v utorok mam narodky tak si asi nejaku urobim 🙈🙈🙈

fronili
5. nov 2016

@8deni9 povedal mi ze to mava malo zien ale ze kazda znasa tehotenstvo inak.A je to reakcia na tehu ze sa telo pripravuje na pôrod ze tym ze sa maternica posuva atd.k tomu mi aj tvrdne brucho.
Od vcrrajska pocitujem poslickov nakolko po prvom tehu viem ake reakcie moje telo vysiela.Ale kym su to len poslickovia je to v poriadku.Zatial beriem 3 magnezka za den.Okolo 30 tyzdna sa ma davka pomalicky znizovat a neskôr uplne vysadit aby sa dokazalo telo na porod pripravit fak mi povedal doki.

fronili
5. nov 2016

Babi mavate to aj vy ked ste vonku a je zima ze cas tak strasne palia a takahu bradavky.ja to mam v poslednom case casto a idem sa niekedy az zblaznit.

zuzuk22
5. nov 2016

@fronili ja nastastie nie . ani s olim som to nemala .

8deni9
5. nov 2016

@fronili mne brusko netvrdne...a to pichanie v podbrusku som mala len raz a bolo mi povedane, ze preto ma to pichalo lebo mi skratil krcok...tak sa bojim teraz...skoro cely den lezim s vylozenymi nohami...je to moje prve tehu, tak sa bojim.

lalia87
5. nov 2016

@fronili. Ja to mavam hadam uz od 3mes. Ked je chladno a mam aj neviem kolko vrstiev,tak mi prefukne na bradavky a brutal stipu,hlava lava. Aj vcera pri sprchovani mi dlho nechcela ist uplne tepla voda,len taka polotepla a skoro mi ich vystipalo

lalia87
5. nov 2016

@zuzuk22 tu tortu by si mohla nejaku vymysliet,o 2 tyzdne chcem aj ja robit 😀 ale neviem aku,chcela by som len taku malu.

fronili
5. nov 2016

@8deni9 mne povedal ze mam mat kludovy rezim ale tak pri dvojrocnom klidovy rezim je tazko dodrziavat😅ja mam krcok 2,5 zatial
@lalia87 presne mozem mat aj neviem kolko vrstiev aj tak to pocitujem.je to neprijemne

fronili
5. nov 2016

@lalia87 aj ja mam v plane robit pre manzela k meninam a 3.12 k jeho narodeninam😊

veronikanellka171
5. nov 2016

@fronili ano ked idem von a je zima ta niekedy ma strasne bolia cecky ale teraz tak rozmyslam ze uz ma dlhsie neboleli

lalia87
5. nov 2016

@fronili. Aj my k jeho meninam,vola sa maros a konecne nam bud.tyz.pride domov po 5tich tyz. 🙂 a zaroven segre k narodeninomeninam 🙂 budu spolu minioslavovat,tak rozmyslam co im vymyslim,aj normalne na papanicu.

zuzuk22
5. nov 2016

@lalia87 rozmyslam nejaku s kremom maslo vymiesat so salkom🙂 este som to ale neskusala uvidim 🙂

lalia87
5. nov 2016

@zuzuk22 tak ak budes so salkom, ktore ja neviem pripravovat :D resp.som to este neskusala, tak urob snickersovu. minule sesterka robila na oslavu a skoro sme sa zadrhli aka bola dobra 😀

kwr
5. nov 2016

No sobota jak vysita:vcera som do 11 v noci sila cize som neupratala, dosi nam taniere, rano sme.boli na nakupe, teraz mi.maly vylial kavu a nalozil do.plienky, muz zajtra odchadza na tyzden do prec a to moje dieta od rana vyhukuje len Dada, Mama ani za svet....holt vynosis porodis udrziavas na zive, umyvas im.zadky ale ked dojde domov Dada prestavas existovat...

veronikanellka171
5. nov 2016

Neviete mi povedat preco oprate veci krasne vonaju a jak ich ozehlit nemaju ani vonu ani nic

fronili
5. nov 2016

@lalia87 takze ma meniny 11.11 ako moj martin😊👍
@kwr tak to poznam u nas som dokonca zla lebo ho hresi a tatinko ked pride ja uz neexistujem😅
@veronikanellka171 to sa ti len zda ci?ja pouzivam lovelu a vyprala som ozehlila a vôňa ostava.

julinka88
5. nov 2016

Ahojte ja som mala poradnu vxera aj sono mi robil vsetko je v poriadku a mala je ece stale dole ritkou
Mna este objedana zas az o mesiac

zuzuk22
5. nov 2016

@lalia87 tiez som este nerobila so salkom ale chcem skusit kedze salko je mnamky mnam 😝 nevies mi na nu teda zohnat prosim recept ? By som skusila🙂