Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa ano nad tym aj ja uvazujem stoji to pqr drobnych 🙂
Snazim sa setrit, nech drobec este chvilu vydrzi 🙂 este je skoro aby sa pytala von, ma cas...
Mne robi sono pri kazdej kontrole...ale sa mi nepaci, ze ked sa nespytam tak mi sam od seba nic nepovie.. :(
@verunqha23 ja si myslim ze aj tie nakolko sa ti spinenie tiez spusti po cisaraku kamoska tak mala tiez alebo aspon bavlnene svoje a vlozky ked budes mat sestonedelie
@veronikanellka171 ja mam stali datum pôrodu aj pri simovi som mala.dokonca moj doki beni zastanca menenia datumov podla toho co mi vravel v prvom tehu.
@8deni9 ahoj 😊ja chodim na poradnu kazde 4 tyzdne zatial a som 28+0 ja mam to pichanie v podbrusku od 14 tt nie je to nic prijemne 😑
@veronikanellka171 mne kazal pri simonkovi vysadit magnezko cca v 30tt alebo 32 uz neviem.vela som sa prechadzala a pila caj z ostruziny teraz tiez budem pit caj z ostruziny.
@verunqha23 moja kamoska po cisaraku uplne normalne silno krvacala.nemala len spinenie.takze tie nohavicky vyuzila aj vlozky.a povedala,ze potrebovala tie najvacsie z lekarne.
Baby mam chut na nejaku mnamky tortu 😍😄 v utorok mam narodky tak si asi nejaku urobim 🙈🙈🙈
@8deni9 povedal mi ze to mava malo zien ale ze kazda znasa tehotenstvo inak.A je to reakcia na tehu ze sa telo pripravuje na pôrod ze tym ze sa maternica posuva atd.k tomu mi aj tvrdne brucho.
Od vcrrajska pocitujem poslickov nakolko po prvom tehu viem ake reakcie moje telo vysiela.Ale kym su to len poslickovia je to v poriadku.Zatial beriem 3 magnezka za den.Okolo 30 tyzdna sa ma davka pomalicky znizovat a neskôr uplne vysadit aby sa dokazalo telo na porod pripravit fak mi povedal doki.
Babi mavate to aj vy ked ste vonku a je zima ze cas tak strasne palia a takahu bradavky.ja to mam v poslednom case casto a idem sa niekedy az zblaznit.
@fronili ano ked idem von a je zima ta niekedy ma strasne bolia cecky ale teraz tak rozmyslam ze uz ma dlhsie neboleli
No sobota jak vysita:vcera som do 11 v noci sila cize som neupratala, dosi nam taniere, rano sme.boli na nakupe, teraz mi.maly vylial kavu a nalozil do.plienky, muz zajtra odchadza na tyzden do prec a to moje dieta od rana vyhukuje len Dada, Mama ani za svet....holt vynosis porodis udrziavas na zive, umyvas im.zadky ale ked dojde domov Dada prestavas existovat...
Neviete mi povedat preco oprate veci krasne vonaju a jak ich ozehlit nemaju ani vonu ani nic
@lalia87 takze ma meniny 11.11 ako moj martin😊👍
@kwr tak to poznam u nas som dokonca zla lebo ho hresi a tatinko ked pride ja uz neexistujem😅
@veronikanellka171 to sa ti len zda ci?ja pouzivam lovelu a vyprala som ozehlila a vôňa ostava.
Ahojte ja som mala poradnu vxera aj sono mi robil vsetko je v poriadku a mala je ece stale dole ritkou
Mna este objedana zas az o mesiac

@8deni9 aj ja chodím na poradňu len raz za mesiac ...a pritom by sme mali chodiť každé 3 týždne a predposledný mesiac každé dva týždne ... a ja som predposledný mesiac a idem raz za 4tyzdne ... mohli by si nAtom dať viac záležať a robit ak viac sono ....