Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
ja neviem, opýtam sa doktora , alebo zoberiem aspoň 40 , ževraj v našej nemocnici nechajú pri mne a budú si chodiť brať...
@veronikanellka171 jedno balenie. Ak zostanu, vezmes si domov, ak bude malo, bud ti niekto donesie, alebo sa daju zvacsa kupit v nemocnicnej lekarni... Ak budes zdrava ty aj babatko a pustia vas o 4-5 dni, tak to jedno balenie staci. Ak bude mat napr. babo zltacku a budes tam musiet zostat s nim dlhsie, tak ti to bude malo...
ja jedno balenie cele a ked ostane, tak snad si to vezmem domov
Ano len ja mam balenie 88ks kupene
@veronikanellka171 aj ja, ale vezmem ho cele,lepsie sa mi bude brat cely balik ako po kusoch. ale mozno si to este dovtedy rozmyslim 🙂
@veronikanellka171 ja beriem do nemocky minibalenie 22 ks cca je tam.u nas ked das sestrickan cely balik hned je fuc co viem od znamych a po skusenosti davala som im po 2-3 ks ked bol simi pod lampou kvoli zltacke
Baby. Bude niektora z vas rodit v Ke - Saci?
Moja mala babulka ma štikutku 😍😍😀
Mavate alebo mali ste niektora akoby slabe menzesove bolesti? Mam ich od vcera vecera, v horucej vani presli, potom sa zase vratili. Zeby poslickovia? Alebo nieco ine?
@sandri mna vcera bolelo uplne vsetko, v noci krize ze som sa nevedela otocit z boka na bok
@sandri ano su to poslickovia ja som sa vcera vylakaka vecer mala so. Ich celkom intenzivne a v noci som sa prechadzala po byte nakolko sa mi nedalo lezat.dnes rano opät menzesove bolesti a tvrdnutie brucha😑
@veronikanellka171 simco maval v brusku denodene stikutku 😊
@sandri akurat vcera som myslela ze sem napisem-od takej 5tej poobede az do polnoci som ich mala a dost silne, v posteli sa pridala aj bolest krizov...tiez druhe tehu tiez sa citim ako prvomatka ako hovori @fronili...navyse dnes rano mi.muz odletel do statov na tyzden tak som vysilovala ci maly vydrzi kym sa tati vrati....lebo my sme.tu s Ozzym uplne sami a kebyze musim.ist do nemocky musel by ist so.mnou a rodina tu najskor vie byt za 12 hodin...Ozzy bol vonku.za 8 minut cize obavy tu su...ale bolest do rana presla a uz ficim.upratujem.ako normalne...mne asi to vcerajsie.sitie.moc.neprospelo kedze mame.tvrde stolicky drevenne v jedalni...
@zuzuk22 ty máš naozaj minibruško 🙂 ja sa samej sebe čudujem ako mi rastie 🙂 najprv som ho mala dlho ako prevalený lavór, nikde nič a všetci či som tehu a potom zrazu bum bac 🙂 ale asi aj za to mi tak trčí, lebo som krpatá 🙂 zajtra tfuj tfuj držím palce, lebo už nás tu z teba šlak trafí :D
@nikolienkaa aká si zlatá 🙂 ty už 32tt? no ty to máš už za pár 🙂
Aj vy ste dnes jak o zem otrieskané? 🙂 Včera som sa asi presilila na tom rebríku, spala som jak dudek a keď som 1x za tehu vstala že 10:40, tak drahá polovička mi nechala už asi 200 správ všade kde sa dá a neviem koľko neprijatých 🙂 chudák, ten v Holandsku už bol na práškoch čo je s nami.. a mne sa pritom len o zákuskoch snívalo, no vstante potom 🙂 😀
A len ma hlava bolí a také nevoľno, vonku total tma, otrasné počasie.
@lalia87 dakujem 😊 No od zajtra začínam 33 tak to letiiiiii
My sme dned boli natacat uhadni moj vek, dali mi 27rokov (mam 24) a ta baba co hadala tiez bola tehu 😀 A vostinar co to bude co uz vsetko mam kupene atd 😂
@nikolienkaa pekna fotecka! Kedy mas termin?

Kolko pamperskek beriete do porodnice? 30ks?