icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
5. nov 2016

Kolko pamperskek beriete do porodnice? 30ks?

marusia_81
5. nov 2016

ja neviem, opýtam sa doktora , alebo zoberiem aspoň 40 , ževraj v našej nemocnici nechajú pri mne a budú si chodiť brať...

sandri
5. nov 2016

@veronikanellka171 jedno balenie. Ak zostanu, vezmes si domov, ak bude malo, bud ti niekto donesie, alebo sa daju zvacsa kupit v nemocnicnej lekarni... Ak budes zdrava ty aj babatko a pustia vas o 4-5 dni, tak to jedno balenie staci. Ak bude mat napr. babo zltacku a budes tam musiet zostat s nim dlhsie, tak ti to bude malo...

lalia87
5. nov 2016

ja jedno balenie cele a ked ostane, tak snad si to vezmem domov

veronikanellka171
5. nov 2016

Ano len ja mam balenie 88ks kupene

lalia87
5. nov 2016

@veronikanellka171 aj ja, ale vezmem ho cele,lepsie sa mi bude brat cely balik ako po kusoch. ale mozno si to este dovtedy rozmyslim 🙂

fronili
5. nov 2016

@veronikanellka171 ja beriem do nemocky minibalenie 22 ks cca je tam.u nas ked das sestrickan cely balik hned je fuc co viem od znamych a po skusenosti davala som im po 2-3 ks ked bol simi pod lampou kvoli zltacke

kwr
5. nov 2016

Hotovo!!! Moj prvy projekt od jula 2015 co som stroj ani latky nevytiahla zo skrine...normalne by som to zbuchala za 3 hodiny ale pri mojich chlapoch pekne dva dni...ale som spokojna;)

misinkad
5. nov 2016

Baby. Bude niektora z vas rodit v Ke - Saci?

veronikanellka171
6. nov 2016

Moja mala babulka ma štikutku 😍😍😀

sandri
6. nov 2016

Mavate alebo mali ste niektora akoby slabe menzesove bolesti? Mam ich od vcera vecera, v horucej vani presli, potom sa zase vratili. Zeby poslickovia? Alebo nieco ine?

zardia27
6. nov 2016

@sandri jj poslickovia.. maternica sa pripravuje, ale je to podla knih co som citala normalne od 26tt 🙂 mavam ich skoro kazdy den, ale velmi jemne a iba raz za den..

sandri
6. nov 2016

@zardia27 dakujem. No, ja to mam v kuse od vcera vecera. Fakt akoby som menzes mala, kebyze nie som tehu, dam si ibalgin a vlozku 😀 sranda, ake je toto druhe tehotenstvo rozdielne od toho prveho 🙂

veronikanellka171
6. nov 2016

@sandri mna vcera bolelo uplne vsetko, v noci krize ze som sa nevedela otocit z boka na bok

zuzuk22
6. nov 2016

A takto si rastieme 🙈🙈🙈 zajtra poradna doobeda ...drzte palce 🙂 ale uz som nastavena tak ze radcej nic necakam lebo zasa budem zbycocne len sklamana....aj jed budem sklamana tak ci tak ked ni zas nic nepovedia ...uvidime ...

fronili
6. nov 2016

@sandri ano su to poslickovia ja som sa vcera vylakaka vecer mala so. Ich celkom intenzivne a v noci som sa prechadzala po byte nakolko sa mi nedalo lezat.dnes rano opät menzesove bolesti a tvrdnutie brucha😑
@veronikanellka171 simco maval v brusku denodene stikutku 😊

fronili
6. nov 2016

@zuzuk22 drzim palce zajtra aj ja idem kvoli tej krvi v moci.mam priniest vzorku a potom sa uvidi co dalej tak som na ihlach ci bude vsetko oki

zuzuk22
6. nov 2016

@fronili drzim moc palce nech je vsetko uz v poriadku ;)

fronili
6. nov 2016

@sandri a presne toto druhe tehu je umna total odlisne od prveho.cjtim sa ako novacik

fronili
6. nov 2016

@zuzuk22 dakujem a aj ja buddm sledovat a cakat ako si dopadla som zvedava uz za teba hadam sa nedozvies az pri pôrode🙉🙈

zuzuk22
6. nov 2016

@fronili no to ani nesranduj 🙈🙈🙈 to si teda neviem ani predctavit 🙉🙉🙉

kwr
6. nov 2016

@sandri akurat vcera som myslela ze sem napisem-od takej 5tej poobede az do polnoci som ich mala a dost silne, v posteli sa pridala aj bolest krizov...tiez druhe tehu tiez sa citim ako prvomatka ako hovori @fronili...navyse dnes rano mi.muz odletel do statov na tyzden tak som vysilovala ci maly vydrzi kym sa tati vrati....lebo my sme.tu s Ozzym uplne sami a kebyze musim.ist do nemocky musel by ist so.mnou a rodina tu najskor vie byt za 12 hodin...Ozzy bol vonku.za 8 minut cize obavy tu su...ale bolest do rana presla a uz ficim.upratujem.ako normalne...mne asi to vcerajsie.sitie.moc.neprospelo kedze mame.tvrde stolicky drevenne v jedalni...

julinka88
6. nov 2016

@zuzuk22 ty mas uplne ze mini bruško drzkam palce zajtra 😀

nikolienkaa
6. nov 2016

😋

lalia87
6. nov 2016

@zuzuk22 ty máš naozaj minibruško 🙂 ja sa samej sebe čudujem ako mi rastie 🙂 najprv som ho mala dlho ako prevalený lavór, nikde nič a všetci či som tehu a potom zrazu bum bac 🙂 ale asi aj za to mi tak trčí, lebo som krpatá 🙂 zajtra tfuj tfuj držím palce, lebo už nás tu z teba šlak trafí :D

@nikolienkaa aká si zlatá 🙂 ty už 32tt? no ty to máš už za pár 🙂

lalia87
6. nov 2016

Aj vy ste dnes jak o zem otrieskané? 🙂 Včera som sa asi presilila na tom rebríku, spala som jak dudek a keď som 1x za tehu vstala že 10:40, tak drahá polovička mi nechala už asi 200 správ všade kde sa dá a neviem koľko neprijatých 🙂 chudák, ten v Holandsku už bol na práškoch čo je s nami.. a mne sa pritom len o zákuskoch snívalo, no vstante potom 🙂 😀
A len ma hlava bolí a také nevoľno, vonku total tma, otrasné počasie.

nikolienkaa
6. nov 2016

@lalia87 dakujem 😊 No od zajtra začínam 33 tak to letiiiiii

veronikanellka171
6. nov 2016

My sme dned boli natacat uhadni moj vek, dali mi 27rokov (mam 24) a ta baba co hadala tiez bola tehu 😀 A vostinar co to bude co uz vsetko mam kupene atd 😂

zuzuk22
6. nov 2016

@julinka88 dakujem dobre sa to pocuva aleja si teda uz mini nepripadam 🙉🙉🙈🙈

kwr
6. nov 2016

@nikolienkaa pekna fotecka! Kedy mas termin?