icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikamo17
24. jún 2016

Žienky..poraďte čo vám pomáha na krce v žalúdku alebo tazobu?? :(

lalia87
24. jún 2016

@nikamo17 ja som chlipkala colu alebo pepsi alebo zazvorovy napoj..ale pomohlo mi to len sem tam nie zakazdym.

sandri
24. jún 2016

@nikamo17 kup si v lekarni zazvorove lizatka alebo cukriky (ja mam mullerovy pastilky se zazvorem a vitaminem C) - celkom mi to pomaha na tazobu. Alebo potom cola alebo perliva voda.

majaon
24. jún 2016

@sandri ved toto...ja este len druhy den a uz mam toho dost...kolkokrat zatinam zuby ked mi odpovie,ze nechce cikat a vzapati nato sa pocika 😠 no sak ale ked uz som sa na to dala,tak musim vydrzat 😉 a ked pocuvam kamosky,ze sa im drobci sami od seba a zo dna na den zacali pytat,tak nechapem...

petula369
24. jún 2016

@zuzzuli Dr. Ti povedal ze v pohode mozes ist? Mne moj vyslovene ze nech nejdem ! Som z toho zaskocena velmi pretoze mame v plane ist zaciatkom augusta...

zuzzuli
24. jún 2016

@petula369 presne to mi povedal 🙂 hned mi vypocital ze budem cca v 20-om tyzdni a kludne mozem ist. Plne mu doverujem takze som to dalej neriesila.... Druha vec je ze osobne kvoli sebe sa mi nechce ist, ideme kvoli deckam

petula369
24. jún 2016

@zuzzuli ja som od neho cakal tiez taku odpoved 🙂 🙂 no nedockala som sa.... ak nebudu komplikacie urcite pojdeme i my.. ja som celkom ok a tesome sa vsetci uz teraz 🙂

zubrienka1
24. jún 2016

@petula369 ahoj, aj mne Dr. povedal, že nech zostanem doma. Načo zbytočne riskovať, keď som riziková... takže dovolenka pri mori zrušená. Tebe prečo povedal, zbytočne si nešla?

petula369
24. jún 2016

@zubrienka1 bola som na 1. Poradni klasickej a pytala som sa na to. Nie som rizikova, to by som pochopila... mavam slabe krce v bruchu no na to mi dal magnezium a ze vsetko je ok... povedal ze nech oddychujem v horach na co sa idem vystavovat tehotna na slnko...

zubrienka1
24. jún 2016

@petula369 mne tiez povedal, aby som sa zbytocne neprehrievala... tak poctivo cucim doma 😀 este mame ist v auguste na Oravu, tak uvidim, ci pojdem aj ja alebo poslem iba muza s detmi. ..

zuzzuli
24. jún 2016

@petula369 ja myslim ze pokial nie su komplikacie je to v pohode. On vraj bol aj s dcerou ked bola v 24 tyzdni a ze to super zvladala. Myslim ze nebudeme prve tehotne pri mori 😀. A vy sa kam chystate?

petula369
24. jún 2016

@zuzzuli nemame konkretne vybrate.. budeme hladat nejaky last minute.. bolo v plane chorvatsko ale to sme zatial zamietli, sme tam kazdy rok 🙂 🙂 urcite nebudeme prve... a vy kam idete?

petula369
24. jún 2016

@zubrienka1 tak sa drz uvidim i ja ako co bude, ale dufam ze ok ako doteraz a zrejme vyrazime

zuzzuli
24. jún 2016

@petula369 my ideme do chorvatska🙂 mame to uz od minuleho roku zajednane tak snad sa uz nic neudeje a pojdeme. Hlavne nech mame tehotenstvo bez problemov 😊

zuzuk22
24. jún 2016

Od ranajok som prave konecne nieco ziedla....dufam ze to tam aj ostane... A pred chvilkou mi sused doniesol par zakuskov zajtra sa zeni aj oni cakaju v septembri dievcatko 🙂 a slintam teraz ale bojim sa si aj dat ....ale asi to rysknem 😂

petula369
24. jún 2016

@zuzzuli urcite vsetko bude ok 🙂 uzi v klude dovolenku 🙂 🙂

xenabojovnica
24. jún 2016

Baby ináč ako ste na tom s hormónmi? U mňa to je strašné, všetko ma hneď vytočí, ešte aj s frajerom sa skoro stále hádam..

julinka88
24. jún 2016

@xenabojovnica noo nvm u mna napodobne vsetko ma vytoci a potom sa ukludnujem lebo myslim na malinke ze nesmiem stresovat

elisebah91
24. jún 2016

@petula369 , @zuzzuli , @zubrienka1 aj ym sa chystáme na dovču do teplejších krajov, konkrétne do Bosny. Dr. mi povedala, že nie je problém ak bude všetko OK, tak pevne verím, že bude.

Držím palce vám všetkým baby, ktoré trpíte dennými grc-nevolnosťami. neviem si predstaviť ako by som fungovala, asi by som ostala z roboty doma.

Držte sa 🙂

lalia87
25. jún 2016

Ahojte zienky,ako sa mate v tychto horucavach? Mna dnes odstavili od infuzii a ked to zvladnem bez nich,tak v pondelok asi domkov. Akurat odisiel drahy,dve hodky so mnou pobudol. Mame tu takeeee teplooo,no vsak asi ako vsade je,len tu nemozem chodit hola :D a vy ako?

majaon
26. jún 2016

@xenabojovnica
@julinka88 u mna je to podobne s hormonmy,robia si so mnou co chcu,rozplace ma hocico,taktiez vytocim sa lahko a tiez potom myslim na fazulku,ci ju moc nestresujem... 😉

@lalia87 ahojky,no dufam teda,ze uz to zvladnes a budes si moct vychutnavat tehu 🙂 a horucavy,no to je des,mna to teplo strasne vycerpava,ale to asi kazdeho aj co nie je tehu,ale chlapci si napustili bazen na dvore,tak som sa snimi trochu osviezila 🙂

sandri
26. jún 2016

@lalia87 nastastie mame klimu 🙂 problem je, ze mne je stale velmi teplo (sranda, pri prvom tehu mi bola prvy trimester v kuse zima) a keby bolo na mne, tak byt vychladim na 15 C :D takze hoci klimujeme, tak muz to brzdi kvoli malemu, aby neprechladol a mne je teplo aj tak :D

adad23
26. jún 2016

Mne len meškal menzes tak som šla k doktorovi a už som bola v deviatom týždni.. Necítim sa moc ako tehotná zatiaľ len hlava ma sem-tam bolí.. Termín mám 23.1. tak uvidíme... je to moje prvé.. 🙂

lalia87
26. jún 2016

Ako v dobrom zavidim tym,ktore nemaju ziadne tazkosti. Tiez by som si to chcela takto uzivat,nebyt mi zle a nemysliet na to ach jaj. Niektore maju take stastie 🙂 chyta ma mierna depresia.

lenkavalkova
26. jún 2016

@lalia87 vydrz to nejako, hadam uz len lepsie bude ;). Ja mam take migreny, ze na treti den si zelam, aby niekto prisiel a dal mi po hlave s kladivom, nech sa to uz skonci. Ale su aj dobre dni a vtedy si to uzivam 🙂. Ja som mala nevolnosti aj mimo migreny, ale sa mi zda, ze uz to ustupuje. Klop klop. Uz len sa naucit tie migreny zvladat. Lebo ked ma to chyti a prvy den si predstavim, ze to bude trvat tri dni, tak placem uz len pri tej predstave od zufalstva.

nika1106
26. jún 2016

Kočky vidno vam bruska už ,ja som 2tehu a vidno poriadne,pri prvej dcérke do 6m nič a teraz úplne vidno

zuzanadringus
26. jún 2016

@nika1106 ahoj ☺ jasne ze vidno, aj u mna je to druhe tehu a uz aj okolie sa pyta, ci cakame dalsie 😉

elisebah91
26. jún 2016

U mna je prve, ale myslela som si, ako pisala NIKA 1106, ze to bude vidno az neskor, no uz teraz mam taky mini vandlik..prekvapilo 😉

zuzzuli
26. jún 2016

@nika1106 no my cakame tretie tak uz riadne vykuuuuka 😍neviem si predstavit co bude do porodu

nika1106
27. jún 2016

No kočky,lebo ja mám fakt také ako pri prvej v 6 mesiaci už sa má pýtali ,že či som si istá že som ešte len v takom týždni ....