Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Vianoce zbehnu a deti sú tuuu 😍😍😍🙈 ja sa nemôžem dockaaaat, hlavne keď si konečne,, odgrgnem naposledy,, od tej kyseliny 😂😂😂😂
@petulik1991 z lidla 🙂 teraz co mali tusim minuly tyzden? Iba 12€ stala, dnes som v tescu kukala skaredsiu a stala 45€ strasne sme sa s drahym smiali 😂😂
@veronikanellka171 Joj, musim zbehnut do lidla, ale to uz bude isto fuc, alebo len supersize velkosti 😂 Myslis taku tu melirovanu v tescu? Aj moj ze aka hrozna 😆
@aniko_h vies naco sa ja najviac tesim? Ako sa mi malinka prvy krat prisaje na prsnik. Ja neviem, asi som sibnuta, ale ja uz ju chcem drzat v naruci a kojit! 😂uz mi asi mlieko kape na karbyt 😂
Ahojte tehulky spolucakatelky 🙂Vsetky tu mate krasne bruska, ved je v nich novy zivot,no nie? Sono dopadlo na vybornu - malinka je stale dievcatko 😀 ,sme tyzden popredu zevraj a v tomto mojom kotliku sa skryva 1648 gramova slecna 😀 dnes by som mala byt 29+1tt a podla sona 30+4tt,doki,ze vidi to tak na 3,5kg pri porode,no hlavne,ze je zdravucka,tesiiiim 😉 dalsia poradna uz o dva tyzdne.
Strie mam aj ja uz od prveho tehu,ale len trosku zboku na zadku a palenie zahy mi zacina liezt na nervy,pomaha mi soda bicarbona,ale vydrzime to,veru uz to mame za par 🙂
@kwr dakujem 😉 no som aj ja zvedava ktorej babo sa prihlasi prve 🙂 veru len nech este vydrzia schovane v brusku,ja ratam este take dva mesiace a potom by sa uz aj mohla vypatat za nami 😀 ,aj maly bol vacsi podla sona a vydrzal az do TP co som mala od zaciatku,no ved raz to len bude a radsej nech su na termin,ja osobne sa strasne bojim keby sa narodi skor,ze by mala nejake nasledky...
@petulik1991 som sa teraz dobre zasmiala 😂 ze mlieko kape na karbyt 😂😂😂
@majaon jej super ze je vsetko oki a kraaasne gulate brusko mas.a dobra vaha drobceka👍😊
@kwr no ja si mysli ze ja budem medzi poslednymi niekde nakolko mate terminy uz na zaciatku januara ale sranda ked to uz bude a budeme tu len sledovat a gratulovat k nasim drobcekom😍
@lalia87 jej dalsia pekna gulicka ale vsetky mate krasne bruska😉
@majaon tak po 36 tt sa mozu kedykolvek vtedy su uz donosene babenka.Prave dbes som intenzivne rozmyslala ako malinka bude vyzerat a aka bude juuuj uz by som ju stiskala.😍
@fronili suhlasim🙂
Ano od 36.tt uz su hotove len naberaju tuk na seba aby im.bolo teplejsie🙂 ja som citala ze najrizikovejsie su tie co sa narodia v 7.mesiaci lebo vtedy dozrievaju pkuca ale napr.moj svagor sa narodil v 7.mesiaci a nic mu nie je🙂
Ale samorejme vsetkym vam zelam aby sa vam narodili krasne zdrave poklady, u nas momentalne tipujeme.pred alebo po Vianociach;)
Baby možno teraz od veci trochu,ale chcem sa spýtať či sa týka plienok to sa kupuju denne a nočné?alebo stačia stále len denne?
@lalinka18 ja som kupovala denne...potom neskor sme zobrali aj nocne,,,ale ja nevidela rozdiel 🙂 :D
@lalinka18 my sme.na.zaciatku kupovali len jeden typ Pampers baby dry a nikdy nepretiekli a.ked maly mal tak 6 mesiacov asi tak sme.Pampersky nechavali na noc lebo lepsie sali a.cez den som kupovala obycajnu znacku.miestnej drogerie...tak to mame doteraz, ale ak napriklad ideme von alebo na.dlhsiu jazdu v aute tak mu dam Pampers.lebo neviem ako dlho budeme a ta mu vydrzi, zatial.nehodu nemal ani cez den ani v noci.
Ja spim na boku ale 100x sa pretocim a mam vankus taky tvrdy pod nohou vzdy lebo ma taha lahnut si na brucho
Babi co zabera na zlatu zilu okrem dubovej kôri?mam problem uz od 16tich ze sa mi to vracia ale teraz to je hrozne🙉
kup si capiky Procto-glyvenol, mne yabrali fajne a uz vyse roka s tym ani problem nemam a to mam dost sedave zamestnanie _ 😉
zajtra mám ráno kurz a normálne sa mi strašne nechce keď vidím to počasie vonku, na porazenie, však zamrzneeem

No vsetky sme uz gulate😊😊😊mame krasne bruska.Ja mam stroe po simovo minimum ale aj pred tym som uz par mala nakolko som nikdy nebola chuda.a proalonkej som zatial dalsie neziskala asi tym ze mam mensie brusko ako pri simcovi.ale uz mech mozme nase deticky drzat v naruci🤗😍