icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
9. nov 2016

Ja som vysadila antiku o tyzden skor, prisiel menzes a odvtedy uz 32tyzdnpu menzes meska 😂😂 ale my sme poctivo sexovali stale takze malinka je poctivo odmakana 🙂 a to ze som tehu som zistila ked sa mi snival sen ze mi macka lahla na brucho a priadla, hned som sla do lekarne a test negativny.. do placu mi bolo.. no a o 3dni macke zacalo hrabat budila ma v noci atd tak som po tydni zasa spravila test a to lebo som mala zvlastny pocit ale iba zo srandy som to sla ocurat, nechala som test pracovat a jak som sa obliekla a pozrela nanho som skoro odpadla lebo uz som to necakala iba dufala

fronili
9. nov 2016

@veronikapodolska tak to si sa teda dobre uvolnila dobre sa to citalo difam ze na to budem musliet ked to pride urcite mala aj ta sestricka pravdu ked ma zvozila ze nemam but v krci ze si robim sama zle a oddialujem si tym pôrod 😊

yanulienka1
9. nov 2016

baby už ste zbalené do porodnice?...ci je ešte čas?

veronikanellka171
9. nov 2016

@yanulienka1 ja sa pred koncom mesiaca zbalim

sandri
9. nov 2016

ja sa budem balit az cez Vianoce. Ale ja mam termin az 21.1.

yanulienka1
9. nov 2016

@veronikanellka171
@sandri no aj ja si mylslím že tak cca mesiac pred porodom je tak najideálnejší čas...ja mam tremín 1.1 😉

fronili
9. nov 2016

@yanulienka1 ja uz som zbalena 😝

veronikanellka171
9. nov 2016

@yanulienka1 ale kupene uz mam vsetko len pre seba potrebujem este detsky sprchac a lactacid

marienka1703
9. nov 2016

@fronili daj co si.balila
Nech nemusim rozmyslat..ja uplne.zabudla.co mi trebalo a. Co bolo.zbytocne
Planujem sa.balit 😀 😀 😀 😀 😀

sandri
9. nov 2016

Mna sokovalo, ze sa ma pytali, ci mam vlastny pribor a hrncek (to som nemala). Tak teraz si to uz zbalim... len sa mi nejako nechce dat za to smajlika, lebo je to skor do placu...

marienka1703
9. nov 2016

@sandri presne nato som.zabudla. brala som to ako automatiku. Hihi

sandri
9. nov 2016

@marienka1703 hlavne si zbal malu lyzicku - lebo tu oni nedavaju vobec a ak budes mat jogurt, budes ho jest polievkovou 😀

yanulienka1
9. nov 2016

Beriete si aj odsavačku mlieka?...či kupovat🤔 alebo mi ju vobec nebude treba...😞

sandri
9. nov 2016

@yanulienka1 na Antolskej mali niekolko ks erarnych a dalo sa pozicat. Takze ja zatial nebudem kupovat (tu prvu som predala) a prinajhorsom vyslem muza, nech mi kupi a donesie.

yanulienka1
9. nov 2016

@sandri aky typ(ručna,elektricka) a znacku si mala

sandri
9. nov 2016

@yanulienka1 tazka otazka 😀 myslim, ze Avent bola znacka, ale nie som si ista. A bola rucna.

zuzuk22
9. nov 2016

@yanulienka1 tiez som mala avent rucnu🙂 som poslala priatela kupit ked som bola este v porodnici. Moc som ju nevyuzila ale obcas posluzila🙂

fronili
9. nov 2016

@marienka1703 nooo balila som sa podla toho co ma nemocnica napisane na stranke.mozem ti to odfotit a potom co si ja myslim co ja vyuzijem mi manzel donesie v dalsej taske ako napr.fen.odsavacku rucnu mam tiez zbalenu pre istotu.a rozmyslam co este take mimo toho papiera.zobrala som si pre maleho lieh na pupcek a take gazove stvorceky ktore sa zakladaju do plienky aby sa pupcek neosuchoval o plienku.ja som si zbalila pre istotu aj cumlik nakolko v nemocnici som si vsimla ked som bola za malym ze.davaju erarne ked su neni deticky s mamickami tak je to za jedno.Ak ma este nieco napadne urcite napisem

aandreja
9. nov 2016

@lalinka18 ja mam termin 25.1 tak sa mozno stretneme 🙂

aandreja
9. nov 2016

@majaon my sme sa snazili skoro 2 roky.. takze nase male je naozaj vydrete 😀

mattkapd
9. nov 2016

@majaon ahoj a ides rodit do partizanskeho ci inde?

mattkapd
9. nov 2016

@fronili ja som tiez z trencianskeho kraja 😉

lalia87
9. nov 2016

tu sa to ako rozbehlo zrazu, parada 🙂

baby prosim vas, ked posielam balik alebo list, odosielatel tam musi byt vzdy napisany? chcela by som byt inkognito 🙂

prave dopekam kolozvarsku kapustu :D preskocilo mi. a idem sa pokusat orajbat :D to zas bude fučania, ale musim, zajtra ma caka poradna, tesim sa na tie kila na vahe 🙂

a co je naj, odvcera na mna nieco lezie, hlava boli, sopel sa spusta, klby bolia, uplne som nadsena, tak tu pijem teraz zazvorovy caj s medom 😒

veronikanellka171
9. nov 2016

@lalia87 ak posled ako obycajny list napr mikinu tak nemusis tam byt ako odosielatel.. my ideme zajtra na 3dni ma vychod a svokra mi bude robit kolozvarsku mnaaaam

veronikanellka171
9. nov 2016

Ja si berem na antolsku toto... dufam ze precitate lebo je to narychlo napisane ked mi kamoska diktovala

veronikanellka171
9. nov 2016

Ale napr kohacu podprsenku, krem na bradavky, a vatu do podprsenky si neberem, mama ze mozno mi bude najlepsie byt "hola" a mat len koselu

julinka88
9. nov 2016

@majaon no my sme sa pokúšali o prveho syna 3 mesiace o druheho 9 mesiacov a nasa mala princezna prisla neplanovane na prvy šup po vysadeni antikoncepcie a bola som z toho dost ze paf😀😀😀

julinka88
9. nov 2016

@yanulienka1 hihi no ece my chyba par veci a idem nato nech to mam z krku uz 😀
Kludne sa zbal nikdy nevies
Pri druhom som bola zbalena o mesiac skor a oplatilo sa zial kvoli chorobe nie kvoli porodu ale bola dom zbalena😉😀

julinka88
9. nov 2016

@yanulienka1 ahoj ak mozem tak ja som mala avent rucnu maximalna spokojnost ale teraz by som chcela elektricku tiez aventku kvoli rukaaam 😀

fronili
9. nov 2016

@mattkapd a kde budes rodit ja byvam v dedine pri trencianskych tepliciach