icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
10. nov 2016

@veronikanellka171 ozaj sak pozeram ze si 33 tt tam by som rada uz bola XD

lalia87
10. nov 2016

Ahojte, tak som doma z poradni, doktorka ma novu sestricku, nevedela mi zobrat krv, na 3x sa pokusala, potom to uz zalepila leukoplastom ale este tam mala ihlu, potom ju nevedela vybrat, no sodoma gomora cecilko, boli ma cela ruka 🙂 tak zle mi tam ostalo, musela som si lahnut. Co je najvacsie prekvapko, tak som pribrala +1kg a to som nebola 2dni na wc 🙂 zajtra mam volat za vysledky.panvu mi bude opat merat az v 36tt, co je na prd, lebo teraz neviem ci si mam ci nemam objednavat ten aniball. Aleeeeeee, prisla mi zasielka z ciny 🙂 tak sa vytesujem, malinka uz ma saticky a boticky na krst..

@gulocka7888 podla mna len dobry, ved zato sa to sleduje, aby sme ho nemavali malo a tym padom aj pre babo malo 🙂

natalia_17
10. nov 2016

@julinka88 ja som pri prvom pribrala iba 15 kg, som vysoka, takze okrem brucha som nemala nic, a maly mal 4010 g, takze to nemusi byt tym. a druhy je takisto vacsi, sice je este len v brusku ale uz v 30 tt na sone mal 1600 g co je + 300 g nadpriemer 😕 a tiez mi kazdy hovori ze mam mensie brusko a ze som málo pribrala..

natalia_17
10. nov 2016

@lalinka18 nie je to pravda, ja som nemala ziadnu cukrovku, okrem brucha nic, a dieta nad 4 kg 🙂

julinka88
10. nov 2016

@lalia87 boooze tak to je strach s tou sestrickou
Kraaasne saticky prosim Ťa odkial di objednavala z aliexpresu?

veronikanellka171
10. nov 2016

@lalia87 toho plysaka aj na rozmyslam ci objednat uz ho kukam dva tyzdne, je dobry? 😂 Tie tenisky mame aj my a saty si pod akym nazvom hladala?

julinka88
10. nov 2016

@natalia_17 nooo nemusi to tsk byt to je pravda
Ja neviem ako sme na tom s vahou teda ja viem 😀 ale malinka nvm az 12 decembra mam velke sono som zvedava 😀

veronikanellka171
10. nov 2016

@fronili ano a mala je asi na 32tt, uz ma tak zblbla lekarka ze ani neviem, 33tt som podla menzesu a terminu 😀😀🙈

lalia87
10. nov 2016

@julinka88 ahojky, no v skupine januarovky jedna spominala aplikaciu Mama, tak som si ju dala do mob. a odtial poobjednavala, ale sa tam plati aj posta. Teraz ked som zacala lustrovat aj ali, tak tam maju to iste a dokonca sa posta neplati, takze z ali sa to viac oplati. A su uplne ako na obrazku, strasne krasne, ale tenucke, ale ved to malu naobliekam do bieleho pod to a na vrch svetrik nejaky paradnicky kupim 🙂

lalia87
10. nov 2016

@veronikanellka171 ja som myslela, ze ten plyssak bude ovela vacsi, nepozerala som si rozmer, je pekny, ale maly, tak uz by som si ho neobjednala 🙂 a saty som dala iba ze šaty a hladala som a vtedy boli v akcii za 4€ tusim. na alieex.som ich teraz videla za 3€ tusim. a su aj ruzove, tie su lacnejsie od bielych

veronikanellka171
10. nov 2016

ano ali je lacnejsi ako wish a mama, aj ako ebay sa mi zda aj ked o par centov...

@lalia87 teraz som ho objednala bolo ich viac, 12cm, 17cm, 25cm a este viac tusim, tak som objednala 17cm fialoveho

lalia87
10. nov 2016

@veronikanellka171 jaj :D no predstav si :D ja som si rozmery vtedy vobec nevsimla, lebo tam tam boli pri sebe vsetci rovnaki..ale uz potom neskor ked som pozerala tak som nasla jednu foto a tam boli od najvacsich po najmensich a ja ze ooops, asi je viac rozmerov :D a ja mam asi toho najmensieho, nevadi

veronikanellka171
10. nov 2016

@lalia87 nastastie to neni drahe inak by ta porazilo 🙂 vela krat som sklamana o velkosti :D my sme kupili na wish svietiaceho plysaka a ma byt 50cm velky tak som veeeeeeelmi zvedava aky bude.. a aky to bude "material"

lalia87
10. nov 2016

@veronikanellka171 ja som rozmyslala nad tymi svietiacimi hviezdickami, ze ktovie ake to bude. ale trochu sa bojim, ze ked je to lacne a take origos cinanske, aby som nevyhorela :D

lalia87
10. nov 2016

@veronikanellka171 ozaj a ides teraz vyuzit na ali tie vypredaje co budu mat?

veronikanellka171
10. nov 2016

@lalia87 :D :D :D D: D: :D:D:D dufam ze nie :D :D D: :DD :D

veronikanellka171
10. nov 2016

@lalia87 ani neviem ze nejake budu 🙂

lalia87
10. nov 2016

@veronikanellka171 no ja neviem ci tomu dobre rozumiem, ale vsade tam je pisane sale sale sale so zajtrajsim datumom 🙂

julinka88
10. nov 2016

@lalia87 ahaaa no dakujem švagriná objednava odtial tak skusim cez nu nech mi objedna😀

lalia87
10. nov 2016

@julinka88 teraz su tam biele za 4,08 a ruzove za 4,14 a na zajtra tam je ze sale za 3,07€ tak neviem 🙂 posta zadara

kwr
10. nov 2016

@lalia87 ano aj ja cakam do zajtra kym.objedmam:)

lalia87
10. nov 2016

Akurat mi napisala spoluziacka, ze nam v pondelok zomrela spoluziacka z vysky na zapal pluc 😢 je to mozne aby tak mlady clovek zomrel, spravodlivost neexistuje

fronili
10. nov 2016

@lalia87 ja uz mam nabuchany kosik na ali skrz tych vypredajov pockam do zajtra.ale oni pred 11.11 zvysia ceny a potom ze akcia-ale stale sa to oplati podla mna😊

lalia87
10. nov 2016

@fronili aj ja tam mam nabuchane a idem to este teraz nanovo prelustrovat 🙂 len rozmyslam ze ked to tam mame uz teraz ci sa tam ta cena automaticky zmeni zajtra, alebo tam zostane zapisana taka, aku sme vkladali do kosika-teda povodna.

fronili
10. nov 2016

@lalia87 ja to objednavam cez appku ale cena by sa mala zmenit pri objednavani😉

gabika2015
10. nov 2016

ahojte baby, chcela by som sa vas len spytat, ci sa neplati aj clo, ked si objednavate z aliexpresu?

picur22
10. nov 2016

@fronili ďakujem 😉 my máme aspoň krátke video z usg ale aj to má pupocnu šnúru cez oči 😁 natahuju nás aby sme ich videli až keď uzru svetlo sveta 😊 ale už sa nám to krati 👍

fronili
10. nov 2016

@gabika2015 zda sa mi ze zalezi od ceny nieco som cital ze nad 150 er ale neni som si ista

majaon
10. nov 2016

@mattkapd ahoj,ano budem rodit u nas v PE,bola som tu spokojna 🙂

zuzuk22
10. nov 2016

@gabika2015 clo sa plati nad 20 eut co ja viem ;)