icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

ljenka
10. nov 2016

Netreba rozdelovat objednavku, len ustriehnut, ci to od jedneho predajcu nepresahuje tych 20 €, kazdy predajca vam posle balik zvlast.
@zuzuk22
@kwr
@fronili

kwr
10. nov 2016

@ljenka hej myslela som ze to tak bude. Diky.

lalia87
10. nov 2016

a kde to v kosiku zistim, ktore je ktory predajca? 🙂

lalia87
10. nov 2016

asi uz viem, lebo niektore mam tak viac pokope a potom je ze buy 🙂 nieco mam iba jedno a ze buy

aniko_h
10. nov 2016

@zuzuk22 vsetko najlepsie Ti prajem k narodeninkam.hlavne vela stastia,zdravia a lasky.a zdravu krasnu princeznicku. 🍾🎉🎂

fronili
10. nov 2016

Babi ja som sa pustila do tej meninovej torty tak drzte palce aby sa podarila prvy pokus a improvizukem z hlavy😅😊

lalia87
10. nov 2016

@fronili ja idem akurat nejaku vygooglit s tymi dlhymi piskotami 🙂 drzim palcaky 🙂

fronili
10. nov 2016

@lalia87 podobne este dva korpusi ma cakaju a potom vychladnut hadam do 23 to stihnem aby som zakrila stopy kym pride polovicka domov

adad23
10. nov 2016

@misinkad V Bardejove, mám to najbližšie tak preto.

adad23
10. nov 2016

@misinkad A mám pocit, že to príde aj skôr ale uvidím 🙂 Už sa malého neviem dočkať :D

zuzuk22
10. nov 2016

@aniko_h dakujeeem 😍

zuzuk22
10. nov 2016

@fronili
@lalia87
Baby nech sa vydaria ;) ja asi zajtra budem 🙂

lalia87
10. nov 2016

@zuzuk22 dakujem 🙂 ja budem robit az bud.tyzden asi vo stvrtok vecer alebo piatok ranecko 🙂
teraz som sa pustila do kakaoveho zavinu, ale nejako mi nenapuchli kvasnice, takze asi z toho ani nic nebude 😀

zuzuk22
10. nov 2016

@lalia87 mnam dala by som si 😄😍👍

lalia87
10. nov 2016

@zuzuk22 sak toto ze aj ja :D :D uplna pazravost po domacich kolacoch za posled.cas, ale kvasnice hraju proti mne, svine jedny 😀

fronili
10. nov 2016

Ja plnim tortu len kurna vsetko misi chladnut a tuhnut cas hra proti mne.Dufam ze stihnem.

julinka88
10. nov 2016

@fronili
@fronili
Dajte potom foto umelkyne😉😀
A najlepsie poslite na koštovku😄

zuzuk22
10. nov 2016

Ja som si vcera kupila to salako 2ks na nejaku plnku 😍😍😍

lalia87
10. nov 2016

no pozeram tie torticky a rozmyslam ci urobim plnku tu pribinacikovu, ci obycajnu smotanovu s van.cukrom, ci taku tu trasena torta co sa robieva-slahacka a kompot zmaglajzovany, mame radi take svieze. no neviem teraz. 😅

kwr
10. nov 2016

A my s Ozzym vyrazame o 10 na letisko vyzdvihnut dedka s babkou a s klobaskami, spekackami a domacim kakaovnikom a orechovnikom!!! Maso do.mraznicky a kolac do brucha!!!

majkavid
10. nov 2016

Ahoj babenky ... mate skusenost podla mz som v 30 tt ale bola som na kontrole aj v martine pri d. Grochalivy (on neni moj dochtor ale poslala ma tam moha dochtorka )a on mi napisal a povedal ze som v 32tt

majkavid
10. nov 2016

Podla velkosti mam 1700 co aj sedi na 32 .. ale moja tvrdi ze som v 30 tt tak ja neviem ci sa mam pripravit skor ci ako :D

fronili
10. nov 2016

Provokativne sa hlasim ze poctivo makam na torte😂

lalia87
10. nov 2016

@fronili to faaakt ? a to akaa bude? daj recept, frisko frisko 🙂 🙂 to dobre vidim granatove jabko? mnaaaaaaam..

z mojho cesta bolo lepidlo, ze by som nim aj psa prilepila o stenu :D :D takze som si do misky urobila piskoty so smotnaou a bananom a pojdem bastit 😀

fronili
10. nov 2016

@lalia87 recept z hlavy🙈piskotove kakaove cesto.salkova plnka co ide na marlenku a poleva bude hneda buela a na to naukladam kinder a ovocie ale tmava mi tak pekne nestiekla po bokoch😣nevadi na prvy krat sa celkom da ci bude jedla uvidime😂

fronili
10. nov 2016

@lalia87 a ano grantatove jablko😜

zuzuk22
10. nov 2016

@fronili mnaaaaam. 😍😍😍 posli aj nam 🙈🙈🙈

fronili
10. nov 2016

Babi hotovo stihla som idem rychlo maleho ulozit meskam uz 🙉🙊

lalia87
10. nov 2016

@fronili no jaaa odpadnem, mnaaaaam 🙂 🙂 🙂 taa je nadherna. a to je mala torticka ci velka? ako priemer

majaon
10. nov 2016

@fronili kraaaaasna,super,si sikulka,to by som zjedla na posedenie 😀 😀 😀

@zuzuk22 vsetko najsamlepsie prajem,hlavne zdravicko tebe aj babulke 🙂