Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
a kde to v kosiku zistim, ktore je ktory predajca? 🙂
asi uz viem, lebo niektore mam tak viac pokope a potom je ze buy 🙂 nieco mam iba jedno a ze buy
Babi ja som sa pustila do tej meninovej torty tak drzte palce aby sa podarila prvy pokus a improvizukem z hlavy😅😊
Ja plnim tortu len kurna vsetko misi chladnut a tuhnut cas hra proti mne.Dufam ze stihnem.
Ja som si vcera kupila to salako 2ks na nejaku plnku 😍😍😍
no pozeram tie torticky a rozmyslam ci urobim plnku tu pribinacikovu, ci obycajnu smotanovu s van.cukrom, ci taku tu trasena torta co sa robieva-slahacka a kompot zmaglajzovany, mame radi take svieze. no neviem teraz. 😅
A my s Ozzym vyrazame o 10 na letisko vyzdvihnut dedka s babkou a s klobaskami, spekackami a domacim kakaovnikom a orechovnikom!!! Maso do.mraznicky a kolac do brucha!!!
Ahoj babenky ... mate skusenost podla mz som v 30 tt ale bola som na kontrole aj v martine pri d. Grochalivy (on neni moj dochtor ale poslala ma tam moha dochtorka )a on mi napisal a povedal ze som v 32tt
Podla velkosti mam 1700 co aj sedi na 32 .. ale moja tvrdi ze som v 30 tt tak ja neviem ci sa mam pripravit skor ci ako :D

Netreba rozdelovat objednavku, len ustriehnut, ci to od jedneho predajcu nepresahuje tych 20 €, kazdy predajca vam posle balik zvlast.
@zuzuk22
@kwr
@fronili