Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
ja este raz budem pocut reklamu na orange, žideka a višnu, tak uz asi rozkopem televizor 😠 mam hystericky amok 😀
@zuzuk22 vieš čo, tie deti by som tak ušlahala aj s tou starou :( neviem čo mi je, ale nedá sa to už počúvať, každú bohovú reklamu to vkuseeeeee ideee 😠 😀
poupratované, koláčik upečený, aj brokolicová polievka hotová na žiadosť drahého, osprškovaná, zas mi padol záves rovno na hlavu 😀 ide sa pozerať milujem slovensko, hajať a v noci tu máme po 5 týž.tata, jupiiiiiii
@zuzuk22 moja zlata sikovnica hod tu potom recept.Vyzera uzasne...
@gulocka7888
@vuvi dakujem baby 😍 zlate ste 🙂
Pobedw pridam aj recept aj foto rozkrojenu 😘
Ja uz čakám u Grochala 🙂
@nikolienkaa drzim palce 🙂
@nikolienkaa drz sa a napis ako si dopadla...
@nikolienkaa super tesim sa 🙂 nadherne fotečky 😍
@nikolienkaa krasna tvaricka.To bude uzasne zlate babetko.
@zuzuk22 mnaaaam robis teda chutky.
@nikolienkaa parada! Rozkosnicek malicky! Tak sme na tom rovnako nas ma tiez 2 kila🙂 ja mam objednany 3D 16.11. Uz sa tesime potom postnem aj ja fotecku;)
@nikolienkaa jeeeej krasnucje fotecky super ze to dobre dopadlo😊tesum sa s tebou.
babyyyyy kde ste s tymi receptamiiiiii
@fronili a @zuzuk22
uz zacinam pochybovat ze ste ich robili naozaj vy 😝 😝 😝 😀 😀
@nikolienkaa to su dobre spravy, malinky je čačaný 🙂
Och tety, na mňa dolahlo nejak všetko 🙄 ráno som si poplakala, že jak to zvládnem, či to zvládnem, či budem vedieť,, deliť sa,, medi dvoch, že vyzerám jak vorvaň, že už nič nebude ako predtým. No strašne mi clivo došlo. Začalo to mojim mužom keď reagoval na môj nervový výstup keď zblateny pes vbehol do domu....,,Petiii ja chcem aby si bola zase normálna... A ja na to s revom :,,ale ja už nikdy nebudem normaaaaalna, ja somarine materskeeeej 😭😭😭😭
@jetotu podľa mňa je to normálne, ja som predvčerom večer mala takú depku tiež, unavená , všetko mi vadilo a ešte keď som vošla chalanom do izby tam veci rozhádzané tak som sa rozrevala a nešlo to zastaviť, strach z pôrodu, muž mobil v ruke na facebooku no som ja zúrila , už sa večer tak zle cítim všetko ma bolí a chrbát nenormálne... 😢 ale už sme skoro na konci vydržíme to 😀
@lalia87 promin ja som niak pozabudla mame blbe obdobie s malym tazka noc bola som 10 krat hore maly vycinal🙉🙈
Recept z hlavy:
Z piskotoveho cesta som si upikla tri korpusi nehala vychladnut.Medzitym som si spravila plnku.
Plnka:250 g masla,1karamelove salko,2 smotanovovanilkove pudingy,6dcl mlieka,3 pl krystal. Cukor
Postup plnky:
Z mlieka cukru a pudingu spravit krem.vychladime.potom zmiesame maslo salko puding. krem dokopy.
Vrstvenie torty:
Prvy korpus polejeme sirupom alebo dzusom aby nebol suchy potom potrieme vrstvou dzemu na to natrieme plnku.polozime druhy korpus a opakujeme.polozime 3 korpus a opakujeme s tym ze zo zvysnou plnkou potrieme aj vrch aj boky torty.
Treba nehat dobre stuhnut (ja som nemala tolko casu tak som ju pivhla na pol hodku do mrazaka😅)
Polovu som si dala najskor tmavu cokoladu a roztopila z trochou ceri aby nebola po stuhnuti coko tvrda na kamen.ale neliala som ju uplne horucu na tortu ale tak aby akurat stiekla po torte a nestopila sa plnka.popritom ako tuhla tmava poleva roztopila som biely coko s cerou.
Biely coko som si nanasala najskor lyzickou tak podla toho kde som chcela nacapit dekoracne kinder vyrobky a ovocie.potom som uz len dooblievala kraje tak aby stekala po stranach.
Dufam ze som na nic nezabudla babi.Ale taky bol moj postup😊inak chutovo je super. A toto s nej este ostalo zatial ale to len preto ze mangel chodi neskoro domov😂
@marusia_81 to veru, už nevladzem ani za malou behať, jej mi je ľúto že už sa radšej hra s hockym iným ako so mnou, strach z pôrodu nenormálna, malý mi ide vykopať vnútornosti, odo dnes 60dní, ale ak bude sekcia tak už len max do konca roka, do toho tie Vianoce, och som ja jak kopa sĺz dnes 🙈🙄 dáme to. To je isté, ale tie hormóny sú sviňa :(
@jetotu
@marusia_81 babi co su toto za dni presne to iste aj u mna.
Manzel sice vravi ze este ze je to posledne tehu lebo moje nalady su cista hrôza😂ale mam trosku depresivnejsie obdobie.chyba mi to blaznenie s malym po zahrade kde som sa snim mohla nahabat blaznit skakat na trampoline a pod. teraz to nejde nakolko ani nemozem a aj pocasie je hrozneeee.snazim sa malemu urobit program ale co mam robit ked preliezky ladove jak svina na odrazadlo je zima snehu neni a jedine co sa vonku da je prechadzat sa🙉okrem dneska sa prechadzame dva krat za den ale maly uz nieje v kociku a na peso ho to tiez moc nebavi.do toho sme mali tu hroznu noc s malym teraz a do toho je tak vzdorovity a tvrdohlavy po mne😭

@picur22 mnaaam