icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

xenabojovnica
13. nov 2016

@dorynemo no vsetky čo pracujeme, tak nás počas pracovného pomeru vypíšu na materskú..

petulik1991
13. nov 2016

@kwr Ja som si tiez zazila potrat, sice na zaciatku tehu, ale bol. A potratila som v nakupnom centre na zachodoch..strasny zazitok. Kontrakcie sa mi spustili medzi regalmi, kks a to bolo cele na dovolenke. Ale bol ocakavany po diagnostikovanom MA,len v nevhodnej situacii. Takze viem asi, co ma caka pri porode, len este horsie, kedze to nebude mala gulka, ale velka gulisko 🙂

kwr
14. nov 2016

@petulik1991 to ma mrzi, ja som zazila v zahranici, 12.tt, tiez MA ale neskoto diagnostikovany, v agonii doma vela hodin...kiezby by sme to uz nikdy nemuseli zazit!!!

verunqha23
14. nov 2016

Zeby sa ta moja mala bambulka otocila dole hlavickou?... Citim kopanie hore v brusku konecne :D

mirka8492
14. nov 2016

Baby neviete prečo sa mi nedá pridať ku skupine Januárovky 2017?

skajka204
14. nov 2016

@mirka8492 musia si zadať termín porodu na január a hodí ta tam automaticky 😊

nikolienkaa
14. nov 2016

Ja som si to az teraz uvedomila ze mi narástlo bruško 😂😁
14.tyzden a 34.tyzden 😍👪

nikolienkaa
14. nov 2016

@verunqha23 môj je uz tiež otočený dole hlavičkou dostávam uz do rebier 😂

petra1_2017
14. nov 2016

Aj my sme dole hlavou 🙂 som to cítila asi pred dvomi - tromi týždňami 🙂))

fronili
14. nov 2016

My sme dole hlavickou ja dufam ze sa to uz ani nezmeni😊

verunqha23
14. nov 2016

32 tt :3 :3 <3

buchta666
14. nov 2016

my sme boli dolu hlavou a dnes na poradni nam povedali ze sme koncom panvovym, pohyby citim hore, sa mi ani nesnivalo, ze take silne pohyby sa daju aj rukami robit...

julinka88
14. nov 2016

@majkavid ahoj aj ja mambibcas pichanie hlavne na boku a v noci doktor mi povedal ze to moze byt tym ze som neni vyprazdnena co sa mi potvrdili ak mas aj na druhej strane pripadne pod bruskom informuj sa u doktora pre istotu

julinka88
14. nov 2016

@verunqha23 kraaadne velke brusko aj ja mam take 😀

natalia_17
14. nov 2016

@buchta666 babo moze aj opakovane menit polohu v tomto tyzdni takze ak si citila kopanceky do rebier tak to zrejme boli nozky. Ja som absolvovala za 3 dni dve sona a zakazdym bol naopak. Raz KP a potom hlavkou. Dr povedala ze je to norrmalne ak mas viac vody a miesta v brusku tak sa este kruti hore dole 🙂

fronili
15. nov 2016

Ahojte babi ja som dnes taka vystavena od rana bolia ma nohy krize brucho ma taha k zemi niak.Uz som bola s malym na prechadzke je tam priserna zima.A robim na obed lasagne po 100 rokoch😅.Dnes sa ideme fotit o pol siestej vianocne foto a nafotime hned aj s bruskom😊 tehu fotenie ktpre dpojime s novorodeneckym ked sa malinka narodi😊
A ako u vas ako sa citite?

elisebah91
15. nov 2016

@fronili Ja som sa tak dobre vyspala, lebo sa mj vybil mobil s budikom tak fajne. Aj u nas kosa, stale doteraz je mraz. A ja idem robit chudobnicu (asi sa to vsade vola inak, ide o zotrete zemiaky zmiesane s rascou, solou vajcom... a zapecene v rure na brav. masti s bylinkovym cajom....mnaaaam)

kwr
15. nov 2016

@fronili ahoj no supiska! To s tymi bolestami chapem a kiezby sa to casom zlepsilo🙂.
Juzne Holandsko hlasi dazd ale okolo 12 stupnov. Prave som dosla od babic, Alfie uz ma.hlavicku velmi nizko co vysvetluje preco ma.kope do vajecnikov a nedovoli mi sediet so vzpriamenym chrbtom🙂 dalsia kontrola o 2 tyzdne, finisujeme jupi;)
Nezabudni sa pochvalit foteckami;)

zuzuk22
15. nov 2016

@fronili my sme boli uz tiez na prechadzku nejaku hodinku vyse najprv bolo chladnejsie ale potom uz celkom dobre slniecko zahrievalo🙂 doali sme len predchvilkou . olimu som osupala dala banan raz som si z neho odhryzla a o 5 minut som dobru tycku hodila 😵😵😵 som nechapala. Ale uz je dobre . idem dat krkovicku upiect vyvesat saty a uvidime co bude dalej ;)

majaon
15. nov 2016

@fronili
@kwr
@zuzuk22 ahojte baby,tak mna pobolieva asi vsetko,no najviac tie krize,nic sa mi nechce,len polihujem,maly je v skolke,len furt pokasliava,stale je na nejakych liekoch a este mame problem s pipikom,chodime na URL s tym,pretahujeme predkozku,mastime,naposledy mu to urolog nasilu stiahol a chudatko male moje ani vycikat sa nemohol dva dni ☹ ,uvidime v piatok co a ako...vy mate tiez chlapcov,robite im nieco s pipikom? my sme isli k dokimu koli tomu,ze maly mi sem tam povedal,ze ho boli pipik...

veronikanellka171
15. nov 2016

Ahojte nam prislo dnes toto 🙂 ta korytnacka hracia co som objednala zltu mi dosla bezova ale kaslem na to.. tu tiez dnes pomrzava som sa sla prejst na postu a do obchodu a normalne mi zmrzli usi :D

zuzuk22
15. nov 2016

@majaon no ja som sa pitala este ked mal oli rok na to dr nasej a ze do 2 rokov sa neodp

zuzuk22
15. nov 2016

@majaon neodporuca robit nic ale ze ked mu sem tam pri kupani trochu pretiahnem nic tym nepokazim....a vtedy mi este ukazala ako na to 😄 a ona mu to asi trochu viac vtedy lebo ho mal potom asi este 3 dni taky cerveny ale potom uz bolo dob

fronili
15. nov 2016

@kwr ja dufam ze aspon niake tie vianocne foto dostanem skor.s bruskom dostanem az po foteni s malinkou co je trosku skoda.
@majaon ja malemu pipik pretahujem vzdy pri kupani ale nema to este cele pretiahnute a ma dva rocky.tento rok som snim bola kvoli tomu u basej doktorky a vsetko bolo oki len trosku zacervenane a dala mi framykoinovu masticku.
@veronikanellka171 krasne bodynko😍 a odfot korytnacku😉

veronikanellka171
15. nov 2016

Ale vyzera ze svieti pekne, vyskusam vecer 🙂

kwr
15. nov 2016

@majaon ahoj, nas bude mat 14 mediacov a nerobim nic iba sledujem ci je vsetko ok. Citala som pribehy ze mamicky stahovali alebo aj lekari a vacsinou to koncilo bolestou a traumou. Ja pred kupanim a ked menim plienku ho chvilocku necham holeho a on si sam taha, neviem ci spravne ale vyzera spokojny, tu v Holandsku taktiez zatial nikto nic nespominal takze zatial neriesim...

majaon
15. nov 2016

@zuzuk22 aj nasa obvodna tak hovorila,neviem ci nie az do troch rokov nic nerobit,no maleho tam nieco zabolelo,tak sme isli radsej a urolog mu dokonca nasiel nejaku vyvojovu vadu,ale nic hrozne a mal to uplne zlepene,tak preto mastime...no a tvojmu to ide uz pretiahnut uplne,ci?

kwr
15. nov 2016

@veronikanellka171 jeej my sme.malemu kupili takuto v bielom.tu u nas v obchode za 7 eur ale mal ju na haku zatial🙂 sestrina mala.ma.naopak maniu na.ovecky momentalne a kedzd nasa bola.ovecka tak sme.jej.ju posunuli a je stastna a pred spanim si ju zapina a na strope ktasne svieti🙂

zuzuk22
15. nov 2016

@majaon dobre . tak som mu to obcas pri kupani pretiahla trochu. Ale uz asi pol roka to moc nerobim uz lebo mi to nechce dovolit uz. 27.12 bude mat 3 roky a konecne posledny mesiac je co sa zacal pytat cikat a od kedy ho nechavam bez plienky a niekedy beha aj s holim pipikom tak si ho natahuje stale sam uz tak nemusim ja aspon 😄 neviem ci si mysli ze mu rychlejsie narastie ked si ho bude natahovat 🙈🙈🙈
Jaj rozbijem ten telefon...sibe mu..

majaon
15. nov 2016

@fronili
@kwr jasne,ja by som to tiez neriesila,keby sam maly viackrat nehovoril,ze ho boli pipik,ale hadam bude dobre 😉

@veronikanellka171 jejo aj my mame taku,len zelenu,maly si ju kazdy vecer zapina,pekne to svieti,iba tie zlte hviezdicky su take slabsie,aspon na tej nasej,ale paci sa mu 🙂