Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@elisebah91 ďakujem😊
No ja som dnes bola cikat iba raz alebo ani raz v noci 😂😂 nepamatam sa lebo chodim ako namesacna ale to sa mi este nestalo nakolko este vecer som vela pilaaa :P
@majaon ja som tiež celá ubolená, ale dosť aj porobím cez deň ale večer kríže v prdeli 😒 s tým pipíkom to aj našim chlapcom pretiahol doktor a bol pokoj..., ale od malička sme ich učili že si majú vo vani pri kúpaní sťahovať , aby sa špinky dostali preč.... 😅
@veronikanellka171 jabsom bola v noci 4 krat🙈 a mala sa tak celu noc hmirila v brusku ze mi behalo cele brucho a nedalo sa spat.Zatial najsilnejsie pohyby a kopance ktore som vyfasovala😅
Neviete preco ked dam do googlu tehu kalkulacky, kazda stranka mi ukazala iny tt.. jedna 32 a druha 33
Teda baby... Ja chodím cikať len raz za noc a sťažujem sa... sľubujem, že už sa nebudem... Ale celé moje tehotenstvo je také fajn. Nebolo mi ani zle, nič. Aj keď záha ma páli v jednom kuse, nohy mám ako slon a bolia ma aj kríže, nemyslím si, že je to až také hrozné 🙂)))
@petra1_2017 ja niekedy v noci aj 6x 😂😂 ale uz som si zvykla ja len vstanem vycuram sa, a naspat do postele, vela krat ani nesplachnem
Baby v piatok na poradni zistili, ze nemaju moj krvny obraz, tak mi hned zobrali krv a dnes mi volala sestricka, ze krvny obraz uplne slaby, ze aby som si prisla pre recept cim skor. A teraz neviem, ze odkedy to tak mam, je mozne, ze aj od zaciatku tehotenstva...dufam, ze to nejak neublizilo babatku...
@zuzuk22 aj u nas he nasnezene maly bol bez seba a chcel ist von v pyzamku😂
@petra1_2017 ja som pri simonkovi b tehu chodila 12 krat za nic normalne som uz pocitala taka zufala som bola.preto som vdacna teraz jed idem menej krat ako 12 😂
@lenkavalkova fuuu o tom som nepocula ci to moze niak ohrozit ale skus sa ooytat dokiho alebo sestricky ked tam pojded drzim palceky
@fronili Dakujem. Ja som mala blby krvny obraz uz pred otehotnenim, potom mi v zaciatkoch zobrali krv a ze keby nieco nebolo v poriadku, tak mi zavolaju. Ale nevolali, tak ja stastna, ze ako sa mi to tehotenstvom zazracne napravilo (myslela som si, ze pomohli tehotenske vitaminy) a ani ma len nenapadlo, ze oni moje vysledky pravdepodobne ani nedostali, alebo sa niekde zapatrosili, alebo co. Akurat sa utesujem, ze som jedla vela ovocia aj zeleniny, aj masa, aj vsetkeho, tak hadam to nebolo az take zle a kleslo to az teraz ku koncu...
@zuzuk22 vydrziiiiime 😉 akurat som si zacala pomaly chystat veci do porodnice,zaklad by bol,ostatne riesim az po sviatkoch 🙂 inak ked som dnes prisla do kauflandu,tak ta zmena vzduchu mi veru vadila,taka slabost na mna prisla,musela som chodit opreta o nakupny kosik a otvorila som si tam jednu malu flasku magnezie 😒 tak idem trosku hackovat a pozerat burlive 😉
@marusia_81 no veru,musime to nejako zvladnut 😉 a pipik hadam bude v poriadku a maly po case zabudne 🙂
@veronikanellka171 ja to iste...vstavam k malemu a medzitym chodim cikat...a presne len co sadnem na postel mozem ist znova..bez Tena lady sa ani nehnem nikam uz...a Alfie.ma.uz kope tak nizko ze mam stale pocit ze uz uz sa vykopne von...a viem ze by sa malo lezat na lavom boku ale vtedy chytim taku kyselinu ze si musim hned sadnut...ale som aj tak rada lebo to znamena ze maly uz zostupil tak nizko ako v tomto tyzdni mohol...
Baby toto co bolo za rano! O 5:12 sa maly zobudil na hrozny plac co som nedokazala utisit, vyslovene da snazil vyskriabat von z postielky...musela som ho vybrat a zobrat do obyvky any sa muz vyspal trochu...lenze maly umrncany len s dudlom, ja som mala silne kontrakcie ledva som sa pohla, no hrozne...nakoniec po dvoch hodinach zalomil a ja s nim...lenze mam cely den rozbity teraz...odkedy som mu znizila mlieko na noc tak vstava v hrozne casy....a to som sa na dnes tak tesila...vecer mame 3 D sono sukromne...a ja vyzeram ako zombie...nehovoriac o vecnom vstavani cikat celu noc a potom sa nemoct ulozit k spanku....mam pocit ze to nezvladam dneska...
@elisebah91 kokos perinbabka riadila veru bola som s malym na prechadzke a som zmrznuta na kost☃
@majaon no ani nie ale tato nasa fotografka dokaze deti strasne zabavit pri foteni.rada sa k nej vraciam som uz zvedava na ostatne foto😍
@kwr to ma mrzi moc sle sono ti doda energiu.s tym znizenim mliecka je to hrozne ale treba vydrzat je to kriticke obdobie skusala si uz zameni aj cisto len za cajik?ja som isla z mliecka na caj a potom som presla na vodu a prvy tyzden bol hrozny no potom sa to zacalo zlepsovat.drzim palceky a pevne nervy je to tazke.drobcovi sa mozno nieco zle snivalo ci?
ahojte prosím Vás tento týždeň by mal byť v DM detský týždeň (teda uplatnenie bodov) a chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti s digitálnym teplomerom na priloženie na čelo alebo do uška a s odsávačkou hlienov miobebbe? Ďakujem veľmi pekne
@fronili dakujem, nas maly nie je moc cajovy, pil iba feniklovy ked mal koliky a potom som ho nastavila na cistu vodu. Zatial sme na znizenom mlieku len 2.tyzden tak skusam a ak nepojde skusim zase caj ved uvidim.
Dnes rano to bol isto zky sen lebo hystericky plakal a snazil sa dostat z postielky a takisto kyval pa pa na stenu kde nic nebolo...az ma zamrazilo ale skusala som ho upokojit ale ked som.ho polozila do postielky to sa nedalo ako zalostivo plakal tak sme vstali...dufam ze toto je len faza...a na sono sa velmi tesime potom postnem aj fotecku ak sa pekna podari ale tipujem ze bude ved toto uz je velke hotove babo tak snad ukaze tvaricku;)
Dakujem za povzbudenie, potrebovala som ho ako sol🙂
@adriana101 ahoj my mame bezkontaktny teplomer a som velmi spokojna, do 5 sekund zmeria a bez dotyku aj v noci a takisto zmeria napriklad aj teplotu vody ci izby...mali sme stastie ze nas maly mal zatial len raz zvysenu teplotu ale viem ze vyuzijeme este vela rokov.
S odsavackou neporadim bohuzial, my mame len taku obycajnu ale zatial nikdy nepouzitu, ja malemu cistim usnatkom nos kazdy vecer po kupani- neznasa to ale zase lepsie spi a cistym nosom🙂
Ja som v DM kupila v akciachMAM flase ktore zboznujeme a takisto detsky poharik so skamkou z ktoreho sa nevylieva a je nanahraditelny pre nas momentalne🙂
Baby no mne je dnes nejak čudne... Brucho má boli, strašne... A celý hrudný kos od včera :( každým krokom cítim takú rezavy bolesť tam dole.... No neviem, pri malej som bola fit až do dňa d, ale toto sa mi nepáči.... Keď to neprejde asi pôjdem na pohotovosť... :(
@jetotu aj ja som mala vcera rezavu bolest dolu ked som lezala na gauci...ale maly sa hybal a dokonca mal stikutku a casom to presli...tiez som nic taketo predtym nemala, toto tehu resp.od 30.tt si pripadam jak Lazar...pri Ozzym som ani nevedela ze som tehu...drz sa a napis ako si dopadla...
@kwr ďakujem :( no pre mňa je toto tehu masaker od začiatku :( furt dačo... Zuby, sedací nerv ale toto nedobre niečo... Veď ja ani chodiť nemôžem jak to stále boli... Ako pri kramoch a s každým,, kŕčom,, mi, rezne,, tam dolu... Čakám kým mala vstane a idem asi teraz kým je môj dr v ordinácii

@kwr na vizitke je napisane www.jakalu.eu,aj t.c. - 0949112724,ja som im pisala len spravu cez FB,ze co chcem a odpisali mi,tak uvidim kedy to pride 🙂