icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

aniko_h
18. nov 2016

Baby minule ste tu riesili teplomery.chcem sa spytat tie co pouzivate teplomer do ritky tak za aku dobu vam odmeria teplotu?lebo je vraj taky co do 10sekund a potom 60 sekund.sle ten 10 sekundovy neviem zohnat.

fronili
18. nov 2016

@majaon no zhorsilo sa to nechce papat ma 38,9 nôžky ho neposluchaju.ale zaspinkal do 2 minut tak spanok zaberie hadam a ja mu robim slepaci vyvar teraz.citim sa oki ale ten utlm namna pride estelen.

kwr
18. nov 2016

@fronili boze drzte sa!!

zuzuk22
18. nov 2016

@fronili drzim moc. Palce aby ste boli fit coskoro. Chore deticky je to najhorsie co moze byt pre nas mamicky:(

majaon
18. nov 2016

@fronili jaj,kuriatko male,nie nic horsie ako chore dietatko 😢 dufam,ze to coskoro prejde...

zuzuk22
18. nov 2016

Milujem tieto mini huňate vecičky🙂 zacinam vybalovat krabice po Olim 😍😍😍

zuzuk22
18. nov 2016
zuzuk22
18. nov 2016

😍

majaon
18. nov 2016

@zuzuk22 peknucke a hlavne teplucke 😉 mne dnes prisla ta spanielska fusakodeka,krasna ruzova,makkucka,aj ja by som sa do nej zabalila,keby sa zmestim 😀

kwr
18. nov 2016

@zuzuk22 krasne! Ja som tak predvcerom dozehlila a ulozila Alfieho veci a aj si povzdychla ze aky bol aj Ozzy malinky.....volakedy nosil to mini a teraz vedla toho to 12-18 vyzera mega velke...

jetotu
18. nov 2016

@kwr jeeej ja tak zojkine veci porovnávam 😍 keď sa narodila nosila 44veľkosť 🙈 panecky, Jonášek bude asi väčší 🙈

veronikanellka171
18. nov 2016

My dnes takto 😍

kwr
18. nov 2016

@jetotu krasne meno🙂 nas Ozzy ked sa narodil bol vo velkosti 50 🙂

lenkavalkova
18. nov 2016

Baby z ktorej internetovej lekarne ste objednavali veci? Viete nejaku odporucit? Dakujem 🙂

kwr
18. nov 2016

@veronikanellka171 wau vy uz ste nachystani;)ja pomaly uvazujem ze zlozime postielku ale najprv chcem obsit hniezdo nech to ma utulne🙂

jetotu
18. nov 2016

@lenkavalkova ja všetko objednávam z pilulka.sk 🙂 neviem zvykla som si tam vždy objednať keď niečo netreba súrne 🙂

lenkavalkova
18. nov 2016

@jetotu dakujem 🙂

fronili
18. nov 2016

@kwr
@zuzuk22
@majaon no babi u nas je to dnes hrozna hojdacka chvilkami som myslela ze bezime na pohotovost dufam ze to sa nestane maly mal 39,8 znizila som mu to sprchovanim a obkladmi na 38,9 momentalne ale obavam sa vecera to byva najhorsie.musela som maleho dvihat do sprchy a von a teraz mam pichanice.som sama doma a nema mi kto pomoct zatial vsetcia pracuju.este mi vyvratil aj polku vyvaru.trapi ma ked ho tak vidim😔

fronili
18. nov 2016

@zuzuk22 krasne teplucke vecicky 😍☃
@kwr tak to je veru rozdiel vo velkosti aj ja som tak nad tym rozmyslala ze ako nam drobcek vyrastol.Ma sice dva roky ale oblecko nosi na 4-5 rokov🙈🙉
@veronikanellka171 naaaadherne si prichystala postielku 😍

veronikanellka171
18. nov 2016

@fronili boze chudatko :( hlavne aby si aj ty nieco nechytila :(

fronili
18. nov 2016

@veronikanellka171 vies co snazim sa davat si pozor ale ked je maly takyto chory neda mi to.Stale ma chce pri sebe a to on neni moc mojkaci typ.Chcem len aby mu bolo uz lepsie.Ja uz sa niak s toho dostanem keby nahodou ochoriem.😔

kwr
18. nov 2016

@fronili boze zavolaj niekomu z rodiny alebo kamaratke, vecer sa to zvykne zhorsit, aspon nech nie si sama, musis aj na seba davat pozor!

sandri
18. nov 2016

@fronili a lieky si nejake dala? Striedaj cipky paralen a nurofen- kazde 4 h.

fronili
18. nov 2016

@kwr
@sandri zachvilocku pride mama s prace a manzel pride o piatej tak ak by nieco bolo uz mi pomozu.Striedam nurofenovy sirup a paralenove cipky.Teraz uz iba raz nurofenovy sirup a ked pojde spinkat dam mu cipok na noc.Drzte palce babi uz padam na drzku napriek tomu ze maly vkuse lezi v posteli snazim sa mu stale zrazat teplotu a poprinom lezat aspin po chvilkach

kwr
18. nov 2016

@fronili silno na vas myslim, drzte sa a napis ked sa malemu polavi a potom bez spat aj ty!

zuzuk22
18. nov 2016

@veronikanellka171 waaaaw nadherneeee 😍😍😍 inak postielku mame tu istu 👍👍👍

zuzuk22
18. nov 2016

@fronili
Bozinku drzte sa 😥 je to hrozne taketo stavy :( a plus este ty. S bruskom sa musis natahovat sama :( drziiim moc palce nech sa to zlepsi uz ...

zuzuk22
18. nov 2016

Ja uz mam na dnes dost ....som unavena ako kon a to som nic nerobila len triedila veci z krabic po oliverovi a chystala mele vecicky na pranie ...milion krabyc a veci....dnes uz koncim...zajtra pokracujeme....musim ist este varit...?(

kwr
18. nov 2016

@zuzuk22 chod si vylozit nohy! Ja to riesim rybimi prstami alebo rychlou polievkou...mysli uz aj na malicku🙂 drz sa!

lalia87
18. nov 2016

Dakujem baby tie co ste nemali problem napisat,mna to tiez bez kocika stalo cca 500-600€,len plienky a vlhcene boli 70€,lekaren vsetko ja +baby okolo 100€-komoda 50€,plus fotenie,3d sono.oblecka.som kupovala minimum,vsetko mam zdedene ale neuveritelne ako sa aj tych 600€ nazbiera 🙂

Dnes sme mali sono. Som 29+2 a malinka ako bola doteraz o tyzden mensia,tak rozmery ma na 29+4,mame 1300g a 29cm a sme ritulou dole 🙂