Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Milujem tieto mini huňate vecičky🙂 zacinam vybalovat krabice po Olim 😍😍😍
Baby z ktorej internetovej lekarne ste objednavali veci? Viete nejaku odporucit? Dakujem 🙂
@veronikanellka171 wau vy uz ste nachystani;)ja pomaly uvazujem ze zlozime postielku ale najprv chcem obsit hniezdo nech to ma utulne🙂
@lenkavalkova ja všetko objednávam z pilulka.sk 🙂 neviem zvykla som si tam vždy objednať keď niečo netreba súrne 🙂
@jetotu dakujem 🙂
@kwr
@zuzuk22
@majaon no babi u nas je to dnes hrozna hojdacka chvilkami som myslela ze bezime na pohotovost dufam ze to sa nestane maly mal 39,8 znizila som mu to sprchovanim a obkladmi na 38,9 momentalne ale obavam sa vecera to byva najhorsie.musela som maleho dvihat do sprchy a von a teraz mam pichanice.som sama doma a nema mi kto pomoct zatial vsetcia pracuju.este mi vyvratil aj polku vyvaru.trapi ma ked ho tak vidim😔
@zuzuk22 krasne teplucke vecicky 😍☃
@kwr tak to je veru rozdiel vo velkosti aj ja som tak nad tym rozmyslala ze ako nam drobcek vyrastol.Ma sice dva roky ale oblecko nosi na 4-5 rokov🙈🙉
@veronikanellka171 naaaadherne si prichystala postielku 😍
@fronili boze chudatko :( hlavne aby si aj ty nieco nechytila :(
@veronikanellka171 vies co snazim sa davat si pozor ale ked je maly takyto chory neda mi to.Stale ma chce pri sebe a to on neni moc mojkaci typ.Chcem len aby mu bolo uz lepsie.Ja uz sa niak s toho dostanem keby nahodou ochoriem.😔
@kwr
@sandri zachvilocku pride mama s prace a manzel pride o piatej tak ak by nieco bolo uz mi pomozu.Striedam nurofenovy sirup a paralenove cipky.Teraz uz iba raz nurofenovy sirup a ked pojde spinkat dam mu cipok na noc.Drzte palce babi uz padam na drzku napriek tomu ze maly vkuse lezi v posteli snazim sa mu stale zrazat teplotu a poprinom lezat aspin po chvilkach
@veronikanellka171 waaaaw nadherneeee 😍😍😍 inak postielku mame tu istu 👍👍👍
Ja uz mam na dnes dost ....som unavena ako kon a to som nic nerobila len triedila veci z krabic po oliverovi a chystala mele vecicky na pranie ...milion krabyc a veci....dnes uz koncim...zajtra pokracujeme....musim ist este varit...?(
Dakujem baby tie co ste nemali problem napisat,mna to tiez bez kocika stalo cca 500-600€,len plienky a vlhcene boli 70€,lekaren vsetko ja +baby okolo 100€-komoda 50€,plus fotenie,3d sono.oblecka.som kupovala minimum,vsetko mam zdedene ale neuveritelne ako sa aj tych 600€ nazbiera 🙂
Dnes sme mali sono. Som 29+2 a malinka ako bola doteraz o tyzden mensia,tak rozmery ma na 29+4,mame 1300g a 29cm a sme ritulou dole 🙂

Baby minule ste tu riesili teplomery.chcem sa spytat tie co pouzivate teplomer do ritky tak za aku dobu vam odmeria teplotu?lebo je vraj taky co do 10sekund a potom 60 sekund.sle ten 10 sekundovy neviem zohnat.