Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzanadringus moj dr. Tam krv neberie ale je mozne ze tvoj to ma s tym spojene 🙂 myslim ze to bude ono 🙂
@petula369 asi ano 😊 v tom pripade tam ideme 14teho 😉
@majaon ja takisto 🙂. Jedine, ze by vysledky z krvi boli alarmujuce, tak asi ano. Inak urcite nie.
Ahojte tehulky...Tak uz mam dusu na mieste,dnes kontrola dopadla OK,na sone bolo vsetko v poriadku,malinke ma 3,7cm a sme podla sona 10+4tt 😉 krvi mi zobrali hektolitre,vysledky o tyzden cca...aj tehu knizku uz mam,TP mi doki dal 23.1.,ale sak uvidime...tak prajem nam vsetkym pokojne a bezproblemove tehu a nech si to uzijeme 😀
Čaute, z krvi mi zistili že mam niečo so štítnou žľazou, musim ist na vyšetrenie. Máte s tým niekto skúsenosť?
@lalia87 ahoj 🙂 doma som 🙂 akurat som dorobila bryndzove halusky so slaninkou ale este neviem ci si dam aj ja .....😥 dnes si musim zaklopat ze mi je o trosku uz konecne lepsie ale bojim sa co bude zasa zajtra....lebo aj pred tyzdnom mi bolo jeden den celkom ok a na druhy den zasa cele zle ....😥 o nejaku hodinku este ideme na nakup do kauflandu tak dufam ze mi nebude zle ....dnes som cely den na rozkoch s tuniakovou pomazankou....a pijem vodu s citronom....a ty uz teda konecne lepsie ? A tie lyzatka by mali mat v kazdej lekarni?
@xenabojovnica ahoj.Ja som mala problemy pred tehotenstvom zo stitnou zlazou ale vcera mi volala doktorka a povedala ze vsetky vysledky su v poriadku len nemam jest malo upecene surove mäso.Cize ziadne steaky a bifteky a take veci.Ale tak viem tak dam pozor.U teba nerob si hlavne stress.Pojdes di dat vysetrit stitnu ale nestresuj hlavne.Budu ta kontrolovat a mozno nejake lieky podla toho kde je problem.
@zuzuk22 tak to som rada,ze ti je lepsie. Som si vsimla ze si tu par dni nepisala tak som nad tebou premyslala ci je vsetkon ok,tak som rada ze je 🙂 mnam bryndzaky,tiez som mala na ne chut a hlavne v jednej reklame ich papaju a to na vzdy taka chut chyti 🙂 ja som dnes po asi vyse 4och tyzd.nieco navarila a aj to len fazulovu polievku a magane zemiaky a rybie prsty 🙂 dnes som vracala lrn raz a teraz mi je relativne ok a presne tiez ss obavam co bude zajtra lebo to mavam ako ty. Lizatka mi kupil drahy v kauflande co mame lekaren,len ked mne je to take sladke ze jedno lizatko jem na 2x 🙂
@zuzuk22 skusila som a nebolo mi 🙂 skor mi je zle ked sa nenajem,na obed som mala taky maly hambac s mc donaldu lebo som mala chut na uhorku ktoru tsm davaju :D sle vsetko vsetko co zjem,tak potom mam kyslu chut v ustach,tak s tym bojujem. Ale ak ma chyti riadna kyselina tak skusim sirup co mi poradila dnes gynda na kyselinu,mam ho uz kupeny len som este nepouzila. Minule som si dala v restike opekane zemiaky so slaninou a bryndzou a zjedla som asi 5 kuskov a zostalo mi spatne.
@zuzuk22 ahojky,aj ja by som si dala bryndzaky,mnam...a dufam,ze aj tebe uz bude lepsie,mne staci,ze ma len natahuje stale 😀 Ale sa tesim z pokrokov mojho drobca v odplienkovani,uz ma len na spanie plienocky a cez den sa zacina pekne pytat,tak ratam,ze este par dni a bude to 100% 🙂
Ahojte. Poradite nieco z xoho by som mala viac energie? A dost casto ma boli brucho ako na ms tiez nejaky tip? 🙂 dakujem
@emily0412 na to brucho magnezium ale na energiu myslim musis pockat kym prejde 1 trimester
Je tu niektora z vas v kuse hladna? Ja som z toho na nervy. Uz som pribrala 2 kg! A v kuse mi skvrka v bruchu. Jem kazde 2 hod! Snazim sa jest vela ovocia a zeleniny, vobec nejem sladkosti, ale aj tak rychlo priberam ☹
@lalia87 ja ranajkujem az v praci - rano o 9:00 krajec chleba s maslom, sunkou a paradajkou. O hodinu som uz hladna, tak si dam jablko alebo banan. O 12:00 obed -polievka + hlavne jedlo. O 15:00 uz nevidim od hladu, tak zase jablko alebo melon ci ine ovocie. O 18:00 vecera- vacsinou studeny tanier so zeleninou. A o 21:00 este jablko, lebo mi az zaludok zviera od hladu :( predtym som jedla vela jogurtov, ale teraz mi je z nich strasne zle :(
@majaon super gratulujem 🙂 my mame este asi dlhu cestu pred sebou 🙂 som si povedala ze od 1.7 zacinam uz aj ja s odplienkovanim ale ak mi este bude takto zle byvat tak sa to asi zasa oddiali.....:( som si dala tie halusky a o 10 minit take krce v bruchu ze az .....ale potom to nastastie prestalo....
@zuzuk22 pre nieco tam podla mna pise, ze od 13tt, ja by som to este zatial nebrala...
@zuzanadringus ma si teda kupit este aj cisto kys.listovu aj ? Doteraz ju este nebrala vobec

@petula369 aha... netusila som coho sa to tyka... nie je to nadohou sucast toho 3D vysetrenia, na ktore nas dr. posielaju? Tam sa podla ultrazvuku zistuju tieto veci a s tam nam aj zoberu krv... a je to dobrovolne a platene 😉