icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzanadringus
27. jún 2016

@petula369 aha... netusila som coho sa to tyka... nie je to nadohou sucast toho 3D vysetrenia, na ktore nas dr. posielaju? Tam sa podla ultrazvuku zistuju tieto veci a s tam nam aj zoberu krv... a je to dobrovolne a platene 😉

petula369
27. jún 2016

@zuzanadringus moj dr. Tam krv neberie ale je mozne ze tvoj to ma s tym spojene 🙂 myslim ze to bude ono 🙂

zuzanadringus
27. jún 2016

@petula369 asi ano 😊 v tom pripade tam ideme 14teho 😉

lenkavalkova
28. jún 2016

@majaon ja takisto 🙂. Jedine, ze by vysledky z krvi boli alarmujuce, tak asi ano. Inak urcite nie.

majaon
28. jún 2016

Ahojte tehulky...Tak uz mam dusu na mieste,dnes kontrola dopadla OK,na sone bolo vsetko v poriadku,malinke ma 3,7cm a sme podla sona 10+4tt 😉 krvi mi zobrali hektolitre,vysledky o tyzden cca...aj tehu knizku uz mam,TP mi doki dal 23.1.,ale sak uvidime...tak prajem nam vsetkym pokojne a bezproblemove tehu a nech si to uzijeme 😀

xenabojovnica
28. jún 2016

Čaute, z krvi mi zistili že mam niečo so štítnou žľazou, musim ist na vyšetrenie. Máte s tým niekto skúsenosť?

lalia87
28. jún 2016

@majaon ahoj,super spravy! Ja som uz den doma z nemocky a bojujem,kupila som si zazvorove lizatka v lekarni a cumlem. Zajtra aj mna cakaju vysetka,krv a cievkovanie a vraj tiez dostanem uz tehu knizku. Dnes som si kupila sirupy proti kyseline a dufam ze uz mi to trochu polavi.

lalia87
28. jún 2016

@zuzuk22 kde si??? Co mas nove,ako sa citis?

zuzuk22
28. jún 2016

@lalia87 ahoj 🙂 doma som 🙂 akurat som dorobila bryndzove halusky so slaninkou ale este neviem ci si dam aj ja .....😥 dnes si musim zaklopat ze mi je o trosku uz konecne lepsie ale bojim sa co bude zasa zajtra....lebo aj pred tyzdnom mi bolo jeden den celkom ok a na druhy den zasa cele zle ....😥 o nejaku hodinku este ideme na nakup do kauflandu tak dufam ze mi nebude zle ....dnes som cely den na rozkoch s tuniakovou pomazankou....a pijem vodu s citronom....a ty uz teda konecne lepsie ? A tie lyzatka by mali mat v kazdej lekarni?

gulocka7888
28. jún 2016

@xenabojovnica ahoj.Ja som mala problemy pred tehotenstvom zo stitnou zlazou ale vcera mi volala doktorka a povedala ze vsetky vysledky su v poriadku len nemam jest malo upecene surove mäso.Cize ziadne steaky a bifteky a take veci.Ale tak viem tak dam pozor.U teba nerob si hlavne stress.Pojdes di dat vysetrit stitnu ale nestresuj hlavne.Budu ta kontrolovat a mozno nejake lieky podla toho kde je problem.

lalia87
28. jún 2016

@zuzuk22 tak to som rada,ze ti je lepsie. Som si vsimla ze si tu par dni nepisala tak som nad tebou premyslala ci je vsetkon ok,tak som rada ze je 🙂 mnam bryndzaky,tiez som mala na ne chut a hlavne v jednej reklame ich papaju a to na vzdy taka chut chyti 🙂 ja som dnes po asi vyse 4och tyzd.nieco navarila a aj to len fazulovu polievku a magane zemiaky a rybie prsty 🙂 dnes som vracala lrn raz a teraz mi je relativne ok a presne tiez ss obavam co bude zajtra lebo to mavam ako ty. Lizatka mi kupil drahy v kauflande co mame lekaren,len ked mne je to take sladke ze jedno lizatko jem na 2x 🙂

zuzuk22
28. jún 2016

@lalia87 tak ked tam stihnem lekaren dnes sa spytam ci maju 🙂 no dufam ze je vsetko ok 🙂 teda verim 🙂 az 1r.7 mam poradnu tak este musim vydrzat 🙂 a neni ti zle ked zies vysmazane veci ? By som si dala aj hranolky ale sa bojim ze mi bude zle z nich 🙂

zuzuk22
28. jún 2016

@lalia87 a nakoniec som si z nich dala dufam ze nebudem lutovat 😂 a tiez v tomto grcavom obdoby varim strasne malo ....aj pri umyvani riadu ma napina ....

lalia87
28. jún 2016

@zuzuk22 skusila som a nebolo mi 🙂 skor mi je zle ked sa nenajem,na obed som mala taky maly hambac s mc donaldu lebo som mala chut na uhorku ktoru tsm davaju :D sle vsetko vsetko co zjem,tak potom mam kyslu chut v ustach,tak s tym bojujem. Ale ak ma chyti riadna kyselina tak skusim sirup co mi poradila dnes gynda na kyselinu,mam ho uz kupeny len som este nepouzila. Minule som si dala v restike opekane zemiaky so slaninou a bryndzou a zjedla som asi 5 kuskov a zostalo mi spatne.

majaon
28. jún 2016

@lalia87 drzim palceky aby ti uz bolo len a len lepsie 😉 a to cievkovanie je co?

lalia87
28. jún 2016

@majaon to mi do mechura strcia hadicku-cievku a vyberu mi moc. Prvy krat chce mat gynda sterilny moc,takze mam z toho celkom obavy,dufam ze to sestricka rychlo urobi. A dakujeem 🙂

majaon
28. jún 2016

@zuzuk22 ahojky,aj ja by som si dala bryndzaky,mnam...a dufam,ze aj tebe uz bude lepsie,mne staci,ze ma len natahuje stale 😀 Ale sa tesim z pokrokov mojho drobca v odplienkovani,uz ma len na spanie plienocky a cez den sa zacina pekne pytat,tak ratam,ze este par dni a bude to 100% 🙂

majaon
28. jún 2016

@lalia87 fuuuuha,to az takto? mne da vzdy len skumavku a v tej donesiem moc...drz sa!

emily0412
28. jún 2016

Ahojte. Poradite nieco z xoho by som mala viac energie? A dost casto ma boli brucho ako na ms tiez nejaky tip? 🙂 dakujem

gulocka7888
28. jún 2016

@emily0412 na to brucho magnezium ale na energiu myslim musis pockat kym prejde 1 trimester

sandri
28. jún 2016

Je tu niektora z vas v kuse hladna? Ja som z toho na nervy. Uz som pribrala 2 kg! A v kuse mi skvrka v bruchu. Jem kazde 2 hod! Snazim sa jest vela ovocia a zeleniny, vobec nejem sladkosti, ale aj tak rychlo priberam ☹

lalia87
28. jún 2016

@sandri ja jem asi kazdu hodinu,najem sa a do hodiny citim ako mi skvrka v bruchu. A jem tak,ze napr. Dnes jeden tanier polievky,o pol hod. Dalsi 🙂 a o hodinu a pol druhe jedlo. Vsetky porcie co by som zjedla naraz si delim na 2x. Ale ak mi nie je zle tak tiez jem kazdu chvilu

majkavid
28. jún 2016

ahoj zienky som v 11+2 a chcem sa pochalit ako rastieme 🙂 ..... ukážte aj vy ako krásne rastiete

majkavid
28. jún 2016

tak ta foto bolo v 9tt a teraz pojde co som dneska cvakla

sandri
28. jún 2016

@lalia87 ja ranajkujem az v praci - rano o 9:00 krajec chleba s maslom, sunkou a paradajkou. O hodinu som uz hladna, tak si dam jablko alebo banan. O 12:00 obed -polievka + hlavne jedlo. O 15:00 uz nevidim od hladu, tak zase jablko alebo melon ci ine ovocie. O 18:00 vecera- vacsinou studeny tanier so zeleninou. A o 21:00 este jablko, lebo mi az zaludok zviera od hladu :( predtym som jedla vela jogurtov, ale teraz mi je z nich strasne zle :(

majaon
28. jún 2016

Tak ja pridavam svoj pupcek,rano az taky nie je,je to fotene teraz vecer a som napapana 😀

zuzuk22
28. jún 2016

@majaon super gratulujem 🙂 my mame este asi dlhu cestu pred sebou 🙂 som si povedala ze od 1.7 zacinam uz aj ja s odplienkovanim ale ak mi este bude takto zle byvat tak sa to asi zasa oddiali.....:( som si dala tie halusky a o 10 minit take krce v bruchu ze az .....ale potom to nastastie prestalo....

zuzuk22
28. jún 2016

Baby kamoska kazala priatelovi kupit kyselinu listovu lebo ani nevedela ze to by mala uzivat od zaciatku som jej to povedala a on jej kupil toto ze mu tocporadili v lekarni ale tam je ze az od 13tt a ona je v 10tt. Podla vas to uz moze aj teraz uzivat ci este nie ? Dakujem

zuzanadringus
28. jún 2016

@zuzuk22 pre nieco tam podla mna pise, ze od 13tt, ja by som to este zatial nebrala...

zuzuk22
28. jún 2016

@zuzanadringus ma si teda kupit este aj cisto kys.listovu aj ? Doteraz ju este nebrala vobec