Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 mnam hned by som si dala.ja ma 40 vloziek po skusenosti z malym mi bol manzel este dokupit aby som mala
.babi u nas bol bazarik a bola som tam na chvilku kuknut kupila som väcsie veci pre malu uplne nove aniektore minimum nosene tak potom dam fotecku😍
Idem ale najskor postavit na sporak drzkovicu a ulozit drobca.potom popridavam aj foto s fotenia uz mame hotove😊
@fronili kraasne fotky 🙂 aj my sme boli dnes mam zatial iba dve
@veronikanellka171 jej super 😊krasne.Su to peknucke spomienky ❤
#fronili
#veronikanellka171
Krasne fotecky mate sama laska vsade🙂
@ivana2301 ahoj nie nenasla 🙂 dakujem ti budem cakat
@veronikanellka171
@fronili jeeej krasne fotky mate 🙂 😍😍😍
@verunqha23 aj tieto su výborné, robime ich kazdy rok, zaručene hned mäkké. Teda ak to precitas.
Baby ako to je prosím vás ked chcem potom krstiny ? Musím mať prijímanie alebo birmovku alebo čo ? :D .... a krstný rodičia musia mať prijímanie či ?
@verunqha23 kazdy farar chce nieco ine.. ja som iba krstena napriklad ale na svadbu uz mi urobia prijmanie
@verunqha23 neviem co potrebuju rodicia pri krsteni babatka ale krstny rodic staci jeden musi mat birmovku
@verunqha23 moja sestra to uz zacala zistovat,vraj krstni musia mat vsetky sviatosti,aj birmovku,ale ze zalezi od farara ale mali by mat vsetko sviatosti. Rodicia nemusia.
@verunqha23
@buchta666 presne tento istý recept používam akurát ja používam 150g palmarinu(nikdy nie iný ani maslo nie,lebo sa mi zle s cestom pracovalo) a kakao používam jednota výrobok čierny igelitových obal a korenie perníkove nedávam vôbec ale dám miesto toho viac škorice.Ja si v hrnčeku roztopíme palmarinu na sporáku naslabo plyn ide do toho dám med zamiesam poriadne. potom keď sa tuk roztopi a je to ale vlažné chladné pridám tam celé vajíčka rozmiešame a celé vykydnem na múku a zamiesime najprv vareškou a potom rukami. a potom šup do chladnicky.Ja nechávam cesto 24hodin stát v chladničke a potom hodinu pred pečením vyberiem. Lepšie sa pracuje s ním.Ja pečiem na 190 8 minút lebo detičkám viac chutia keď sú trošku tvrdsie..ale oni sú aj tak hneď mäkkučké. Keď nemám na plech papier na pecenie tak veľmi tenko natriem plech olejom.A hneď ako sa medovniky výberu také horúce treba pozrieť rozšľahaným vajíčkom budu krásne lesklé. Dúfam že ti to trošku pomôže a podaria sa ti.
@verunqha23 u nas farar vyzadu aby mali krstny rodicia birmovku.ja birmovku nemam manzel neni ani pokrsteny ale simonka sme dali pokrstit
@ivana2301 dakujem 🙂
@verunqha23 velmi rada,nemas zaco.
@verunqha23 neviem ako rodicia - u nas ma muz vsetko a ja nic (ani pokrstena nie som), ale krstni rodicia museli mat birmovku. Preto je svagor krstny otec a moja sestra je svedok krstu (sestra tiez nema nic, ani pokrstena nie je).
Ahojte baby, idem sa opýtať a do práce ešte chodíte? Myslím prvorodičky...
Tak maminy,my sme uz zas slamenne vdovy,tato odisiel a pride az na Vianoce. Aspon ze mam co robit dovtedy-poperem,pozehlim malej,nachystam tasky do porodnice,napeciem na Vianoce,uz mame hotove aj hniezdo a vreckare co som si dala sit,tak nachystam aj postielku 🙂 citala som vas tu zbezne cez tyzden,krasne veci ste popridavali,uz sa nam to kraaaaati. My sme v piatok oficialne sa pytali mojej sestry s priatelom ci nam pojdu za krstnych,sestra co je silna zena sa rozplakala od stastia,take to bolo mile 🙂 mali sme pekny tyzden len skoda ze vzdy tak rychlo ubehne :(
@barca29 ahoj, nakoľko som SZCO neplánujem skôr ako na Vianoce skončiť v praci. Cítim sa fajn a aspon si ukončím rok. Aj potom som dohodnutá, ze občas dobehnem 2-3 krát do mesiaca na pár hodín.
@barca29 mne oddnes oficiálne začína materská 🙂
@barca29 ja nerobim uz od augusta a od stvrtka mam matersku

@jetotu hihi tak to ich mas ozaj dost staci ti jeden hrubsi jeden tensi ale nic to ja mam doma tiez 4 lebo sme dostali jedine furt striedat😂😂