Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte mile tehulky,ako sa dnes citite? Ja dnes zatial bez vracania,rano som vstala a rychlo sa najedla nech mi neostane spatne. Uz som povysavala,poumyvala podlahy,pecie sa kura so zemiakmi,ryza hotova a k tomu bude varena kukurica ktora aa este vari. Trebalo vyuzit cas kym nevraciam a upratat a navarit,ktovie co bude zas zajtra..alebo este aj dnes 🙂
@lalia87 no ja zatial v norme aj ked mi nieke najlepsie ale predychavam zatial. Som bola hned rano pre svokra robi fusku u seseda tak som aspon pol jablka ziedla a ked sme doali tak dva rozky s dzemom a maslom. Spolu so syncekom🙂 idem varit aj ked sa mi do toho nechce tak hadam nebudem vracat ochvilu .....
No ved treba treba v tomto teple 😉 aspon daco 😊 to aj ja dufam ze coskoro nas to uz prejde . uz by toho mohlo byt aj dost....
No kocandy u mna zatial ok.Nedavno som len vstala rychlo zjedla chleba z maslom a dzemom aby nebolo zle.Na mna to ale pride az vecer a v nocnej hrozna tazoba az kym nelahnem rano do postele.Ale motivujem sa ze uz len 2 tyzdne a bude to za nami
Tehulky mam este taku otazku.Mate nejaky vnutorny pocit ohladom pohlavia?Jaakosi citim ze to bude chlapcek len na vyjadrenie doktorky musim samozrejme pockat kedze ani netusim kedy to bude vidiet na sone.Ale nieco vo vnutri mi hovori ze sa mame tesit na zdraveho sladkeho chlapceka.
@gulocka7888 ja som zo začiatku mala pocit, že chlapec, ale už taký pocit nemám. Neviem, ani nemám predtuchu. Pri prvej som od začiatku chcela dievča a vedela, že proste bude a aj je 🙂 ja idem na veľký NT+ UTZ do Brna a tam chcem, aby mi zistili aj pohlavie. Absolutne nemám predstavu ani o mene, ani sa mi nechce vyberať, keďže neviem pohlavie 🙂
My doma este farbime zarubne tak brat pofarbil a ja som zalezena.. je aj jemu z toho zle, nie len mne...
Tak dnes som robila prvy krat cuketu v 3 obale ale nie klasic vyprazanu ale na zdravsie do rury na papier na pecenie pyre zemiaky a uharkovy salat. Mnam som si dala . konecne sa normalne najedla a nechcem zarieknut ale dnes mi je celkom fajn 🙂 este som nezvracala ani tak dufam ze som to nezariekla a aj to tak dnes uz ostane 😅
@zuzuk22 mnam taku cuketu v prezloch ja strasne lubim. Ja som este dnes tiez nevracala,aj som si uz dva krat obed nabrala,len uz teraz navecer zacinam pocitovat pachy-psa a je mi tak trosku nevolno,ale dufam ze to ostane len v tejto linii a nebude sa to stupnovat 🙂 prajem nam viac takychto dni
Dnes mi zacali bodave, palive bolesti v oblasti kostrce. Je to normalne?
@emily0412 ja mavam take bodave bolesti. Zrazu len taka bolest ako keby ma niekto prespikoval niecim. Vzdy sa zlaknem a az ostanem bez pohybu, co sa bojim aj nadychnut, aby sa to nezopakovalo. Ale nestava sa mi to kazdy den a najviac asi tak 2x po sebe sa mi to stalo.
@lenkavalkova mna to boli dnes cely den tiez take bodave.
Baby mne nevolnosti uz ustupili, dokonca aj nechutenstvo. Konecne mi chuti a ja teraz dobieham zameskane :D. Este sa tak zbavit migreny...ale to uz by bol zazrak asi ;). Verim, ze aj vas uz tie nevolnosti nechaju na pokoji 🙂
@emily0412 Neviem ci to pomoze, ale neskusala si si dat Magnezium? Mne kazal dr. brat Magne B6 3× denne.
Dnes som si dala 1.krat magnezium ale je len 250.. mam si dat 2 tablety?
@lenkavalkova
Ahojte, pripájam sa k Vám 🙂))
@xenabojovnica kraaasna fotecka 😍 my ideme o tyzden a uz sa tesiiiim, pevne verim a dufam ze bude vsetko v poriadku 😊
Baby, ked mam kontrolu v 13 tt a tam dostanem aj knizku, budu robit utz? Lebo mm by rad videl babo, ale ak nebude dr robit utz, tak ho tam nechcem tahat so sebou, lebo ma len bude cakat v cakarni... Uz si nepamatam ako to bolo pri prvom 🙂

@lalia87 hadam sa coskoro uz aj mi dockame toho ze nam uz bude fajn a budeme si to moct aj my uz vychutnavat🙂