Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
ahojte dievcata.chcem sa opytat kedze vy ste uz tehulky.
16.6 som dostala MS mavam ju cca 5-6 dni
ovulku podla vypoctou som mala 30.6
od rana ma tlaky v podbrusku a sem tam ma pichne aj lavy vajecnik.
prsia ma este nebolia zatial.
a chcem sa opytat mozem mat uz priznaky??nieje to skoro??
@xenabojovnica oficiálne 4.1. Ale určite pôjdeme v decembri
@kotatko1232 na tehu priznaky je velmi skoro.Ja som robila tyzden pred dalsou ms tehotensky test a hned ukazal pozitivum.11 dni po ovulacii.Inak ta moze boliet v podbrusku ze prebieha uhniezdovanie.Test som mala clearblue tie su najspolahlivejsie.Len neviem ci ich na slovensku maju.
@gulocka7888 ano su aj na slovensku 🙂
ja som sa len pytala ci to moze byt tak skoro 🙂
ved uvidim o cca tyzden alebo 2
okolo 19.7 by som mala mat MS
Dnesna vecera ...madarsky gulas s knedlou objednany z hoffera 😂😂😂
@kotatko1232 nemusis cakat do ms.Test mozes uz cca 12 dni po ovu skusit.Aspon u mna fungovalo.Prajem vela trpezlivosti a zdravia
@gulocka7888 dakujem velmi pekne 🙂
@zuzuk22 ahoj,odkedy mi davaju infuzky tak nevraciam ale kazdu chvilu to vyzera ze budem,zaludok mam taky roztraseny,take nevolnosti. Celuu noc sa mi snivalo o jedle,jak varim,jak mne varia,jak sa napchavam,mnam madarsky gulas 🙂 uz len cakam kedy budu ranajky,ale cakame este na vizitu,tak mi uz skvrrrka
Kočky poraďte nie na silnú bolesť zubov boli má celá práva strane horne i dolné ,fakt silná bolesť ....
Málo byť na silnú bolesť
Juuuj kocky za nami dneska "male" 3D. Vsetko zatial vyzera byt v poriadku a treti chlapec v brusku 😍😍😍😍 uz len meno vybrat ale velmi sa tesiiiiiime
Baby prosim vas,neviete niekto,ci si mozem dat teraz v tehu odstranit bradavicu? ci co to je,ale nie take virusove,len akoby vystupene znamienko...
Baby ako to je ? Ked som stale zamestnana na neurcito a bola som na materskej ktoru som mala zvysenu a teraz som na rodicovskej tak ako to je ked ju este poberam do 12.12. Kedze potom uz bude mat maly 3 roky ale cca 21.1. Mam dalsi termin porodu . vide mi zasa zvysena materska ci uz budem mat len tych 200 cca ....?
Tak baby,mojmu drobcovi evidentne moje vracania nevadia 🙂 ten si ide svoje... 🙂 bola som teraz na sone,prcek narastol o 2cm,mame skoro 4cm a ze vitalny plod-ho nazval doktor 🙂 tak sa tesim 🙂 zuzuk maly je podareny,tesim sa ze ti je uz dobre. Mna si tu este nechavaju,ale dnes nemam az take nevolnosti,len rano som mala ked som bola hladna. Musim mat stale plne brucho inak je to zle. Na obed sme mali knedlo vepro,mnam som sa napasla 🙂
@lalia87 tak to ma tesi ze malemuje fajn acpekne rastie 🙂 tak to ma byt 🙂 ja idem 14.7 na poradnu tak somzvedava uz sa tesim 🙂 no dufam ze aj tebw uz bude dobre onedlho a si to budes uz len uzivat 🙂 mne bolo predchvilkou tak cudne od zaludka tak som si bola rychlo dat polievku a uz je dobre 🙂 maly este spi stale tak este oddychujem 🙂
@zuzuk22 ja mam tiez dalsi termin sona az v 13tt,22.7.tak som bola prekvapena ked ma zrazu ohlasili ze mam ist 🙂 ale tesim sa,lebo clovek je potom len vystresovany ci tie vracania nejako neublizili mimi. Ibak ma napadlo,ty si z nr? Ked si pisala o gulasi z hoffera. Lebo ja som 🙂 a teraz by som zozrala vsrtko co maju v jedalnicku :D

@zuzuk22 dik za odpoved,ja rozmyslam nad tym co ma vnutri tie polystyrenove gulicky,to sa pekne prisposobi telu a mali to aj v porodnici ked som bola so Simim,on na tom pekne spinkal... 🙂
@lalia87 booozinku,to je mi luto,ze si to tehu zatial neuzivas,drzkaj sa 😉