icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
22. júl 2016

@lalia87 dakujem voda z citronom pomohla.Jedla som na obed pizzu a uz je aj von.No vyzera to tak ze drobcovi nechuti pizza lebo sa to uz viac krat zopakovalo ze som po pizzi musela vracat.A uz je opät dobre a pijem mineralku z citronom.

lenkavalkova
22. júl 2016

@mirulik23 dnes som zjedla kilo marhul 🙂 Najoblubenejsie moje ovocie 🙂

mirulik23
22. júl 2016

@lenkavalkova tak to ti zavidim :( milujem marhule, ale ako som tehotna tak bohuzial ich nemozem, vcera o pol 11 vecer som z nich este vracala a to som si myslela ze jej super nic mi z nich neni 😢

lenkavalkova
22. júl 2016

@mirulik23 juj to mi je luto, nic prijemne. Viem si predstavit odopriet si napr. sladke, ale bez ovocia si viem toto obdobie len tazko predstavit. Vlastne si to vobec bez ovocia neviem predstavit. A marhule su u mna tiez na 1.mieste ;)

lalia87
22. júl 2016

Baby ja ked som bola v nemocnici tak som zjedla jednu marhulu a taky krc v bruchu ma z nej chytil,ze mali co so mnou robit,nemohla som sa ani pohnut a museli mi pichnut injekciu nech sa mi to uvolni 🙂 tolko moj zazitok s jednou marhulou 🙂

sandri
22. júl 2016

Ja takto nemozem cokoladu!!! Ja, co som ju vzdy milovala z nej mam teraz palenie zahy, takze aj ked mam na nu chut (co ale vacsinou nemam), tak sa snazim odolat, lebo inak si nadavam :( a taktiez nemozem jogurty - predtym som ich mala kazdy den na ranajky a teraz ked zjem par lyziciek, tak mi je strasne zle :(
@mirulik23

lalia87
25. júl 2016

Ahojte maminky,no co mate nove? Ja som prave prisla z poradne,vsetky vysledky su dobre,nepribrala som este ani deko 🙂 mi to je smiesne,lebo 49kg som mala naposledy na zakladnej skole :D :D teraz idem az v polke aug.na krv a bude sa zistovat ci sa mimi vyvija dobre,ten down.synd.a tak. A vy co mate nove?

zuzuk22
25. júl 2016

@lalia87 tak super tesim sa s tebou 🙂 ja idem teraz o 2 tyzdne na poradnu 8.8 🙂 tak sa uz tesim co nove 🙂 idem rano na lacno ...krv moc ...tiez mi budu zistovat teraz ten test z krvy ci je vsetko ok ...

lalia87
25. júl 2016

@zuzuk22 ja idem 15.8. A mne vravela ze rano mozem aj jest,ze to nevadi 🙂 a moc nosim na kazdu poradnu. Aj u vas je tak nesnesitelne? Dnes na mna neskutocne dolieha pocasie,uplne mi je tazko tak mam mokre vreckovky po sebe 🙂

gulocka7888
25. júl 2016

@lalia87
@zuzuk22 ahojte holky .No my na dalsiu kobtrolu musime pockat do 22.8. A na krv mi maju volat z nemocnice na tie choroby babetka.Citim sa inak ok.Mam nocnu posledny tyzden a v piatok uz cestujem domiv na slocensko tak dufam ze to prezijeme.V nocnej mi neni dobre mimcu sa nepaci ale posledne 4 noci a hotovo.Ani my sme z vahou este mic nepohli.Akurat naberam tie vyvracane kila a pomaly sa blizim k mojej normalnej vahe.Hadam je vsetko ok.

lalia87
25. júl 2016

@gulocka7888 fuuu to ta obdivujem za tie nocne,ja som si len vcera dala budik a nindzi,tak babo zatial familiarne volame,sa to vobec nepacilo,lebo som sa prudko strhla ho vypnut a uz mi bolo cely den brutal zle. Nocne by som asi neprezila,ale tak 4 dni uz hadam date ;) ja som schudla 6kg a stale je dole tych 6,tak nenaberam este ani do povodnej vahy,ale aj to pride 🙂

gulocka7888
25. júl 2016

@lalia87 nie ja som tak vela neschudla.Bolo mi sice zle ale snazila som sa co najmenej vracat.A tersz vaha 54.A schudla som len 2.5 kg.Ved hlavne nech sme zdravy.no tie nocne robim len 6 hodin tak sa to tue 4 nocne bude dat vydrzat dufam.Stale hoborim drobcovi ze to zvladneme a potom uz budeme stale spinkat v noci

zuzuk22
25. júl 2016

@gulocka7888
@lalia87 no tiez som toho este vela nepribrala kedze som vracala dlho donedavna ale uz je to lepsie. Uz vraciam len sem tam . aj s prvym olim som najprv schudla 6 kg a potom zacala priberat. Tak uvidime. 🙂

majaon
25. júl 2016

@zuzuk22 ty mas 8.8. poradnu a ja 9.8. 🙂 tiez sa neviem dockat kym ho uvidim...ale zatial ma upokojuje ked pocujem doma srdiecko,je to parada,vobec nelutujem,ze som si kupila ten doppler 😉

@lalia87
@gulocka7888 super baby,ze vam je uz lepsie,drzte sa a uz len priberajte (v ramci normy 😀 ) ja ani neviem ci som nieco pribrala,ale asi hej kedze nevraciam a furt nieco pcham do seba 😀 😀

zuzuk22
25. júl 2016

@majaon a mozem sa spytat kolko ta to vyslo ?

majaon
25. júl 2016

@zuzuk22 ten doppler? no tu na bazariku som nasla od jednej maminy za 15eur - Angelsound,inak ostatne predavaju za 25 vacsinou,tak som mala trosku stastie 🙂 A potom ho zase mozem predat,ved sa tomu nic nestane...

gulocka7888
26. júl 2016

Tehulky dali ste si niektora urobit z krvi test pohlavia?Citala som to na nete.A neviete kolko to stoji a ako dlho sa caka na vysledok

nika1106
26. júl 2016

@gulocka7888 ahoj ja som uvažovala,ale už vydržím stojí to cca 70e sa mi zdá ,no 11mam poradňu a dr vravel,ze ak budem chcieť vedieť mám mu povedať on mi povie pohlavie a mám ušetrené na nejakú výbavičku 🙂

tina1988
27. júl 2016

@gulocka7888 ahoj, moja doktorka to ponuka, stoji to 85€ a vysledok je do 5 prac. dni. Bud poslu vysledky doktorke a ta ta potom bude informovat alebo priamo tebe na email. A aj ked som nad tym velmi uvazovala, tych par tyznov uz vydrzim. O 2 tyzdne mam poradnu tak dufam, ze uz tam nieco uvidi 🙂

majaon
27. júl 2016

@gulocka7888 Ahoj,a nevyjde ta 3D alebo 4D lacnejsie? tam by malo byt vidno pohlavie uz aj teraz 😉 ja tiez cakam na poradnu,kde mi doki spravi 3D a povie co sa mi skryva v brusku 🙂

veronikapodolska
27. júl 2016

Ja som si tiež chcela dať zistiť z tej krvi, ale nakoniec sme si povedali, že to je jedno, a tiež o chvílu budem mať ten morfologický ulrazvuk tak hádam to tam uvidí, no pri druhej dcére to nebolo dobre vidno ani v 22tt lebo bola tak otočená riťkou nejakko že to nevidel tam nam to povedal až tušim v 30tt 🙂

nikamo17
27. júl 2016

Baby na morfologicky greba nejaky vymen.listok od svojej gynekolo.ci netreba nic a staci sa objednat ??a nieje je tu nejaka zienka co ide rodit do SL??co tak citam jedny pisu ze sa plati a druhy zas ze nie tak neviem ako to je??

xenabojovnica
27. júl 2016

Odo mňa pýtali, ale spravia aj bez toho, len drahšie. Na další test už mám výmenný lístok 😄

veronikapodolska
27. júl 2016

netreba výmenný lístok, len sa objednať treba, môj gynekolog to už robí a spoplatnené to je myslím že všade, pri prvej som sa objednávala v BA platila som tušim 60-80eur a pri druhej už mi to robil on v ordinácii akurát zakupil prístroj a platila som okolo 50 eur

gulocka7888
27. júl 2016

@majaon objednala som sa na normalbe sono tam by uz malo byt vidiet.Moj lekar napisal ze ten odber krvi stoji 84 eur tak radsej kupim nieco pre babo.A 16.50 na normalne sono je ok.4D sa robi v 25 tt takze to mi este nemozu robit.

gulocka7888
27. júl 2016

Inak som v tejto nocnej mala hrozne pichanie krce v bruchu.No viem ze by som nemala robit nocne tak premyslam dnes ze uz nepojdem lebo skoro som nemohla chodit co mi drobec daval najavo ze mama pod domov spat.Teraz je lepsie ale naozaj nemam chut na posledne dve nocne.

zuzuk22
27. júl 2016

@gulocka7888 tak sa chod dat len peknecna pn vypisat a neriskuj

gulocka7888
27. júl 2016

@zuzuk22 no ved uz nepojdem a toto du alebo boli moje posledne nocne.

lalia87
27. júl 2016

Neviete niekto vysvetlit tomu pocasiu,ze bud nech svieti,alebo nech je zamracene,alebo nech prsi :D sak tlak mi skace hore dole a hlavu mi ide rozdrapit..uz nech je november december..

zuzuk22
27. júl 2016

@lalia87 tiez by som bola uz najradšej za jesen. Tie horúčavy mi nerobia dobre.,.. 😔