Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Dakujem za tip s bujonom. Ja mavam tlak 90/50 ale uz bol aj 80/40. Kavy mam povolene. Pijem tak jednu az dve. Ale tiez mam stavy, ze z nicoho nic na mna taka slabost pride, ze musim rychlo sadnut, abo lahnut.
Ahojte dievčatá,tak máme po poradni,chrustik má 10,5cm,je v poriadku,pohlavie zatiaľ nebolo dobre vidno,ale doki ,že chlapca tam zatiaľ nevidí,no ale o mesiac to môže byť inak 🙂 robil mi aj 3D ale foto by bola taká machulka ešte,tak nabudúce mám doniesť USB kľúč a dá mi tam všetky záznamy,inak som tam zbadala okamih kedy sa mi malinke
Jaj ten mobil! no malinke sa mi podobalo na drahého 🙂 sranda :D
Ja sa chcem objednať na 3D a 4Dsono do Hlohovca samé dobre ohlasy su na toho Dr Brestanskeho tak uvidime 🙂
@nikolienkaa ja som bola s prvym na 3D sone u dr. brestanskeho a bola som velmi spokojna, teraz pojdem urcite zase
Boze vonku sa zas zacali zbiehat mraky a mne ide hlava explodovat...vkuse pijem,magnezko v sebe a nic. Porazi ma raz z toho pocasia.
@lalia87 presne aj ja...uz ma hlava pobolieva. A to vzdy ked sa pocasie meni...katastrofa
@lalia87
@lenkavalkova baby aj ja mám vždy hlavy bolenie keď má pršať,nech sa to už aspoň spustí,vrrrrr...
Cavte baby...ja som od dnes na prvej a dufam poslednej tehu pnke..mam nabeh na chripku a kedze sa mi dost lubia zapalovat dychacie cesty, chcela som to podchytit skor ako by to malo byt na atb...
@lenkavalkova
@majaon zienky no ja som to uz dnes nevydrzala a musela aom si dat polku panadolu,dobrych 5tyzdnov som sa tomu branila...sle tak zle mi ostalo z tej hlavy az ma zas napinalo a nechcela som sa rozvracat. Uplne tmave mraky isli,tesila som sa na burku a nic..esteze sa konecne ochladilo,aspon nieco
@lalia87 Nevadi, hlavne, ze ti pomohla. Ja som si minule pri migrene dala cely, tak som sa po dvoch dnoch trapenia aspon dobre vyspala a treti den rano to samozrejme pokracovalo. Ale bola som aspon vyspata, tak sa to uz dalo zniest. Dnes sa dopujem iba magneziom, ale deti, ked zvysia hlas, tak ma ide porazit, co vam poviem...
@lenkavalkova uplne chapem,aj ked ja deticky este nemam. Mne staci ked v takom stave na mna clovek co i len prehovori. Vzdy som sa brzdila,ze nedam si,este je vela tyzdnov predomnou a hlava boli takmer kazdy den,ale uz ked to pride az k napinaniu tak chytam hruzu..nechcem zas vraciat a ist do nemocnice..
@lalia87 presne tak, presne to poznam tie stavy, ked uz mi zacne byt na zvracanie, presne vtedy uz zacinam aj ja Paralen zvazovat. A to som este ani v nemocnici kvoli tomu nebola. Tak musime to nejako vydrzat, nic ine nam neostava ;)
ahojte ja už som zo seba zufala ,aj vy ste take nervozne ako pes? Ja som vytočena na cely svet.a to už mam 18tt ak to bude takto pokračovať asi skončím ako slobodná matka 🙂
@syska171 Ahoj, aj mne tvrdí manžel že som veľmi nervózna... Čo už hádam to so mnou vydrží ešte pár mesiacov 🙂
@syska171
@petra1_2017
@merickat baby mna tiez dokaze vytocit aj malickost,chlapi to nedokazu pochopit,tie nase hormony :D uz to musia vydrzat s nami a my ked tak predychavat 🙂
@majaon Robím čo môžem 🙂))
No len keby to už chcelo prestať lebo ja napr len na niečo myslím a ja sa tak vytočím ,potom sa to vezie so mnou cely den .no hruza
ahojte...dnes poradňa, tak mám zvyšené hormony na štítnu zľazu takže budem sledovaná na endokrinologii, našiel mi vo výtere čo mi robil nejakú bakteriu...tak som dostala čípky na noc...a mierna anemia..ale že zatiaľ to nebude riešiť...papam dosť potravín, ktoré obsahujú železo...tak neviem...beriem len kyselinu listovú...viem že niektoré beriete aj vitamíny...ale chcela som na prírodnej báze fungovať...ale tak zvažujem či niečo nekúpim...je tu niektorá , ktorá je bez "lekárnickych" vitamínov?
@sischa ahoj 🙂 ja som úplne bez liekov,vitamínov a podobne ... Na začiatku som brala len kyselinu listovú 🙂
Ja tiez nic neberiem,dokonca aj prve tri mes.ked som si dala kys.list.tak sla von :D
A co sa tyka tej nervozity. Drahy je na mesiac prec a pride az bud vikend,to este len zacne rodeo :D esteze bude len na tyzden :D
@nikolienkaa ja tomu nerozumiem..aj keď tu súcitím so všetkými žienkami , ktoré to majú dosť napínacie a všetko vyvrátia...a nič dokopy nezjedia...tak ja napr. ma napínalo len prvé tri mesiace ..musela som vždy niečo zjesť a aj sa snažím dosť ovocia zeleniny ryby no proste pestrá strava a železo nikde..tak nechapem..
A ja praveze som mala vzdy malo zeleza a hemoglobinu s tym suvisela unava, vypadavanie vlasov, vsetci sa ma pytali, co som taka bleda...este v zaciatkoch tehu som mala malo a ked mi brali naposledy krv, tak vraj vsetko OK. Tak nechapem, ale vsak dobre :D Ale papam vsetko a vela a beriem aj ten Femibion.
Prave som pozrela 587 mien a ani jedno sa mi nepaci :D :D uz hadam 10r.som mala vybrate dievcenake meno a uplne sa mi teraz cez tehu sprotivilo :D

@lareina dakujem 🙂 tak hadam sa to casom opravi lebo s olim som mavala normalny tlak .