Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
baby len tak pre zabavu som zistovala ake pohlavie ma nas drobcek,tak podla cinskeho aj podla Jonasa ma byt dievcatko,no som ja zvedava 😉
Zeny moje,mna uz slak triafa z tych nevolnosti 🙂 citim si prazdny zaludok,aj mi skvrka ale pri pomysleni na jedlo ma len nadrapuje. Tazke rana,velmi tazke a to sa mam do prace pozviechat
Ahojte baby, podla coho vyratavate pohlavie?
@jargre daj si do googlu cinsky vypocet pohlavia
Ahojte, aj ja som des bola u Dr, všetko Ok, zvlášne pocity ma zaplavili, ked som videla byť srdiečko a pritom ke si pomyslim ze, navonok nic nevidno... je to zázračné 🙂
Ahojte..aj ja som bola vcera na kontrole, ze vsetko je ok, stdiecko babatku bije, najblizsie vysetrenie a krv o 5 tyzdnov.
Ahojte aj ja som dnes bola u Dr. a dufala som ze mi da aj fotocku....no povedal mi ze by som tam ja aj tak nic nevidela ale ze je vsetko v poriadku. Srdiečko bije , z čoho sa velmi tesim...a už ma 8 mm. Bohuzial idem az 18.7. na dalsie vysetrenie lebo budu mat dovolenku tak foto az vtedy....su tu aj ine mamicky co este nemaju foto????
Mne spravil foto, ja som si ju poprosila, ja idem na kontrolu 13.7. Mala by som ist az 20.7. ale maju dovolenku a neskor idem na dovcu ja.
@jargre
@vemi12
@elisebah91 je to fakt nadherne,ked vidite na obrazovke blikat to malilinke srdiecko 🙂 ja este foto nemam,ale uz som nedockava na dalsiu kontrolu - 28.6. a urcite vypytam,jaaaaaj nech uz je ten den.... 😉
@vemi12 ani ja nemam foto, staci v ten 12tt ked budu robit vysetrenia...
@vemi12 8 tt zacinas az o tyzden ☺ teraz len zacinas 7tt ked budes mat 7tt+6 znamena ze o den na to cize 8tt+0 mas ukonceny 7tyzden a zacinas 8 😊... Nechcem, aby si sa nahnevala ani poburila, no nie je sa kam ponahlat 😉
@zuzanadringus a ja som to tie chapala tak,ze ked je napr. 5tt+2 ze to je piaty tt ukonceny a prebiehajuci druhy den zo siesteho tyzdna.nie?
@lalia87 nie... je to 5 zacaty tyzden... posledny den piateho tyzdna je 5tt+6... o den na to sa zacina 6tt+0
@lalia87 áno máš pravdu tak sa to ráta, ja ked som teraz 6tt+4 tak je to siedmy týžden a ukončených 6 tt od poslednej ms.
https://www.modrykonik.sk/7-tyzden-tehotenstva/ aj tu je to vysvetlene
@veronikapodolska hej ved ja som to na nete niekde citala ze ako sa to rata..ja som teraz 6tt+2 tak som ratala s tym ze mam 6tyzdnov ukoncenych a 2 dni zo siedmeho 🙂
@veronikapodolska takze ja to nakoniec pocitam celkom zle? Ospravedlnujem sa. Naozaj..
@zuzanadringus stiahni si appku do mobilu, napr monthly cycles, zaznacis kedy si mala posledný krat krámy 😂, prehodiš do tehotenského módu a pekne ti to ukazuje, nemusíš pamätať dátum 😊
@xenabojovnica ja to mam takto.. ale vobec mi tam nepise ze 9 tyzden tehu...
Zdravim vas tehulky.Pripajam sa ku skupine januaroviek.Test uz davno pozitivny teraz cakam na prvu kontrolu u lekarky to bude 17 juna tak dufam ze vsetko bude v poriadku.Priznaky vsetky..boliace prsia podbrusko unava a celodenna nevolnost.Dufam ze to dotiahneme dokona uspesne.Moj termin by mal byt cca koniec januara ale pockam na verdikt od lekarky.Neviem sa dockat prvej kontroly
@gulocka7888 vitaj u nas 🙂
Inak baby ja som celkom sklamana z reakcii mojich rodicov,musim sa aspon vam trosku postazovat,takze mame ked som povedala,ze cakame babo,tak len zahlasila -" sak to je vasa vec" ako keby som povedala,ze co budeme varit zajtra...no a ocovi som to dnes povedala a on hned len,ze ci to chceme s jednym platom zvladnut a ze si nedame povedat... 😒 akoby sa ani netesili na dalsie vnucatko,nechapem...no nech,som si povedala,ze my to zvladneme a hlavne,ze sa my tesime na babenko 😉

Ahoj baby. Ja dnes komtrola tehu, vsetko v poriadku, babetko ma 5mm a srdiecko krasne bije 😉