icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

miska2017
6. jún 2016

Ahoj baby. Ja dnes komtrola tehu, vsetko v poriadku, babetko ma 5mm a srdiecko krasne bije 😉

lalia87
6. jún 2016

@miska2017 super,gratulka..v ktorom tt si podla menzesu? 🙂

majaon
6. jún 2016

baby len tak pre zabavu som zistovala ake pohlavie ma nas drobcek,tak podla cinskeho aj podla Jonasa ma byt dievcatko,no som ja zvedava 😉

suzi1617
6. jún 2016

@majaon haha, ja som to tiez skusila a pri oboch metodach mi vysiel chlapec, tak som fakt zvedava 😀 inak je mi uplne jedno co budem mat, hlavne nech je to zdrave

majaon
7. jún 2016

@suzi1617 presne tak,len nech je zdravucke,aj mne je to jedno ake pohlavie bude 😉

lalia87
7. jún 2016

Zeny moje,mna uz slak triafa z tych nevolnosti 🙂 citim si prazdny zaludok,aj mi skvrka ale pri pomysleni na jedlo ma len nadrapuje. Tazke rana,velmi tazke a to sa mam do prace pozviechat

jargre
7. jún 2016

Ahojte baby, podla coho vyratavate pohlavie?

zuzanadringus
7. jún 2016

@jargre daj si do googlu cinsky vypocet pohlavia

miska2017
7. jún 2016

@lalia87 v 7 tt. Termin mi vychadza 27.1

elisebah91
8. jún 2016

Ahojte, aj ja som des bola u Dr, všetko Ok, zvlášne pocity ma zaplavili, ked som videla byť srdiečko a pritom ke si pomyslim ze, navonok nic nevidno... je to zázračné 🙂

jargre
9. jún 2016

Ahojte..aj ja som bola vcera na kontrole, ze vsetko je ok, stdiecko babatku bije, najblizsie vysetrenie a krv o 5 tyzdnov.

vemi12
9. jún 2016

Ahojte aj ja som dnes bola u Dr. a dufala som ze mi da aj fotocku....no povedal mi ze by som tam ja aj tak nic nevidela ale ze je vsetko v poriadku. Srdiečko bije , z čoho sa velmi tesim...a už ma 8 mm. Bohuzial idem az 18.7. na dalsie vysetrenie lebo budu mat dovolenku tak foto az vtedy....su tu aj ine mamicky co este nemaju foto????

jargre
9. jún 2016

Mne spravil foto, ja som si ju poprosila, ja idem na kontrolu 13.7. Mala by som ist az 20.7. ale maju dovolenku a neskor idem na dovcu ja.

majaon
9. jún 2016

@jargre
@vemi12
@elisebah91 je to fakt nadherne,ked vidite na obrazovke blikat to malilinke srdiecko 🙂 ja este foto nemam,ale uz som nedockava na dalsiu kontrolu - 28.6. a urcite vypytam,jaaaaaj nech uz je ten den.... 😉

zuzanadringus
9. jún 2016

@vemi12 ani ja nemam foto, staci v ten 12tt ked budu robit vysetrenia...

vemi12
9. jún 2016

@majaon no ja som pytala a aj tak mi nedal. No moj dr. Je po chorobe tak bol zvlastny. Najprv mi to nechcel ani na monitore ukazat aj to som mu musela povedat ze chcem vidiet. Dufam ze nabuduce bude prijemnejsi 🙂

majaon
9. jún 2016

@vemi12 tak ja mam super dokiho,on ma 2 obrazovky - jednu pre seba a druha je otocena na mna,takze vidim vsetko co vidi on 😀 ale aj pristupovo aj odborne je pre mna top...a ty si v kolkom tyzdni?

vemi12
9. jún 2016

@majaon doteraz mi dr.vyhovoval. ale doteraz som nebola tehotna asi preto. No jasom dnes zacala 8 tt cize 7+1

majaon
9. jún 2016

@vemi12 asi mal len horsi den...hlavne,ze je vsetko ok 🙂

zuzanadringus
9. jún 2016

@vemi12 8 tt zacinas az o tyzden ☺ teraz len zacinas 7tt ked budes mat 7tt+6 znamena ze o den na to cize 8tt+0 mas ukonceny 7tyzden a zacinas 8 😊... Nechcem, aby si sa nahnevala ani poburila, no nie je sa kam ponahlat 😉

lalia87
9. jún 2016

@zuzanadringus a ja som to tie chapala tak,ze ked je napr. 5tt+2 ze to je piaty tt ukonceny a prebiehajuci druhy den zo siesteho tyzdna.nie?

zuzanadringus
9. jún 2016

@lalia87 nie... je to 5 zacaty tyzden... posledny den piateho tyzdna je 5tt+6... o den na to sa zacina 6tt+0

veronikapodolska
10. jún 2016

@lalia87 áno máš pravdu tak sa to ráta, ja ked som teraz 6tt+4 tak je to siedmy týžden a ukončených 6 tt od poslednej ms.
https://www.modrykonik.sk/7-tyzden-tehotenstva/ aj tu je to vysvetlene

lalia87
10. jún 2016

@veronikapodolska hej ved ja som to na nete niekde citala ze ako sa to rata..ja som teraz 6tt+2 tak som ratala s tym ze mam 6tyzdnov ukoncenych a 2 dni zo siedmeho 🙂

zuzanadringus
10. jún 2016

@veronikapodolska takze ja to nakoniec pocitam celkom zle? Ospravedlnujem sa. Naozaj..

xenabojovnica
10. jún 2016

@zuzanadringus stiahni si appku do mobilu, napr monthly cycles, zaznacis kedy si mala posledný krat krámy 😂, prehodiš do tehotenského módu a pekne ti to ukazuje, nemusíš pamätať dátum 😊

zuzanadringus
10. jún 2016

@xenabojovnica ja to mam takto.. ale vobec mi tam nepise ze 9 tyzden tehu...

gulocka7888
10. jún 2016

Zdravim vas tehulky.Pripajam sa ku skupine januaroviek.Test uz davno pozitivny teraz cakam na prvu kontrolu u lekarky to bude 17 juna tak dufam ze vsetko bude v poriadku.Priznaky vsetky..boliace prsia podbrusko unava a celodenna nevolnost.Dufam ze to dotiahneme dokona uspesne.Moj termin by mal byt cca koniec januara ale pockam na verdikt od lekarky.Neviem sa dockat prvej kontroly

majaon
10. jún 2016

@gulocka7888 vitaj u nas 🙂

majaon
10. jún 2016

Inak baby ja som celkom sklamana z reakcii mojich rodicov,musim sa aspon vam trosku postazovat,takze mame ked som povedala,ze cakame babo,tak len zahlasila -" sak to je vasa vec" ako keby som povedala,ze co budeme varit zajtra...no a ocovi som to dnes povedala a on hned len,ze ci to chceme s jednym platom zvladnut a ze si nedame povedat... 😒 akoby sa ani netesili na dalsie vnucatko,nechapem...no nech,som si povedala,ze my to zvladneme a hlavne,ze sa my tesime na babenko 😉