Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 krasne.Aj ja ma supravu vlastne celu postielku cez fb od postielky.Ale stahujeme sa v novembri tak az potom poskladame tak sa tesim.My mame ale sivo biele so srdieckami.
Baby blba otazka, kedy vylieza pupok? :D
@veronikanellka171 mne nevyliezol vobec. Ani pri prvom ani teraz.
@veronikanellka171 mne pri prvom nevyliezol vobec 😂
@veronikanellka171 presne tuto postielku mam aj s tymto.baldachyyynom
Uzasna.krásna je
@zuzuk22 dobru chut prajem.A vezmi si ku posteli flasu vody.Mna po pizzi susi a smedi hrozne
@marienka1703 a material je dobry? Si spokojna? 🙂
@veronikanellka171 ano som spokojnaaa🙂 perie sa to bez problemov, akurat baldachyn zachytava vela prachu, vkuse som ho vyttrepovala, ale co sa tyka ostatnych veci su fajnucke 🙂)) skoda, len ze som nevzala neutralnu farbu :D kedze teraz cakame chlapcurika :D
@gulocka7888 dakujeeem 🙂
@veronikanellka171 boze ruzova😍 krasne
@marienka1703 kde si kupila postielku? 🙂
@petulik1991 @aandreja krasni nunusikovia 🙂 ja sa na tu moju stale pozeram jak na dieta s takou laskou,ked chutne spinka ako taky uzlicek sa neviem na nu vynadivat 🙂 stale si spominam ako mi ju prinieali taku drobunku a ako som si ju vypiplala 🙂 vola sa Elis,Eliska ju volame alebo kukuricka :D
@felinda jeeeej mame rovnakych? Kolko ma tvoja potvorka ako si ju nazvala? A aj tvoja tak plzne? Uzasna je len tie chlpy :( obavam sa co to bude ked tu bude mrňa lebo byvam v byte,v lete je nakratko ale v zime to bude guča chlpov :D
Dnes sme boli v kauflande a mali pampersky v akcii za 9.99 tak som zobrala jedny dvojky uz 😄 pomaly zasoby treba chystat 😄

Ja som prave dnes objednala tu supravu do postielky a zavinovacku 🙂