icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

cookiee
22. sep 2016

Baby ahojte,
poraďte mi, prosím Vás. Asi na mňa ide nejaká chrípka alebo niečo také. V noci som mala triašku, celá spotená som sa zobudila a necítim sa najlepšie ☹
Poraďte mi, že čo si mám vziať aké lieky či doplnky, čaje môžem užiť v tehotenstve alebo to mám nejako len pretrpieť?
Ďakujem 🙂

aandreja
22. sep 2016

@lalia87 velmi si ma pobavila uplne s tebou suhlasim.. ako keby som seba pocula.. 😀 😀 😀

aandreja
22. sep 2016

@cookiee ahoj ak to na teba iba lezie tak by som lieky moc nesilila..mozno neskor na teplotu mne moj lekar povedal ze mozem paralen.. ale mne pomaha cibulovy alebo cesnakovy caj s medom a zazvorom.. ale s tym zazvorom pozor nie viac ako 2-3 salky denne a tiez neviem ako reagujes na cesnak lebo ja ho teraz nemozem ale ten cibulovy caj mozem vrelo odporucit ak zvladnes tu chut.. mne naozaj pomaha 🙂 drzim palce nech ta to rychlo pusti

zuzuk22
22. sep 2016

@lalia87 tiez som to pozerala a aj podla mna je to tava riadna teda a suhlasim s tebou...

lalia87
22. sep 2016

@aandreja
@zuzuk22 este aj jej mama tam lamentovala jak ma zly zivot,nema peniaze a nakoniec dcera na nu povie,ze vsak cely zivot mala chlapov ktory sa o nu postarali a nemusela chpdit do prace a ani nepojde,preco by mala..no jaa som mala dost. Nechapem tuto dnesnu dobu,kedy sa zeny ulakomuju na takychto chlapov,same nic nemaju,ziadne zadne vratka a potom ked ich kopnu do prdele tak lamentuju ze nic nemaju,tupane. Tak jasne,jej dcerenka chce byt presne taka ista,dcerine nausnicky da do zalozne a ona si kupi nove zaclonky a decky a detom nevie jednoduchy dobry lacny kolac upiect. Ja ked som bola dieta,sme kazdy vikend mavali upeceny kolac,hoc aj pernik,bublaninu a nepotrebovali sme maskrty,kolac nam bol vzacnejsi. Vybavia im zadarmo skolku a stoja tam dvaja vymodneni rodicia,ze ich hanba nefackuje

veronikanellka171
22. sep 2016

baby co vsetko treba vybavit pred porodom? lekarku, matriku..
a po porode?

julinka88
22. sep 2016

@veronikanellka171 ajoj no matriku pokial viem az po porode zaniest nieake papiere aby ti vydali rodny list lekarku ano treba tam s malinkym prist tusim do troch dni nahlasit sa a na vstupnu kontrolu
Viac zatial nvm aj zdravotnu karticku ti treba este vybavit

veronikanellka171
22. sep 2016

ano matriku treba ak nie som vydata uz pred porodom to uz mame vybavene

julinka88
22. sep 2016

@veronikanellka171 jaj a ece ti treba ist samozrejme na urad prace soc.veci a rodiny aby ti chodili pridavky a tak

julinka88
22. sep 2016

@veronikanellka171 aha to som nevedela v takomnpripade ano ece pred
A ece ak robis tak aj na socialku aby ti materska chodila

fronili
22. sep 2016

No ja si musim zistit ako to je ked som doma z dvojrocnym ako je to s materskou ?

zuzuk22
22. sep 2016

@fronili to by aj mna zaujimalo ...ze co potrebujem vybavit ked som s malim na materskej do konca roka

majaon
22. sep 2016

@fronili
@zuzuk22 no to som aj ja zvedava,kedze mi materska konci az vo februari...ale ak sme zamestnane,tak by sme mali dostavat normalne z platu matersku tych osem mesiacov,ci?

majaon
22. sep 2016

Nieco pre nasu princeznicku Misicku 🙂

aandreja
22. sep 2016

@majaon 🙂 aj moja mamina kupila tie bodicka ,,som milacik starej mamy'' ale v chlapcenskej verzii 😀 zlatucke to je v tej ruzovej 🙂

zuzuk22
22. sep 2016

@majaon no dufam v to aj ked niesom si ista . .

sandri
22. sep 2016

Baby, ked vas tu tak citam - to som fakt jedina, kto babatku nic nove nekupuje, kedze maly zdedi vsetko po starsom bratovi? Zacinam si pripadat ako krkavcia mat... 😝

buchta666
22. sep 2016

@zuzuk22
@fronili
@majaon mali by sme mat vyssiu matersku ako pri prvom, lebo sa zvysila zo 65 na 70% z denneho vymeriavacieho zakladu, cize sa nam bude ratat z toho zakladu ako pri prvej materskej

buchta666
22. sep 2016

@sandri ani ja asi nebudem nic kupovat, len novy kocik, lebo ten som uz predala

fronili
22. sep 2016

@sandri ja vsetko rozpredavam po syncekovi nakolko mame vsetko v modrej a chlapcenskej farbe😁

fronili
22. sep 2016

@buchta666 len ja neviem ako to je umna nastupovala som na matersku este ked som mala zmluvu ale koncila mi este v ten mesiac tak pri druhom bude asi zmena ja sa musim ist popytat na socialku

sandri
22. sep 2016

@fronili ja budem rozpredavat teraz 😉 viac deti uz neplanujeme, aj ked mm ked sa dozvedel, ze opat je to chalan, tak hned zahlasil, ze tretie bude baba 😀 😀 😀

fronili
22. sep 2016

@sandri tiez planujeme len dve a kedze je druhe dievca tak mam co robit a stahujeme sa cez zimu tak to musi ist prec😂

adkalu
22. sep 2016

@sandri nie si🙂ja som ešte nič nekúpila a ešte sa ani nechystám.Nemam po kom zdediť výbavičku,vsetko musíme kúpiť,ale o mesiac začnem, v chladnejšom počasí sa mi bude lepsie behať a shoppingovat🙂

lareina
22. sep 2016

žienky chystáte sa niekam na dovolenku ešte?

nikolienkaa
22. sep 2016

@lareina ja som bola na konci 3.mesiaca v Turecku este by som šla ale uz neplánujeme , lebo aj to som tam odpadla na letisku a manžel este teraz sa pri tej predstave trasie 😂😂

veronikapodolska
22. sep 2016

@sandri neboj nebudeš jediná, ja čakám tretiu dcéru, tak chúda tiež bude mať všetko podedené, prostredná je februárová a toto bude január tak ešte aj na obdobia mi to bude sedieť, lebo prvú mam septembrovú tak pri druhej som niektoré ročné obdobia musela dokupiť ale teraz už nebude treba, ale tiež mi to je tak lúto, chudátenko všetko bude mať podedené, určite jej niečo kupim 😉 a zamýšlam sa aj nad športovým kočíkom 🙂

zuzuk22
22. sep 2016

@sandri nie neboj ani ja nic nekupujem lebo mam po oliverovi 🙂 iba keby je dievcatko daco ruzove aj dokupim🙂

veronikanellka171
22. sep 2016

Ja vybavicku kupujem ale vecicky vacsinou kupujem od znamych alebo dostavam z rodiny, malo co kupujem.. Ale tak ja cakam prve.. Dnes nam prisla suprava do postielky, zavinovacka osuska 🙂 a drahy sa nudil :D

kwr
22. sep 2016

@lareina ahoj ja som sa prave vratila z dofci, boli sme na Kanarskych aj so svokrovcami, aj s nasim rocnym synom, leteli sme z Amsterdamu do Manchesteru a odtial na Kanarske, cesta tam bola v poho (bola som v 23.tt) ale naspat uz mi to brusko trosku zavadzalo navyse malemu isiel zub tak sme boli obaja taki namrzeli🙂 este letime kamaratom na svadbu ked budem v 28.tt ale len kratky let a potom uz nikam nelietam, uz je toho na mna dost🙂