icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
23. sep 2016

@elisebah91 mam v plane kojit ale kupim 125ml avent flasu.

sandri
23. sep 2016

@elisebah91 v porodnici je flasa tabu (aspon v nasej bola, ked som bola s prvym) - mas vela prikladat a ak je dieta hladne a ty mu nemas co dat, krmia deti striekackou, aby si nezvyklo na flasu. Ja som zial na zaciatku musela krmit z flase, poslala som muza v den, ked nas mal vyzdvihnut z porodnice do nemocnicnej lekarne po flasu. Doniesol avent protikolikovu a tu sme aj pouzivali. Ale rozhodne nebudem kupovat flasu dopredu. Budem kojit! Aj ty sa nalad na tento pristup 🙂

nikolienkaa
23. sep 2016

@elisebah91 ja som si nakúpila fudle aj fľašky značky MAM

veronikanellka171
23. sep 2016

@elisebah91 ja som kupila flasku v dmke no nie som doma neviem si spomenut na znacku.. Ale da sa odsrobovat aj dno z nej je taka ze ide do nej vzduch ked male pije

petulik1991
23. sep 2016

Ja pre istotu flasku kupim, ved ju vyuzijem aj neskor. Nemozes vediet dopredu, ci budete schopne kojit, aj ked ja v ine ani nedufam 🙂 Budem kojit!! Ale flaska sa kupuje spolu s vybavickou 🙂

gulocka7888
24. sep 2016

@elisebah91 tiez som rozmyslala.Ved myslim ze casom budeme potrebovat ci uz na caj ci mliecko ci vodu.Zatial som nekupila ziadnu ale drzim sa znacky avent kedze je vraj najlepsia.Dudliky som akurat vcera kupila jeden malinky od 0-2m a dva od 0-6m.Tiez ichmozno nebudem potrebovat ale kto vie.A ohrievac na flase som tiez kupila avent.Mali ho v akcii tak som vyuzila.Bude to neskor pre manzela isto jednoduchsie dat do ohruevacky ako inak prihrievat.Uvazujem este odsavacku do nosa.Len tam neviem ktora je rychla prakticka a pre babo najmenej utrpujuca.

kwr
24. sep 2016

@veronikanellka171 baby ja nedam na znacku MAM dopustit, nas syn mal hroznu koliku ked bol malicky a az ked som kupila anti-kolikovu MaM flasu a probiotika tak sa mu to polepsilo a uolne zmizlo. Odvtedy len tu znacku aj ker si ju musim.nechat z domu posielat. Takisto sa lahko sterilizovala kedze sa da cela rozobrat a vsetko krasne vyistim. Tiez som.planovala plne kojit ale neslo to tak som ho musela.prikrmovat k tomu.
Drzim.vsetkym.palce:)
Pre druheho syna uz mam nakupene tu istu znacku, zatial len zabalenu ak bude treba.
Ozaj este chcem poradit ak zhanate k vacsim detom taky ten poharik so slamkou na oducenie od flase tak tiez odporucam z DM, Babylove, mame taku s morskym motivom, nas rocny ju zboznuje🙂

veronikanellka171
24. sep 2016

Ano mam tu anticolicovu z dmky 🙂 dufliky pozeram ale chcem nejaky ozaj brutalny a ruzovy, este som taky nenasla :D

veronikanellka171
24. sep 2016

Tiez mame ohrievackz mlieka z lidla som dostala novu, ale su tam cisla, cisla su ako velmi to chcem zohriate vsak?

elisebah91
24. sep 2016

Dakujem za kazdy nazor, este sa chcem opytat mamin ktore maju MAM ci aj tieto flase-cumliky maju tvar prsnika ako Aventky. Dakujem.

kwr
24. sep 2016

@elisebah91 ahoj, takyto maju tvar. Nasmu synovi vyhovuju, aj ked klasicke cumliky ma rozne znacky, sam si vybera, ktory mu kedy vyhovuje- neviem ci je to spravne, ale neriesim, hlavne ze je on spokojny🙂

majkavid
24. sep 2016

Ahoj zienky ....25tt a moje brusko .... ake mate vy

majkavid
24. sep 2016

A 8kg som pribrala

veronikanellka171
24. sep 2016

Dnes zacinam 24tt a sme taketo 🙂

veronikanellka171
24. sep 2016

Ked som otehotnela som mala cca 67kg, pri nevolnostiach som schudla na 65kg a dnes mam 67kg

veronikanellka171
24. sep 2016

Flasku mame tuto mam z dmky anticolicovu

lalia87
24. sep 2016

Ja som dnes kupila tuto flasu a je to flasa len "kdyby neco" ,aby bola :D

lalia87
24. sep 2016

A toto sme my v 21tt+5 🙂

verunqha23
24. sep 2016

23tt a sme takéto 🙂 🙂

zuzuk22
24. sep 2016

Baby krasne bruska mate 🙂 ja dnes ubehana a maly ochorel tak mam co robit 😳

zuzuk22
24. sep 2016

22t plus 6 dni .... A takto riedne na vecer uz vykukame 😉 podotykam po dvoch veternikoch 😂😂😂 dnes som si neodpustila 😅

fronili
24. sep 2016

Ja mam v plane tiez kojit dufam ze to twnto krat pojde lepsie a nie len prve dva mesiace :-/ ale.flasky som aj dostala a aj som si kupila znacku avent.Teraz mam doma aj tome tippe ale nekupovala som.ked som simonkovi objednavala plienky z netu prisli mi gratis k tomu.tak ak by nahodou mame😊z bruska nove foto nemam ale zajtra sa odfotim.inak moja brigada s predajom vecicisk po simcovi sa chyri ku koncu uz mam skoro vsetko pofotene a polku popredanu na ostatne veci sa nikto nehlasi.niake som musela aj vyhodit co som bola prekvapena ale boli cistuckw oprate a po dvoch rokoch zozlkli v krabici🙉.a nieco aj darujem jednej mamine od nas ktora ma detiiii moc a narodil sa jej teraz chlapcek.aj tak tu mam toho ale dost este co sa nepredalo.uvidim co stym bude burza v oktobri tak to supnem aj tam.

majaon
24. sep 2016

Tak baby mne to pripada,ze mam z vas najvacsie brusko,aha... 😝 ani neviem kolko som pribrala,v pondelok mam poradnu,tak som sama zvedava... 🙂

lalia87
24. sep 2016

jaaaaj baby akeee ste vsetky kraaaasne..zamilovala som sa do kazdej jednej 🙂 🙂 🙂

gulocka7888
24. sep 2016

Ahojte bruchacky.Ale ste zlatucke.Vsetky mate prekrasne zdrave bruska.Mam taku otazocku.Kupila som zatial len jednu deku do kocika.Neviem ci mam kupit este jednu na doma alebo mi staci ta ktoru mozem vyberat z kocika.So zmetena.

lalia87
24. sep 2016

@gulocka7888 ahojky, tak ja za seba sa vyjadrim, ze som kupila dve take tensie-jednu taku aj s hlavickou mackovou, na to budem davat osusku ked budem kupkat, tu druhu taku cackavu do posielky, v lete ju dam do kocika a potom budem mat este po mne ked som bola babo taku hrubu deku do kocika

ivana2301
24. sep 2016

@gulocka7888 ja mám take 2 hrube deky a 2 tenke hačkovane...

gulocka7888
24. sep 2016

@lalia87
@ivana2301 dakujem dievcata tak doobjednam este jednu hrubsiu.

julinka88
24. sep 2016

My rastieme takto😘
Flasku urcite avent uz ju mam pri dvoch synoch odskusanu a dudlik MAM
Deku mam taku teplu v kociku fusak v autosedacke taku deku do autosedacky a sme vybaveny habadej😀😉

zuzuk22
24. sep 2016

@julinka88 jejo jake malinke🙂