Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
No ja decky budem mat dve jednu do kocika jednu na doma ale mam aj po syncekovi decky dve tak ak by chybalo tak budu doma😊ja som sa k odfoteniu bruska este nedostala niak mam toho vela😊
@nikolienkaa taska na kocik je kraaasna 👌
@nikolienkaa mne prisiel vcera tiez stokke drziak na flasku 👍vecicky su super ja si zacinam spisovat co mam a co musom dokupit😊
@nikolienkaa wau si sa rozbehla supis krasne no proste milene pre babusko no a na poharik ci flasku drziak musi byt😉
Jaj baby uz par dni mam pocit ze ine nerobim len chodim cely den cikat....:(
@zuzuk22 to aj ja chodím často ,ale nie som prechladnuta nič ,len chodím častejšie predsa malinky rastie ,ale niekedy mi cvkrne Jak dôchodcovi ❤️ Tak nosím intímku
@nikolienkaa ani ja niesom prechladnuta . Myslela som to tiez tak ze koli drobcovi ze mi tlači na mechur ... Mam pocit ze sa ochvilu pocikam a idem na wc a 5 kvapiek .... Uz to len dako vydržať 🙂 a s tym cvrknutim to poznám 😀 hlavne ked si riadne kychnem 😀 ach jaj 😀
@zuzuk22 @nikolienkaaa 😀 my sme minule boli nakupovat v hornbachu a skoro som sa rozplakala ako mi bolo treba a predavac ze WC su az na druhom konci.. u mna je to tiez velmi casto ale najhorsie ze zrazu z nicoho nic mi zacne tak tlacit ze mam pocit ze to fakt nezvladnem udrzat 😀 😀
Aj mna stale tlaci a nic hlavne v noci ale vcera som si aj cvrkla uz som nestihla wc 😀😀
A mne sa chcelo casto cikat len na zaciatku,ked som cakala ms a nedorazila uz 🙂 teraz niekedy ani pol dna nejdem a nechapam ako je to mozne 🙂
Mne manžel ze co mas únik moču 😂
Ahojte maminy 🙂 Dnesna poradna dopadla na vybornu,za tri tyzdne som pribrala 3kg,od zaciatku to je 7kg,neviem,kde to na mne je,ale ved nevadi 😀 Miska je v uplnom poriadku,kopkala si tam ako mi robil doki sono,len som sa zabudla spytat kolko vazi a meria,no neva,hlavne,ze je zdravucka 😉 To caste cikanie mam aj ja,no ku koncu to bude este horsie,len vydrzat...Pali vas niektoru zaha?mna len vecer a hlavne po sladkom,inak citim dost krize...Tak pekny zvysok dna prajem 🙂
@nikolienkaa ten problem s cvrknutim som mala v auguste ked som bola chora nikdy predtym som to nemala ked som zakaslala alebo kychla a nemala som ani potrebu ist na wc hned to somna islo.tiez som nosila intimku.a tiez som sa citila ako dochodkyna😂🖒
@majaon pri simonkovi ma palila zaha od 6 mesiaca hrozne az do porodu a pritom ako sa hovori ze babo bude vlasate nic take vlasky mu zacali rast az poriadne neskor.Teraz ma to chyta sem tam a najviac ked sa mam napapat je to taka poistka aby som nieco zjedla.velmi zaujmave je ze mi to prejde akonahle si dam🍌banan.aj to som zistila len nahodou.
Babi inak snivalo sa mi ze ludia isly s kyticami na pohreb no nevedela som komu.
Ked som sa prebudila rano manzel sedel vonku na schodoch a pil kavu.Povedala som mu hned o tom sne co nerobievam.A on mi vravi dobre sa ti snivalo.
Volali mu rano ze mu umrela babicka
Zostala som trosku mimo nakolko som nieco take necakala.A nikdy sa mi nic podobne nestalo
Ahojte zienky keďže som tu nová neviem moc ako to tu chodi chcela by som len vediet keďže aj ja čakám v january že aké máte veľké bruska 🙂
Dievčatá ja sa stale cítim super ,ale neznesiteľne som zadychcana ako morské prasiatko 🙊 Možno je to ozaj tým ze dieťatko tlači na pľúca ?
to dieta bude po mame a po ele (psovi)...teda..riadny jedak 🙂 prave som sa napapala ( robila som obed a kedze som nevedela naco mam skor chut, bachla som vsetko dokopy-kura v horcic.omacke, zapecene so zemiakmi cibulou a mrkvou a este k tomu ryza s klincekami :D :D :D a to moje dieta robilo hotove salta ked som zacala jest :D :D o 16tej by som mala ist na jogu, ale dala som si magnezko a uplne ma utlmuje, idem spat, dnes to asi bude bez cvicenia 🙂
@nikolienkaa ja byvam tiez zadychana, aj ked rozpravam tak lapam po dychu, aj ked idem co i len po miernom kopci tak funim a dychcim
Mna pali zahac vecer niekedy, a krize ked lezim prava strana... Inak myslite je skoro prat a zehlit vecicky?
@veronikanellka171 tak to je uz na každom ako sa rozhodne ale ja sa chystam až o mesiac s tym zacat 🙂
@veronikanellka171 no ja som v chystani a planovani pri simonkovi skoro zacala v siestom mesiaci asi.nakolko ale teraz stavba stahovanie sa posuva tak neviem ako to stihneme a ci sa vobec stihneme prestahovat do vianoc tak mam trosku chaos a vsetko budem riesit az v decembri co pre mna je to tyranie samej seba😂ja uz by som zacala najradsej teraz aj ked mam este cas.
@fronili lebo bojim sa ze uz potom sa mi nebude chciet :D
Jaj baby, som rada ze nie som jedina, vo stvrtok sme prisli domov z dovolenky a odvtedy len periem zehlim gruntujem a priserne ma bolia krize a aj taha brucho, nehovoriach o malom futbalistovi, ktory sa cini vo dne v noci, a k tomu este moj rocny je teraz uplne vsade...takisto mam pocit ze sa nam zmensila postel a ledva sa tam vopchame s muzom- a to som este nic nepribrala, len schudla asi 3 kila...utesuje ma, ze nie som sama v tomto🙂
@lenkavalkova ďakujem ozaj za podporu...:( už je to o čosi lepšie...už len čakám keď sa budeme snažiť znova....bude to strach...ale chceme to ešte raz skúsiť...Ďakujemmm...a veľa zdravíčka prajem...všetko dobré...

Dneska som si kúpila na kocik ❤️