icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzanadringus
13. jún 2016

@veronikapodolska aj mne uz vidno brusko... je to druhe tehu, vraj je vsetko ochabnutejsie, telo si pamata, ze uz bolo tehu a preto to vidno skor. Dokonca som vcera niekde citala, ze kazde dalsie tehotenstvo je brusko vacsie ako pred tym, neviem co je na tom pravdy, tak uvidime 😊

majaon
13. jún 2016

@veronikapodolska no mna nadrapuje aj pri umyvani zubov 😀 a to brusko mam aj ja,tiez myslim,ze je to tym tretim tehu,ale napr. rano ho nemam take velke ako vecer,nosim uz volnejsie veci,ale stale mi je to take blbe ked som s malym vonku,ze ci nevyzeram jak viacej napapana,inak som vysoka a tenka 🙂 ale hlavne nech sme v poriadku s drobcekmi,no nie? 😉

zuzanadringus
13. jún 2016

@majaon ja som si minule obliekla obtiahnute tricko a isla som na bicykli s malym ku mojej mame... chyba... Manzela sa na druhy den uz pytali kamarati ci cakame druhe babo...

majaon
13. jún 2016

@zuzanadringus 🙂 no mna ani priatela sa este zatial nikto nic nepytal,ale keby si dam obtiahnute tricko,bolo by to asi jasne kazdemu 😀 akurat som si dnes kupila tie gate - haremky ci ako sa to vola,take lahucke na leto a vzorovane a maju jemnu gumicku v pase,takze moze brucho rast 😀

zuzanadringus
13. jún 2016

@majaon ja som ich tiez pozerala aj skusala no ja v nich vyzeram divne 😂 mne to v predu tak divne stoji ako keby som mala plienku 😂

zuzuk22
13. jún 2016

Baby ahojte 🙂 pridavam sa k vam 🙂 poslednu ms som mala16.4 🙂 a tento tyzden mozno zajtra sa uz chystam k dr 🙂 dufam ze vsetko bude ok . ak neratam ze mi byva kazdy den cely den strasne zle a kazdu chvilu obymam wc....

zuzanadringus
13. jún 2016

@zuzuk22 vitaj u nas 😉 jasne ze bude vsetko v poriadku ☺ u mna je to zase naopak... zle mi je len ked sa najem niecoho co "fazulke" nechuti... minule som si dala volske oko a samozrejme ze islo von. Vobec nemam chut na maso a ani nic z neho. Jedine co mi chuti z masa je prazska sunka a sucha salama... No aj tak by som skor jedla len ovocie a zeleninu. Pri prvom som mala chut zase na slaninu, bocik, klobasku...

majaon
13. jún 2016

@zuzuk22 vitaj 🙂 drzime palce nech je vsetko ok 😉

@zuzanadringus co sa tyka jedla u mna,tak to mam tak isto ako pri Simikovi - neznesiem mlieko,salamy a chuti mi hlavne stavnate a kysle uhorky na chlebe s natierkovym maslom 😝 no a asi najviac mam chut na tmave kaiserky so syrovou natierkou z kauflandu,mnam... 😀

zuzuk22
13. jún 2016

@zuzanadringus dakujem 🙂 no len je mi hrozne jak stale len vraciam a vraciam.... Uz aj z cistej vody .....zacala som si robievat teraz tak ze do pohara s vodou si vytlacim pol citrona a to skor v sebe udrzim jak cistu....anijest poriadne do seba nic nedostanem. Rano som ziedla 3ks suche gulate pyskoty a teraz uz asi hodinu po troske zujem jeden krajec holy chleba co som si odkrojila a dufam ze nepojde von. .... Dnes by som chcela spravit knedlu na zajtra ale neviem ci budem schopna .....dufam ze to nejako dam ....

zuzuk22
13. jún 2016

@majaon dakujem 🙂

zuzanadringus
13. jún 2016

@majaon ja som zacinala s tym, ze som si robila vsetko s kyslou kapustou od kapustnice az po halusky s kyslou kapustou... to som este nevedela ze som tehu... 😂 Teraz bolo obdobie jahod tak som sa ich nevedela dojest (mali sme 5 centimetrove jahody), tak si predstav ze tam na teba take vykukuju z kazdej strany. A ceresne- ja som bola nonstop pri strome 😂 az pokial som nezistila ze uz su v nich cerviky 😕

zuzanadringus
13. jún 2016

@zuzuk22 moja sestra mala take cele tehotenstvo... vsetko co zjedla islo hned aj von... Vobec ti nezavidim tuto situaciu, no dufam, ze ta to cim skor prejde... Viem si predstavit, ze si aj zoslabnuta, kedze toho vela nezjes cez den...

majaon
13. jún 2016

@zuzanadringus mnaaam,inak dobry napad,asi najblizsie spravim segedin 😝 aj jahody mam este v mrazaku,tiez som sa ich napchala pri cisteni a mixovani 🙂 ceresne nemusim prave koli cervikom,to by som musela kazdu jednu rozpolit 😀

zuzuk22
13. jún 2016

@zuzanadringus no tak nejako to hadam uz zvladnem.aj s oliverkom ktory bude mat teraz 2 a pol roka ked som bola tehu tak nejak cca do 4 teho mesiaca mi byvaalo zle ...

zuzanadringus
13. jún 2016

@majaon preto ich jem len dovtedy kym tam nie su 😂 teraz cakam na maliny a cervene ribezle 😋 vsetko postupne 😂... este ma napadlo,ze moja mamka zvykla poprazit kyslu kapustu dat tam cervenu papriku a v druhom hrnci zase dusila na kocky nakrajane masko so zakladnym korenim. Potom to dala dokopy a k tomu zemiakovu kasu - bombasticke jedlo... len odkedy som sa vydala tak som ho nejedla 😂

zuzanadringus
13. jún 2016

@zuzuk22 takze budes mat ked dobre pocitam retazovy porod? Ja som to uz nestihla - meskam nejake 2 mesiace... nevadi... nech je babo hlavne zdrave

zuzanadringus
13. jún 2016

@majaon a tebe kedy vychadza termin? Myslim den 😊

zuzuk22
13. jún 2016

@zuzanadringus no oli sa narodil 27.12 🙂 a uvidime kedy sa yraci na svet druhemu 🙂 ale presne ako hovoris najdolezitejsie je zdravie babbatka🙂

majaon
13. jún 2016

@zuzanadringus podla internetu 22.1.,doki mi este nedal termin,tak uvidim 🙂 no idem sa ja najest,lebo mi pride zle od hladu... 😀

majaon
13. jún 2016

@zuzanadringus
@zuzuk22 mne to vychadza na retazovy porod kedze Simi je februarovy,hehe stihli sme 😀 to by som vlastne mala mat aj normalnu matersku tych 8 mesiacov vyratanu z platu,ze?

zuzuk22
13. jún 2016

@majaon no ja ratam tiez este s tou vyssou materskou 🙂

zuzanadringus
13. jún 2016

@majaon ano mala by si to mat tak... len neviem ako to je presne... ci to platitak, ze dieta sa musi narodit do 3ho roku prveho dietata alebo ci sa pocita aj 6tyzdnov pred narodenim, cize ked nastupujes na matersku...

majaon
13. jún 2016

@zuzanadringus neviem ani ja presne,ale tak ci tak mi to vychadza...tie peniazky by mi bodli,este nemame dorobeny domcek 😉 babo bude mat vsetko po Simim a dufam,ze kojit sa nam tiez podari tak dlho ako pri nom - 19 mesiacov,a to by sme aj dlhsie...

zuzanadrabikova
13. jún 2016

Ahojte podla coho ratate tu matersku ja uz mam velke deti pubertakou a pracovat pracujem od poslednej materskej stale takze cca 9rokov

zuzanadringus
13. jún 2016

@majaon my ked sme sa snazili o babo tak aby nam vysla materska, tak sa nam nedarilo... a ked sme to uplne vzdali s tym ze sa vratim do prace odrobim si 270 dni, tak to prislo necakane... aj my mame este nedokonceny domcek a peniazky by sa zisli asi kazdemu, ale niekto to chcel asi uplne inak, takze sa trosku uskromnime 😊 hlavne ze budeme vo SVOJOM 😂 strasne sa tesim, ked nastane ten den a ja behom pol hodiny od radosti pobalim vsetky veci 😂

zuzanadringus
13. jún 2016

@zuzanadrabikova tusim je to teraz 70% z vysky platu...

majaon
13. jún 2016

@zuzanadringus my sme byvali od septembra u mojich rodicov a da sa povedat,ze sme sa snazili uz vtedy,lebo akurat som prestala kojit a zacal mi norm. cyklus,ale tak u rodicov a popri prerabani domu to akosi neslo,chapes...az ked sme sa odstahovali v aprili,hned prvy cyklus bol uspesny,az som tomu nemohla uverit,ta psychika robi fakt svoje,lebo uz to bolo u nasich dost napete...a svoje je svoje,mame teraz akokeby dvojizbak,ale pomestime sa aj styria 😉 ja este aj platim z tejto almuzny vyzivne na starsieho syna - 75eur,takze sa uskromnujeme ako sa da...

zuzuk22
14. jún 2016

Drzte mi dnes palce . okolo pol 5h 5h idem k dr konecne. Tak som zvedava co mi povie. Verim ze len dobre spravi🙂

gulocka7888
14. jún 2016

@zuzuk22 tak ja ti teda drzim vsetky aj na nohach aby si odisla od navstevy lekara zo spokojnym usmevom.Mna ta prva kontrola caka az v piatok.

zuzuk22
14. jún 2016

@gulocka7888 dakujem velmi pekne 🙂 a tiez drzim palce na piatok 🙂