Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ja idem 11teho na tu cukrovku vobec sa netesim.. Bohvie ci aj utz mi budu robit..
@lalia87 aku odsavacku si objednala?
Aj ja idem 3 .10na tu cukrovku a tiez sa netesim 2 hodiny tam sediet. 7.10idem na poradnu a 10.10 na 4d ultrazvuk <3
Ja jedineho coho sa bojim ze mi bude zle :(
Baby tak sedim v nemocnici po vypiti humus glukozoveho sirupu a cakam...tie 2 hodiny...snad to dam, zatial Alfiemu sa to paci, kope ako divy...drzte mi palce
@kwr je to v pol litrovom pohari?
@gulocka7888 odsavacku tuto: http://www.babytip.sk/hygienicke-a-kupacie-potr...
sesterka mi ju odporucala, ma ju uz roky, este ked jej dcerky boli male
@fronili teplomer len taky za 2€, uvidime kolko vydrzi :D este rozmyslam normalny teplomer aky mam kupit, ci len ten bezdotykovy co sa len prilozi ci aky..hmm
@ivana2301 objednavala som z tejto stranky, kedze tam boli super ceny na matrac aky som chcela pohanka kokos molitan aj s chranicom za 34€..a potom som prelustrovala celu stranku a doobjednala aj tie zvysne veci..http://www.babytip.sk/
Inak ja som objednavala ked som bola s olim tehu strasne vela veci so stranky svetkocikov.sk skoro za 1000 evri.....ale tam som aj kocik brala aj komodu prebalovaciu vanicku dudliky flasky oblecenie 😄
@veronikanellka171 ja zijem v Holandsku, tu mi to podali v 200ml flaske zarobenej, ako klasicky sirup z lekarne. Minule tehu som zila v UK a tam to iba naliali do pohara, tiez 200ml. Tu som si k tomu vypitala pohar vody a to mi pomohlo to dopit. Potom som vypila este asi dalsie 3 pohare vody co ma.smadilo, a ja milujem sladke len to nemao ziadnu chut, niekde to dochutia napr.pomarancovou prichutou a tak, ale ja som nemala take stastie..
@lalia87 no vyzera fajn.Len neviem ktora je lepsia.Ci ta klasicka co sa ta gumicka dtlaci a vytiahne hlieny alebo tato na vysavac.Kamoska tu vo svajci mi dnes hovorila ze ta s tou gumickou je velmi dobra.Baby radte s cim mate z odsavaciek dobre skusenosti
@lalia87 mozes mi este poradit ci si kupovala sadu hygienicku myslim kefku noznicky kliestiky hreben alebo samostatne.
@kwr A kde zijete v Holandsku? 🙂
Ja budem kupovat Odsavacku na vysavac, vraj je naj 🙂
Baby dostala som dnes cumel 2-6mes.. Nechapem pointu nakolko byvaju dudle 0-6mes. Mozem ho normalne od narodenia pouzivat nie?
@gulocka7888 ja vsetko robim a kupujem tak,ako mi odporucala sesterka,ma dve dcerky. Ona si tamtu odsavacku vychvalovala,pri prvej dcere zacinala bez vysavackovej ale iba chvilu a ze ta vysavackova ze pekne vysaje a vobec to nie je take ze aj rozum ti zoberie :D ze ani jedna jej dcera s tym nemala problem a maju tu odsavacku dodnes a ze baby same aj teraz si idu a odsavaju sopliky 🙂 a co sa tyka hrebena atd..ja som objednala len noznicky,lebo nic ine netreba,ziadne pilniky, a kefu na vlasky s jemnymi stetinkami,tu som chcela tiez samostatnu,ale nebola,len 2€ stala aj s hrebienkom ktory na zaciatok urcite nevyuzijem,ale kedze stal tak malo,tak som to kupila ako set. Ale vravim ze z tychto veci treba len kefku a noznicky,nic ine,potvrdzuje mi to teraz aj dalsia sesterka ktora ma 4m.dcerku 🙂 takze od tych si beriem rady
@veronikanellka171 dudle byvaju aj od 0
@lalia87 ano ja viem ale ci ten 2-6mes mozem pouzivat od narodenia? Lebo byvaju dudle napr aj 0-6
@veronikanellka171 jaj 🙂 no to neviem ako to je,zaobstaraj si jeden ten 0-6 radsej.ja by som to tak riesila
@lalia87
@veronikanellka171 ja som si zaobstarala jeden od 0-2 a potom este od 0-6 mesiacov dudliky

@zuzuk22 pozerala a nic moc :(