icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
27. sep 2016

@zuzuk22 pozerala a nic moc :(

lalia87
27. sep 2016

jaaaaaj akurat som objednala matrac, noznicky, kefku na vlasky, teplomer do vanicky a odsavacku hlienov 🙂 tesenkam sa 🙂 🙂

@zuzuk22 hihi, ja 4.10. akurat som pisala drahemu, ze uz nech to je :D

veronikanellka171
27. sep 2016

Ja idem 11teho na tu cukrovku vobec sa netesim.. Bohvie ci aj utz mi budu robit..

gulocka7888
28. sep 2016

@lalia87 aku odsavacku si objednala?

verunqha23
28. sep 2016

Aj ja idem 3 .10na tu cukrovku a tiez sa netesim 2 hodiny tam sediet. 7.10idem na poradnu a 10.10 na 4d ultrazvuk <3

fronili
28. sep 2016

@aniko_h myslis zoznam veciciek ktore som si spisala co potrebujem?mam to napisane len rucne v knizke.a stale sa nieco najde co by sa este zislo a to som myslela ze po simonkovi mam dost.😅

fronili
28. sep 2016

@zuzuk22 ozaj sak ty este nevies co to bude.aj ja by som sa to dozvedela asi az 6.10. Keby som nebola na 3Dcku.Vtedy mam aj tu glukozu ani ja sa netesim na dvojhodinove cakanie ale sak niak to tam prezijem😅

fronili
28. sep 2016

@lalia87 trplomer do vanicky potrebujem novy nakolko po Simonkovi nevydrzal.Padol nam a praskol tak som ho vyhodila do kosa.Dik za tip na ten som inak zabudla v zozname.

veronikanellka171
28. sep 2016

Ja jedineho coho sa bojim ze mi bude zle :(

zuzuk22
28. sep 2016

@fronili no veru este neviem ....sice mi povedala ze zatial to vizera na dievcatko ale ze este nemam radcej ruzovu kupovat ze nabuduce to este pozreme 🙂 ....som sa potesila trochu aspon ale tak ajxoli bol najprv dievcatko tak sa este moc nevytesujem 😂

kwr
28. sep 2016

Baby tak sedim v nemocnici po vypiti humus glukozoveho sirupu a cakam...tie 2 hodiny...snad to dam, zatial Alfiemu sa to paci, kope ako divy...drzte mi palce

veronikanellka171
28. sep 2016

@kwr je to v pol litrovom pohari?

ivana2301
28. sep 2016

@lalia87 prosím ťa,odkialsi objednávala všetky tieto vecičky?Lebo aj mne by sa už tiež konečne niečo patrilo kúpiť,ale do obchodu sa nedostanem tak len z netu..?

lalia87
28. sep 2016

@gulocka7888 odsavacku tuto: http://www.babytip.sk/hygienicke-a-kupacie-potr...
sesterka mi ju odporucala, ma ju uz roky, este ked jej dcerky boli male

@fronili teplomer len taky za 2€, uvidime kolko vydrzi :D este rozmyslam normalny teplomer aky mam kupit, ci len ten bezdotykovy co sa len prilozi ci aky..hmm

@ivana2301 objednavala som z tejto stranky, kedze tam boli super ceny na matrac aky som chcela pohanka kokos molitan aj s chranicom za 34€..a potom som prelustrovala celu stranku a doobjednala aj tie zvysne veci..http://www.babytip.sk/

ivana2301
28. sep 2016

@lalia87 ďakujem ti..idem to popozerať...

zuzuk22
28. sep 2016

@lalia87 no za mna je najlepsi ten tepolmer klasicky do ritky. Mam aj ten a aj ten co len prilozis na hlavicku a niekedy mam pocit ze same bludy to ukazuje. Za mna urcite klasika ;)

zuzuk22
28. sep 2016

Inak ja som objednavala ked som bola s olim tehu strasne vela veci so stranky svetkocikov.sk skoro za 1000 evri.....ale tam som aj kocik brala aj komodu prebalovaciu vanicku dudliky flasky oblecenie 😄

lalia87
28. sep 2016

@zuzuk22 no to som pocula, ze ten na prilozenie vraj stale ukazuje inak nech sa kdekolvek prilozi.
pozriem aj tu stranku, ja som este z netu neobjednavala, ale ten matrac som nasla, tak len kvoli tomu som to riskla 🙂

kwr
28. sep 2016

@veronikanellka171 ja zijem v Holandsku, tu mi to podali v 200ml flaske zarobenej, ako klasicky sirup z lekarne. Minule tehu som zila v UK a tam to iba naliali do pohara, tiez 200ml. Tu som si k tomu vypitala pohar vody a to mi pomohlo to dopit. Potom som vypila este asi dalsie 3 pohare vody co ma.smadilo, a ja milujem sladke len to nemao ziadnu chut, niekde to dochutia napr.pomarancovou prichutou a tak, ale ja som nemala take stastie..

fronili
28. sep 2016

@zuzuk22 presne za mna tiež klasicky teplomer do ritky.
Mam aj aj a ten na priloženie ukazuje fakt bludy.
Kamoška ma na priloženie drahý jak fras a tiež to ukazuje hovadiny takže tiež som uplne za klasiku.

gulocka7888
28. sep 2016

@lalia87 no vyzera fajn.Len neviem ktora je lepsia.Ci ta klasicka co sa ta gumicka dtlaci a vytiahne hlieny alebo tato na vysavac.Kamoska tu vo svajci mi dnes hovorila ze ta s tou gumickou je velmi dobra.Baby radte s cim mate z odsavaciek dobre skusenosti

gulocka7888
28. sep 2016

@lalia87 mozes mi este poradit ci si kupovala sadu hygienicku myslim kefku noznicky kliestiky hreben alebo samostatne.

petulik1991
28. sep 2016

@kwr A kde zijete v Holandsku? 🙂

petulik1991
28. sep 2016

Ja budem kupovat Odsavacku na vysavac, vraj je naj 🙂

veronikanellka171
28. sep 2016

Baby dostala som dnes cumel 2-6mes.. Nechapem pointu nakolko byvaju dudle 0-6mes. Mozem ho normalne od narodenia pouzivat nie?

lalia87
28. sep 2016

@gulocka7888 ja vsetko robim a kupujem tak,ako mi odporucala sesterka,ma dve dcerky. Ona si tamtu odsavacku vychvalovala,pri prvej dcere zacinala bez vysavackovej ale iba chvilu a ze ta vysavackova ze pekne vysaje a vobec to nie je take ze aj rozum ti zoberie :D ze ani jedna jej dcera s tym nemala problem a maju tu odsavacku dodnes a ze baby same aj teraz si idu a odsavaju sopliky 🙂 a co sa tyka hrebena atd..ja som objednala len noznicky,lebo nic ine netreba,ziadne pilniky, a kefu na vlasky s jemnymi stetinkami,tu som chcela tiez samostatnu,ale nebola,len 2€ stala aj s hrebienkom ktory na zaciatok urcite nevyuzijem,ale kedze stal tak malo,tak som to kupila ako set. Ale vravim ze z tychto veci treba len kefku a noznicky,nic ine,potvrdzuje mi to teraz aj dalsia sesterka ktora ma 4m.dcerku 🙂 takze od tych si beriem rady

lalia87
28. sep 2016

@veronikanellka171 dudle byvaju aj od 0

veronikanellka171
28. sep 2016

@lalia87 ano ja viem ale ci ten 2-6mes mozem pouzivat od narodenia? Lebo byvaju dudle napr aj 0-6

lalia87
28. sep 2016

@veronikanellka171 jaj 🙂 no to neviem ako to je,zaobstaraj si jeden ten 0-6 radsej.ja by som to tak riesila

fronili
28. sep 2016

@lalia87
@veronikanellka171 ja som si zaobstarala jeden od 0-2 a potom este od 0-6 mesiacov dudliky