icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
30. sep 2016

@lalia87 ja by som nevedela ako lezi keby mi to doky nepovedal ale intezivnejsie je to na tej strane kde ma nozky pretoze dokaze neprijemne kopnut Le aj tak sa s kazdeho pohybu tesim hlavne nech dava o sebe vediet🤗

lalia87
30. sep 2016

@zuzuk22 no vidis, taketo spiralky by som asi ja skor zvladla na zaciatok ako take pusinky :D ale zas z tamtej davky by vyslo asi 1000 ks takych malych :D

fronili
30. sep 2016

@zuzuk22 kokos vyzera to naozaj dobre aj ked toto zrovna nieje moj salok kavi uz len na pohlad mnam👍

lalia87
30. sep 2016

@fronili ja som vedela este v 20tt, ked som bola na sone a kedze sa este stale vselijako prevaluje, tak teraz neviem kde je.. vtedy som aj tusila, lebo som mala taky tlak, jak keby mi ma vypadnut zospodu a veru aj malo dole hlavicku a tlacil sa 🙂 v utorok sa dozviem 🙂

zuzuk22
30. sep 2016

@fronili dakujem 🙂

zuzuk22
30. sep 2016

@lalia87 prvy krat staci s polovicnej davky spravit 🙂 ja som tiez prvy krat ked som skusala tak len s polovicnej som robila 🙂 a zas az tolko ich nebude neboj 🙂

lalia87
30. sep 2016

@zuzuk22 no supis, dakujem velmi pekne za recept aj fotky aj za vsetko 🙂 niekedy urcite vyskusam, rada experimentujem 🙂 a drahy bude mat o mesiac meniny, tak mozno nieco vyspekulujem 🙂 mozno skusim aj len tak niekedy si skusit urobit ten sneh a vysusit ze ci mi to pojde a potom sa odhodlam na celu tortu 🙂

zuzuk22
30. sep 2016

@lalia87 rado sa stalo 🙂 a drzim palce 🙂

verunqha23
30. sep 2016

Baby prosim vas nieco sa potrebujem spytat ... Podla vas mam zapisat otca dietata do rodneho listu ked spolu niesme ? ... Lebo on este nepracuje ale studuje ako ja ... A pocula som ze ak ho nezapisem do rodneho listu budem dostavat peniaze od statu ... Poradte mi prosim

fronili
30. sep 2016

@verunqha23 fuu v tom sa ja nevyznam mozno babi budu vediet viac len ak by si chcela potom od otca dietata vyzivne(neviem ci spolu zijete)ak nie nemohla by si si asi narokovat od neho peniaze.Ale v tom som neni vobec zbehla

zuzuk22
30. sep 2016

@verunqha23 fuuu neviem ani ja....ale myslim ze by si ho mala dat do rodneho listu zapisat lebo ak budes casom od neho chcet vyzivne tak nedostanes nic .... Ale ak ma byt v rodnom liste zapisany tak neviem isto ale mali by ste ist tusim aj na matriku si vybavit take tlacivo kde sa on podpise ze priznava otcovstvo.... Ale niesom siista teraz ...

lalia87
30. sep 2016

@verunqha23 ano, mal by ist na matriku vypisat tlacivo a priznat otcovstvo. mozno by sa ti to zislo kvoli vyzivnemu. od statu mozno budes dostavat vyzivne, ale neviem ci okolo toho nie je milion vybavovaciek, je to akoby nahradne vyzivne ktore plati za otca stat tusim. od otca by si urcite casom ziskala viac penazi, aj ked teraz hned asi nie ked je student, ale treba pozerat aj dobuducna. len neviem aky mate vztah, ci vobec vie ze si tehotna, co na to hovori atd.

verunqha23
30. sep 2016

@lalia87 niesme spolu... A sam hovori ze to nieje jeho dieta a take veci pricom on sam dobre cie ze to dieta je jeho.... Len to zapiera... On na matriku nechce ist a ja som strasne chcela aby mi na dieta platil ale co mi bude platit? 27 eur mesacne ?

lalia87
30. sep 2016

@verunqha23 hmm, no ved toto.. teraz by platil len tych cca 30€ kvoli tomu ze nepracuje, ale casom ked sa zamestna by platil viac, ale ak ma k tomu takyto postoj, neviem co je lepsie..lebo predsa potom zas si moze narokovat aj na to ze si bude brat dieta a pod. este tomu nechavaj volny priebeh, nehadaj sa s nim, normalne komunikujte,s kludom mu vysvetluj ze to je jeho dieta, mozno sa do januara unormalni, drzim palce

verunqha23
30. sep 2016

@lalia87 Ja sa sním snažím normálne komunikovať ... Lenže aj teraz cca pred 2 týždnami sme boli spolu ako keby sme spolu "chodili" chodil ku mne a tak... No v Nedelu išli na 3 týždne zo školy do Nemecka praxovať a v nedelu večer ma poslal do ..... že ho mám nechať napokoji a také veci,sním sa nedá rozprávať ...

lalia87
30. sep 2016

@verunqha23 mozno sa zlakol aj celej tej situacie, mal ine predstavy a plany o zivote a zrazu toto..netlacila by som na pilu, nespominala to stale dokola. ak ste boli nedavno spolu, podla mna si mu neni uplne lahostajna, len mozno ty potom zacnes na neho nevedomky viac tlacit, lebo zacnes dufat vo vztah, alebo sa namotas a potom sa zlakne a stiahne. mozno by pomohlo aj keby siel s tebou na nejake sono, ono ked uvidi mrňa, tak mozno precitne, ale to musis zvolit nejake spravne slova, ako ho tam dostat 🙂

verunqha23
30. sep 2016

@lalia87 Akurát 10.10 idem na 4d ultrazvuk ... Chcela som aby išiel somnou ... A on že ešte nevie čo bude ... To stíha lebo o 3 prídeme zo školy a o 4 je sono to stíha... Ale on nechce ísť lebo sa vraj na malú vobec neteší ... a mna "nenávidí"

lalia87
30. sep 2016

@verunqha23 tak skus ist na neho tak, ze bude to sono, a bola by si rada keby tam isiel s tebou, lebo ze to je 4D a bude sa vsetko ukazovat, ci je vsetko vyvinute ako ma a ze si netrpezliva a bojazliva ci bude vsetko ok a bola by si rada keby tam bol niekto s tebou, potrebujes podporu, nic ine od neho nevyzadujes. ked ste pred dvomi tyz.spolu boli,tak nemohol ta zrazu znenavidiet, musis aj ty asi zmenit postoj a rétoriku a potom mozno aj on ostane iny. pri chlapoch niekedy treba zvazovat co sa ako podá, lebo vsak chlapi.. 🙂

verunqha23
30. sep 2016

@lalia87 Len vieš,proste cez leto sme sa párkrát stretli,hádali potom sme sa spolu vyspali.. Potom ma zase ignoroval...Našiel si druhú ... Chodili spolu týžden.. Ona prestupila k nám do školy do jeho triedy... To ma neskutočne vytočilo ... Pootom na začiatku školského roka sa začal zaujímať že a čo to bude ? .. A či je v poriadku ... Tak sme boli vonku,aj druhý den... aj tretí den... Potom sme sa zase pohádali .. Povedal mi že som mu chýbala preto sa somnou vyspal... Potom mi písal že ma nenávidí že ma nechce že bodaj by som dostala syfilis kedže spal s hentou,a to sa vypráva že asi aj ona je tehotná... a proste ja už neviem čo si mám myslieť najviac ma mrzí to že ja ho stále milujem a on mna ?? ... Fuu neviem .. :/

lalia87
30. sep 2016

@verunqha23 uuuuuh, no moja zlata, tak asi by som kaslala na neho ked je takyto.nie je este vyzrely a na dieta uz vobec nie a este keby aj ona ma byt tehotna, moje nervy. myslis ze ho budes k zivotu potrebovat? ze tvoje dieta bude potrebovat takehoto otca? radsej podla mna bez otca, ako s otcom, ktory mamine bude ublizovat, budu sa hadat a este aby dieta casom necitilo, ze to vsetko kvoli nemu ( bábu). naj.by bolo vyzmychat ho o peniaze, svina som, ale aj on je 🙂 ale zas neviem, casom si zacne narokovat na male a co potom, budes mu ho musiet davat. si mladucka, najdes si priatela ktory bude lubit teba aj to male a dieta bude mat ovela krajsi zivot ako by malo s tymto nevyzretencom.. on este potrebuje dospiet..

verunqha23
30. sep 2016

@lalia87 Však to chcem , otec mu povedal že ak ho dám na súd aby platil alimenty tak chlapec môže zabudnúť nato že dokončí školu a musí ísť pracovať ...

lalia87
30. sep 2016

@verunqha23 no, ved ked sa nevie spravat, nech za to pyka.. chapem, ze si zamilovana atd atd, ale ver mi, este sa najde ten pravy..nemoze byt pre teba pravy ten, co ti praje syfilis, nenavidi ta a pod. povedal ti, ze si mu chybala.. len ci to nebolo tak, ze mal chut prepac ale len na sex. aby tie pohlavne choroby nechytil on pri takomto ziv.style. ver mi, kazdemu sa raz vsetko vrati, nie darmo sa to hovori, na kazdu svinu sa voda vari, ci skor, ci neskor, aj ked teraz to mozno tak nevnimas..verim, ze vsetko sa casom utrasie, ty sa len tes z miminka, je to ten najvacsi dar a zazrak zivota a len hlupak si tento zazrak nevazi...ked budes chciet sa niekedy vykecat tak mi tu nechaj spravu..drz sa

verunqha23
30. sep 2016

@lalia87 Ja som sa cez leto tak trápila strašne... Každý večer som plakala... Dúfam že malá bude v poriadku :/ :( ...

verunqha23
30. sep 2016

Dneska som si dopriala 🙂 ... Síce tie s dlhým rukávikom sú dlhé ale to bude mať potom ked bude vačšia 🙂

lalia87
30. sep 2016

@verunqha23 ale bude, pravdaze bude, ved ju nosi milujuca mamina pod srdcom, ktora sa jej nevzdala..plac niekedy pomaha, aspon to nedusis v sebe, ale uz ten plac obmedz a tes sa z rastuceho bruska 🙂

verunqha23
30. sep 2016

@lalia87 Dakujem pekne napíšem ti IP 🙂 ...

veronikanellka171
30. sep 2016

@verunqha23 musi to on na matrike dobrovolne podpisat a tam sa ta aj spytaju koho proezvisko bude male mat.. My sme tiez tak boli pred mesiacom lebo drahy chcel ist

veronikanellka171
30. sep 2016

Dneska celodenna praca 😀

verunqha23
30. sep 2016

@veronikanellka171 Nechceš aj mne také spraviť? :D :D :D :D je to nádhernééééé 🙂

veronikanellka171
1. okt 2016

@verunqha23 mozem ale meviem kedy toto mi trvalo skoro 7hodin :D