icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
2. okt 2016

@majaon joooj cakas uz tretie to nehra rolu kolko mas rokov.Ja mam 34 a cakame prve babetko.A su aj maminy ktore maju prve v 40 tke.Hlavne aby sa dietatko narodilo do stastnej kompletnej a vytuzenej rodiny.Ked to ma prist tak to proste pride.

fronili
2. okt 2016

@majaon ja mam take lehatko po syncekovi tak nemusim kupovat.
Ja mam 26 rokov 😊

nikolienkaa
2. okt 2016

Ja mam 23 😊

aniko_h
2. okt 2016

@majaon aj my sme kupili lehatko od znamych.bolo to ovela lacnejsie.peniazky su potrebne na ine veci.je toho dost co pokupovat.ja mam 28 🙂

petulik1991
2. okt 2016

My sme dostali zase taketo hojdacie kresielko 🙂

zuzuk22
2. okt 2016

Ja budem mat v novembri 28 🙂

verunqha23
2. okt 2016

Ja som z vás asi najmladšia :D .. Ja mám 18

majaon
2. okt 2016

Tak som tu asi najstarsia 😀 Ale ved jasne,nevadi,a tiez poznam odo mna starsie prvorodicky a ja uz tretie 😉

@verunqha23 ja som mala prveho syna v 19 s mojim ex,takze ty si skoro v jeho veku,ma 17,ale nic nelutujem,citim sa pri nom skor ako sestra,ci kamoska 😀

verunqha23
2. okt 2016

@majaon :D :D .. Však aj ten moj ex má ešte 17 no v novembri už bude ako on vraví "dospelý chlap" že bude mať 18 ... Ale rozum nemá nikde :D

aniko_h
2. okt 2016

@verunqha23 nic si s toho nerob.mna mala mamina tiez v 18 a mame uzasny vztah.myslim si,ze je to prave tym,ze nemame taky velky vekovy rozdiel.budes uzasna mamina uz len preto,ze nou chces byt.a to je dolezite.

aniko_h
2. okt 2016

Zienky este by som sa chcela spytat najma tych maminiek co uz maju doma deticky a maju aj psikov.ked sa vam deticky narodili po akom case ste psika pustili tulit sa k detickam?nemyslim olizovat ich tvaricku a tak,ale tak aby sa k nim mohli pritulit a dotykat?

veronikanellka171
2. okt 2016

@aniko_h u nas v rodine pustali hned aby psik lezal pri babatku

veronikanellka171
2. okt 2016

Neviem sa rozhodnut, od rana pozeram fusaky

verunqha23
2. okt 2016

@veronikanellka171 ten posledný je nádherný :O

verunqha23
2. okt 2016

@aniko_h Dakujem 🙂

zuzuk22
2. okt 2016

@veronikanellka171 posledny je top ;)

kwr
2. okt 2016

@aniko_h ahoj, my mame dvoch utulkacov a ked sa maly narodil, poslala som po muzovi ocikanu plienku aby si psi privykli na jeho pach. A ked sme ho priniesli vo vajicku, nechali sme ich ovonat mu nohy a tak postupne, teraz ma maly rok a nikdy nebol problem- samozrejme ich nenechavam spolu samych,pokym maly trosku nevyrastie- a takto planujeme aj s druhym. Ono vase babatko bude vonat ako vy, cize pre psov to nebude uplbe cudzie☺

veronikanellka171
2. okt 2016

no mate pravdu 🙂 rychlo idem napisat jednej paci do cr lebo som si objednavala usitie rukavic na kocik a tie som objednala sedo tmavoruzove, nech urobi bezovo ruzove

sandri
2. okt 2016

@aniko_h ihned po prichode z porodnice 🙂 onuchal ho a tym jeho zaujem skoncil 🙂 nas psik nemal predtym s detmi ziadne skusenosti, ale naucil sa byt velmi trpezlivy a dnes uz detom dovoli robit so sebou cokolvek 🙂 mame pravidlo, ze ked vojde do pelecha, tak maly ma zakaz ho chytat- proste aj pes potrebuje mat svoj klud. Najhorsie bolo prave toto naucit syna, ze mu ma dat pokoj. Riesili sme to tak, ze sme pelech mali v rohu izby a ked tam bol pes, prisunula som pred neho detsku ohradku. Ked chcel ist pes prec, tak sa v pelechu postavil a ja som ohradku odsunula. Aj teraz to tak budeme robit.

veronikanellka171
2. okt 2016

Keby niekto chcel kamoska predava za 19€

marusia_81
2. okt 2016

@verunqha23 aj ja som porodila prvého syna 3mesiace pred 19r., vtedy to bolo hrozné, že čo idem robiť 😨 a teraz má syn 16 rokov a som naňho taká hrdá a šťastná že ho mám, sme ako súrodenci 🙂
..

marusia_81
2. okt 2016

a teraz čakám tretie dieťatko a mám a 35 rokov a všetko je o.k. 😉

ivana2301
2. okt 2016

@majaon mám 35 a cakam tretie🙂 babatenko...

fronili
2. okt 2016

@veronikanellka171 pekny fusacik 😊👍kupila som podobny za 20€ trosku iny tvar.ak nezabudnem zajtra poslem foto😊

elisebah91
2. okt 2016

Baby ja som nachcipana, vcera sa liecil manzel, dnes ja sople taham a striedam s teplotou...zajtra to Dr.asi isti. Aj tak som u nej nebola sto rokov. Inak ja som tiez pozerala fusaky a nakoniec sme nasli aj v rodine tak som rada. Ja mam 25, ked ste vek spominali. ☺

verunqha23
3. okt 2016

Baby na tom glukozovom teste sa berie krv zo zily ci len z prsta ? Lebo ak zo zily tak ja odpadnem tam :/

elisebah91
3. okt 2016

@verunqha23 mne brali aj aj. Neboj len potom posed trochu v cajarni aby ta mohli posledovať.

zuzuk22
3. okt 2016

@elisebah91 moj maly bol tyzden soplavy plus kasel ....musim si zaklopat ze to nechitilo aj mna ale uz druhy den mam zapchatu jednu nosnu dierku....😕

verunqha23
3. okt 2016

@elisebah91 tak nakoniec som zvladla tu krv :D a ta voda nebola vobec hnusna ako niektore hovoria mne chutila este by som si dala :D len som uz strasne hladna

petulik1991
3. okt 2016

@verunqha23 Mne brali 3x krv zo zily fuj. Taka som bola dopichana ako narkomanka 😂