Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ja mam 23 😊
Ja budem mat v novembri 28 🙂
Ja som z vás asi najmladšia :D .. Ja mám 18
Tak som tu asi najstarsia 😀 Ale ved jasne,nevadi,a tiez poznam odo mna starsie prvorodicky a ja uz tretie 😉
@verunqha23 ja som mala prveho syna v 19 s mojim ex,takze ty si skoro v jeho veku,ma 17,ale nic nelutujem,citim sa pri nom skor ako sestra,ci kamoska 😀
@majaon :D :D .. Však aj ten moj ex má ešte 17 no v novembri už bude ako on vraví "dospelý chlap" že bude mať 18 ... Ale rozum nemá nikde :D
@verunqha23 nic si s toho nerob.mna mala mamina tiez v 18 a mame uzasny vztah.myslim si,ze je to prave tym,ze nemame taky velky vekovy rozdiel.budes uzasna mamina uz len preto,ze nou chces byt.a to je dolezite.
Zienky este by som sa chcela spytat najma tych maminiek co uz maju doma deticky a maju aj psikov.ked sa vam deticky narodili po akom case ste psika pustili tulit sa k detickam?nemyslim olizovat ich tvaricku a tak,ale tak aby sa k nim mohli pritulit a dotykat?
@aniko_h u nas v rodine pustali hned aby psik lezal pri babatku
@veronikanellka171 ten posledný je nádherný :O
@aniko_h Dakujem 🙂
@veronikanellka171 posledny je top ;)
@aniko_h ahoj, my mame dvoch utulkacov a ked sa maly narodil, poslala som po muzovi ocikanu plienku aby si psi privykli na jeho pach. A ked sme ho priniesli vo vajicku, nechali sme ich ovonat mu nohy a tak postupne, teraz ma maly rok a nikdy nebol problem- samozrejme ich nenechavam spolu samych,pokym maly trosku nevyrastie- a takto planujeme aj s druhym. Ono vase babatko bude vonat ako vy, cize pre psov to nebude uplbe cudzie☺
no mate pravdu 🙂 rychlo idem napisat jednej paci do cr lebo som si objednavala usitie rukavic na kocik a tie som objednala sedo tmavoruzove, nech urobi bezovo ruzove
@aniko_h ihned po prichode z porodnice 🙂 onuchal ho a tym jeho zaujem skoncil 🙂 nas psik nemal predtym s detmi ziadne skusenosti, ale naucil sa byt velmi trpezlivy a dnes uz detom dovoli robit so sebou cokolvek 🙂 mame pravidlo, ze ked vojde do pelecha, tak maly ma zakaz ho chytat- proste aj pes potrebuje mat svoj klud. Najhorsie bolo prave toto naucit syna, ze mu ma dat pokoj. Riesili sme to tak, ze sme pelech mali v rohu izby a ked tam bol pes, prisunula som pred neho detsku ohradku. Ked chcel ist pes prec, tak sa v pelechu postavil a ja som ohradku odsunula. Aj teraz to tak budeme robit.
@verunqha23 aj ja som porodila prvého syna 3mesiace pred 19r., vtedy to bolo hrozné, že čo idem robiť 😨 a teraz má syn 16 rokov a som naňho taká hrdá a šťastná že ho mám, sme ako súrodenci 🙂
..
a teraz čakám tretie dieťatko a mám a 35 rokov a všetko je o.k. 😉
@veronikanellka171 pekny fusacik 😊👍kupila som podobny za 20€ trosku iny tvar.ak nezabudnem zajtra poslem foto😊
Baby ja som nachcipana, vcera sa liecil manzel, dnes ja sople taham a striedam s teplotou...zajtra to Dr.asi isti. Aj tak som u nej nebola sto rokov. Inak ja som tiez pozerala fusaky a nakoniec sme nasli aj v rodine tak som rada. Ja mam 25, ked ste vek spominali. ☺
Baby na tom glukozovom teste sa berie krv zo zily ci len z prsta ? Lebo ak zo zily tak ja odpadnem tam :/
@verunqha23 mne brali aj aj. Neboj len potom posed trochu v cajarni aby ta mohli posledovať.
@elisebah91 moj maly bol tyzden soplavy plus kasel ....musim si zaklopat ze to nechitilo aj mna ale uz druhy den mam zapchatu jednu nosnu dierku....😕
@elisebah91 tak nakoniec som zvladla tu krv :D a ta voda nebola vobec hnusna ako niektore hovoria mne chutila este by som si dala :D len som uz strasne hladna
@verunqha23 Mne brali 3x krv zo zily fuj. Taka som bola dopichana ako narkomanka 😂

@majaon joooj cakas uz tretie to nehra rolu kolko mas rokov.Ja mam 34 a cakame prve babetko.A su aj maminy ktore maju prve v 40 tke.Hlavne aby sa dietatko narodilo do stastnej kompletnej a vytuzenej rodiny.Ked to ma prist tak to proste pride.