Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Pocujte baby co keby sme sa k zuzuk do januara nastahovali? Navarim nam, ustrikuje kazdej daco 😀😀
@veronikanellka171 jaj jak som sa s chuti zasmiala teraz 😂😂😂 inak vcera bola na obed pečena kačka domaca knedla a kapusta 😂😂😂
Mate tie zimny overal chlpaty? Chcem kupit 🙂 ukazte ake mate
@veronikanellka171 mam este dva dalsie jeden biely jeden ruzovy teplejsi od tohto ale tie som nekupovala.
dostala som len nemam foto uz v tel.😕
@sandri dakujem,uz som si aj citala rozne clanky o tom a vsade len ze treba vydrzat,ze to chce cas a dieta sa vyrovna s tym,ze tam jednoducho bude chodit...teraz je zase usopleny a zacina aj kasel,takze skolka ucinkuje aj na choroby uz,no co,nejako zvladneme 😉
@zuzuk22 ty si teda sikovnica,fakt,ja tiez ledva porobim doma a som KO,ale laka ma naucit sa nieco taketo ako hackovanie,ci strikovanie,mozno sa raz do toho pustim 🙂
Baby? Neviem či som sa to už pýtala alebo nie :D .. ale aj vám strašne vypadávajú vlasy?! ... Mne strašne... bojím sa že do porodu budem plešatá :D
@verunqha23 máš dosť železa?Ja akonáhle vidím že mi viac
Padajú vlasy mám vtedy nižšiu hladinu..
@ivana2301 Práveže mám ževraj málo železa :( ... že musím brať železo ale tak ja namiesto toho železa papám cviklu a pijem tú šťavu z cvikly lebo kamarátkiná mamina vravela že tiež ked bola tehotná mala málo železa a že si odšťavila cvilu a to pila a tam je vela železa
@verunqha23 juuj a doktor ti je predpísal žiadne železo?
Ja som v tomto strachoprd aj ja mám nízku hladinu a predpísal mi ferrofolgama beriem aj nárosan čučoriedkovy z justu. Ja mám rada prírodné veci aj bylinky,len aj pociťujete že keď pôjde odstavený cviklu že sa cítiš lepšie?Lebo ja keď mi klesne železo by som len spala nevládzem,len polihujem a vlasy padajú...vtedy si zvysim dávku z justu nárosan a fungujem ako dračica.
@verunqha23 prepáč píšem ako talian...bo mi tablet prepisuje slová. Že keď pijes tu odstavenu cviklu či sa aj cítiš lepsie...

Ja platievam za foto 10€ za 3D to bude 20€ nikde môj doki mi robil sono naposledy 8.8. Odvtedy som asponze bola v Hlohovci inak by som si maličkého ani nevidela a teraz mam poradňu 27.10. Dufam ze mi uz bude robit sono :(