icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
9. okt 2016

@fronili ani nepodlievas uz ? A este asi aj sol nie ? 🙂 dakujeeeem

fronili
9. okt 2016

@zuzuk22 peciem to v pekaci prikrite na 180° prilej este vodu aby sa ti nevysusilo cca po 1,5 hod skontrolujem ako je na tom masko dolejem vodu a este dam na hodinku vtedy je lahodne a mäkuçke dobre sa kraja.peciem vzdy v celku a zalezi aj od casti mäska.robila som k tomu knedku kapustu ale podla mna aj zemiakova kasa he k tomu top.

lalia87
9. okt 2016

Dakujem dievky,ked ono je na tom najtazsie to,vediet ze dlho tu nebude,ked viem ze aj ked cely den beha ale mam istotu ze vecer pride tak je to ine,niekedy potrebujem objatie a tak a pritom viem,ze este dlho nebude,viete,chapete 🙂 a este teraz tie hormony :D tento tyzden som mala cely urevany a od sona uz duplovane 🙂 miesali sa vo mne vsetky pocity,lebo sme mali vybrate meno po mojom nebohom bratrancovi ktoreho som neskutocne lubila a zrazu taky sok,ze je to dievca co cely zivot o nej snivate ale neverite ze by ste mali take stastie a podarila by sa 🙂 a na druhej strane to,ze to nebude matko po bratrancovi 🙂 a svagrina nam vcera kupila uuuuuuuzasne satyyyy pre sofi,tak uz nech ju v tom mackam,sa moc tesim 🙂

zuzuk22
9. okt 2016

@fronili dakujeeeem🙂

fronili
9. okt 2016

@zuzuk22 daj vediet ako to dopadlo 😊

zuzuk22
9. okt 2016

@fronili urcite dam 🙂

ivana2301
9. okt 2016

@zuzuk22 mnaaaam také chute si mi narobila..že diviak a ku tomu brusnivova omáčka a tečú mi slinky..Nech sa ti dobre podariiiii 😉

veronikanellka171
9. okt 2016

Dakujem, ja len aby mi lekarka nevynadala preto sa radsej pytam 😀 Ved babatko v 26tt ma kolko? Cca 800g?

lalia87
9. okt 2016

@veronikanellka171 ja som na posl.poradni mala +4.5kg za tri tyz.ale to som dobiehala aj schudnute kg a teraz to vyzera za tri tt zas 3kg a to nijako nejem vela ani nic.

elisebah91
9. okt 2016

@veronikanellka171 skus kuknut toto: http://www.hipp.sk/tehotenstvo/sprievodca/kalku...
vypočíta pre teba koľko by si mala pribrať

gulocka7888
9. okt 2016

@elisebah91 no skusila som to ukazalo mi zw od 11,5 do 16 kg by som mala privrat pocas celeho tehotenstva.Tak sa nehame prekvapit do januara.Zatial sme +7 kg a mame 25 tt

zuzuk22
9. okt 2016

@gulocka7888 mne tiez presne tolko isto ukazalo 😄

veronikanellka171
9. okt 2016

Mne ukazalo 7-12kg ze by som mala tak uvidime 😀😀

lalia87
9. okt 2016

Aj mne ukazalo ako gulocke 🙂 toto je piskotkina garderoba 🙂 su tam aj take zdedene vecicky na doma a aj nove na paradu 🙂 inak baby neviete kde zozeniem taky organizer/vreckar? Chcem taky dat na postielku aj do kupelky,a do toho plienku a kefku na vlasky a take veci 🙂 taku tu handru na zavesenie s vreckami

aniko_h
9. okt 2016

@verunqha23 mne tiez velmi padaju vlasy.cely byt stale od vlasov. Najhorsie je ked si ich umyjem a pokazde ked prejdem cez ne rukou tak guce vlasov. Lekarka mi odporucila nejake lieky pre tehotne na padanie vlasov. Ale ja nechcem brat zbytocne lieky ked to nie je nutne. Co sa tyka cvikly tak tu nemam rada takze to nezjem. Najhorsie je,ze kamosky ma strasia, ze po porode sa to este zhorsi. :( to si ani neviem predstavit.

veronikanellka171
9. okt 2016

@lalia87 kraaasa 🙂 daj normalne do googlu vreckar na postielku a najde ti to plno eshopov

zuzuk22
9. okt 2016

@lalia87 jej krasna vybavicka🙂 ja mam este vsetko v skatuliach 😄 ale rozmyslam ze by som to uz mohla zacat aj pozerat 😀 a ten organizer by som aj ja chcela . tiez ho musim niekde zohnat

lalia87
9. okt 2016

@veronikanellka171
@zuzuk22 no uz to pozeram na nete a tam maju len take pekne cackave a jeden ks ze 15€ :D tym padom by som musela kupit aj novu sadu do postielky,tu mam tiez zdedenu lebo mi farebne nepasuje 🙂 a do kupelky dat vreckar za 15€ mi je dost 🙂 som zgrloska? :D ja myslela ze take obyc hadam do 7€ bude stat ale take som zatial nenasla

petulik1991
9. okt 2016

@lalia87 v ikei to maju 🙂

zuzuk22
9. okt 2016

@lalia87 no aj podla mna je to vela 😄 ja som pozerala na aliexprese tak je to tak za 7 8 eur 😄 este uvidim 🙂

petulik1991
9. okt 2016

@veronikanellka171 Ano, babatko moze mat sice 800g, ale maternica, placenta, voda..to mas hned tak 2-2,5kg dokopy 🙂

zuzuk22
9. okt 2016

@fronili bozinku dakujem za uzasny recept.....masko je uzasne vynikajuce lahodne...mnaaaaam🙂 😀😀😀 dakujeeem este raz 🙂 aj vyvar je super 🙂

lalia87
9. okt 2016

@petulik1991 co som bola slepa v ikei? Som to tam nenasla 🙂

@zuzuk22 objednavas z alieex? Lebo via veci by som odtial objednala,aj ten rukavnik teply na kocik ale neviem ako to funguje a bojim sa ze tam bars co postlacam a nedoplatim sa :D :D :D

veronikanellka171
9. okt 2016

@lalia87 ja objednavam stale ali, ebay atd

nikolienkaa
9. okt 2016

Ja som takaaaaa choraaaaa 😞

zuzuk22
9. okt 2016

@lalia87 jasne objednavam je to super vec a bic zlozite 🙂 nemas tam co take postlacat neboj 🙂

zuzuk22
9. okt 2016

@nikolienkaa a co ti je ?

verunqha23
9. okt 2016

Jáj baby moje zlaté zajtra idem na 3d/4d ultrazvuk ale velmo ma mrzí že môj ex nechce ísť somnou :( ... až som si poplakala :(

sandri
9. okt 2016

@verunqha23 a preco ti vadi, ze ex nechce ist? Ved ked je ex, tak uz do tvojho zivota nepatri. Chapem, ze dieta je jeho, ale poznam kopec pripadov, ked ex robi zene zle cez dieta - robi jej naprieky, hucka dieta proti matke (ked ho ma u seba) atd. Ale poznam aj take, kde ex len plati alimenty a dieta ho nezaujima a je to ovela lepsie - zena ma sancu nadviazat novy vztah a dieta bude mat len jedneho otca - sice nevlastneho, ale milujuceho... 🙂

verunqha23
9. okt 2016

@sandri Ale ked mne aj tak chýba :( ... A ach dúfala som že aspon na ten ultrazvuk smnou pôjde... že sa možno po tom ultrazvuku postaví k tomu ako chlap a nie decko bez rozumu :(