icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

sandri
9. okt 2016

@verunqha23 chapem... Zial, ked je chlap chrapun, nic s tym nespravis... Ja poznam vsetky pripady co som ti spomenula v predoslom prispevku. A poznam aj take, kde sa vztah snazili zlepit kvoli dietatu a skoncilo to velmi zle - 2 roky sa trapili v nefunkcnom vztahu, denne hadky a krik pred dietatom... Preto byt radsej sama s dietatom (aj ked je to velmi tazke) ako s chlapom, ktory je s tebou len kvoli dietatu a skor ci neskor ti to da najavo...

nikolienkaa
9. okt 2016

@zuzuk22 uz mi prešlo hrdlo aj hlava,ale este ma neskutočne trápia sopliiiky a spreje do nosa pre tehotné nič nezaberajú škoda ze nemôžem otrivin :( ...take obdobie chrípkove 😞

gulocka7888
9. okt 2016

@nikolienkaa mne zabral sprey xylo-mepha len neviem ci ho maju aj tu na slovensku.Skus sa naparovat nad harmancekom ja som aj sprej na noc a ako casto sa dalo tak nad horucu paru z harmanceku.Trvalo samozrejme trocha dlksie kym som sa dostala z nadchy lebo len 7 dni som mohla sprej no dalsie 4 dni som si ho musela dat aspon na noc.Dufajme ze je vsetko v poriadku.Ale uz sme boli po chorobe na kontrole a vsetko je ok.

zuzuk22
9. okt 2016

@nikolienkaa no viem si predctavit zatial sa toto tegu drzim nechcem zarieknut ale ked som bola s olim tehu som mala pol tehotenstva nos zapchaty....cez den sa to este dalo ale v noci to bolo hrozne sa mi dychat ani nedalo

julinka88
9. okt 2016

Ahojte aj ja som si ratala tu bmi a vyslo mi vraj mam pribrat 9 az 11 kg no teraz uz mam + 7 kg tak uz mi vela neeostaaava 😀
A to budu este vianoce a kolaciky a hento a toto fuuu

nikolienkaa
9. okt 2016

@zuzuk22 ja som bola este horšie chora v 3.mesiaci ale toto mam veľmi zapchaté bar kedy manžel odpadava zo mna v noci za ten nos chrapem a podobne 😂

lalia87
9. okt 2016

@verunqha23 takze povedal ze nepojde? To je ale decko,on si stale neuvedomuje zavaznost situacie. Ale uplne so vsetkym suhlasim so sandi..musis pozerat na to,co je pre malu lepsie a bohuzial aj ked tebe chyba,malej taky otec chybat nebude a mozes mi verit,ze ten otec..PAN OTEC sa este najde,aj ked nie biologicky,ale milujuci. Bohuzial musis teraz potlacit seba do uzadia,malinkej bude lepsie bez neho,lebo co..bude s vami,ona si na neho navykne a zas kdesi zdupka? Alebo bude naoko s tebou a dalej si zit svojim pubertalnym zivotom? Nebud egoistka cicus,sama dobre vies,ze pre malu neni dobry apa,skus sa na to tak zacat pozerat. Ved si pekna mlada buduca mamina,hlavu hore a netrap sa kvoli blbcovi

fronili
9. okt 2016

@zuzuk22 jeej super sim naozaj rada ze sa podaril receptik podla mna jednoduchy a jeden z naj.si ma potesila ze chutilo 😊

fronili
9. okt 2016

@nikolienkaa poznam to velmi dobre od zaciatku augusta do konca augusta som bola chora aj so simim mesiac nonstop nas to nechcelo opustit a to bolo teplo vonku😑skore uzdravenie prajem

mia295
9. okt 2016

@lalia87 také majú aj v 35tke bývalej, alebo teraz eurovke :D alebo ako sa to volá :D nám to svokra kupovala tam a stálo to asi 2e 🙂

lalia87
9. okt 2016

@mia295 coo to fakt? Vidis akurat v takom niecom som nebola,tak behnem,dakujem

zuzuk22
9. okt 2016

@fronili aj priatel aj maly vsetci sme sa zalyzovali 😀 fakt vybornee🙂 ale to korenie som mala ledva polovicu sacku uz len doma tak som ho tam dala a polovicu sacku som dala este vitana korenie grilovacie pikantne a mnami mnam 🙂 este raz velka vdaka budem robievat urcite 🙂

mia295
9. okt 2016

@lalia87 ja som nevedela kde to kúpiť tiež a ona má zbehané aj takéto obchody tak nám kúpila 🙂 dúfam že nájdeš dačo 🙂

petulik1991
9. okt 2016

@lalia87 Ja som to toez objavila az na druhy raz. Je tam toho vzdy tak vela ze hlavou krutim ako aquabella a vela mi unikne 🙂

verunqha23
9. okt 2016

@lalia87 tak to vyzera ze nepojde... V piatok sa vratil z toho Nemecka volala som mu... Nezdvihal. .. Napisala som mu sms ze sa stretneme v meste o 16:00 ako sme zvykli vzdy.... No neprisiel a ja som cakala.. Napisala som mu na viberi blokol si ma... Zajtra rano snim idem na buse asi ak ide tym co ja 5:30... Tak sa snim pekne pohadam ... Ale velmo sa mi uz ani do tej skoly nechce chodit lebo sa len trapim ked ho vidim.. Ale trosku hrdosti by mohol mat a aspon sa trochu zaujimat o malu ... Aj ked je len v brusku ale mohol by sa ma spytat ci mi je dobre a co u doktorky a tak...

lalia87
9. okt 2016

@verunqha23 ano rozumiem :( moze ti nedvihat kolko chce,aj si ta blokovat ale to ze cakas jeho dieta to nezmeni. Drzim ti zajtra palce,bud silna zena a moc sa netrap,budem na teba mysliet

petulik1991
9. okt 2016

@verunqha23 to mi je luto, ze je to taky chumaj :( Mohol by sa aspon o malinku zaujimat, ked uz nic ine. Ale tymto len ukazuje, ze je nedozrety pubertiak

verunqha23
9. okt 2016

@lalia87 Rozmýšlam už nad tým že pôjdem s mamou vybaviť externé štúdium ... Lebo ja tam už nechcem chodiť a každý den ho stretávať len sa trápim :/ ... A lieky čo som brala po našom rozchode dokým som nevedela že som tehotná brať už nemôžem a ja bez antidepresív ho stretávať nemôžem...

verunqha23
9. okt 2016

@petulik1991 No áno nedozriety pubertiak ktorý ma len využil :/ ...

lalia87
9. okt 2016

@verunqha23 no to nie je zly napad s tym extern.studiom..a dokedy vlastne este budes chodit do skoly? Neviem ako to funguje,do porodu a potom prerusenie ci ako? On by sa mal tebe vyhybat chuj jeden a nie ty jemu. A co jeho rodicia vlastne? Tvoja mamina s nimi nepojde dat rec?

verunqha23
9. okt 2016

@lalia87 mama chcela sa s jeho otcom sa rozprávať,volala sním ešte ked bola vo švajčiarsku.. povedal že ked sa mama vráti zo švajcu že sa cez víkend stretnu a porozprávaju sa , nuž ale neozval sa ... A no plánovala som aspon do Decembra chodiť do školy ale asi to psychicky nezvládnem

lalia87
9. okt 2016

@verunqha23 no podla mna by sa s nim mala stretnut,mozno mlademu potom trochu klesne hrebienok. A na nejakom inom buse sa ti neda chodit?

verunqha23
9. okt 2016

@lalia87 kedže mám tento prax tak len 5:30 ... potom mi ide 6:35 ale to potom meškám na prax... a kedže on chodí vždy o 5:30 tak :/ ... a to chodíme dotej istej školy

elisebah91
9. okt 2016

mne tiež vyšlo podla tej kalkulačky od 11,5 do 16 kg, ale sviatky sa blížia dúfam, že to neprešvihnem... v poslednom čase sa to začalo na mňa nejako moc lepiť a ani neviem čím, aj mi chutiť prestáva.

@nikolienkaa skusila si si vymočiť nohy v slanej teplej -horúcej vode? Mne to vždy pomôže pri nádche, uvolní mi to dutiny. A potom dám čajík a nohy pod perinu 😉

elisebah91
9. okt 2016

@verunqha23 bud silná, podla toho čo píšeš je to ešte velké dieťa a nehodlá prevziať zodpovednosť. Ak sa nechce stretnúť, nedvíha mobil, neodpovedá ... ešte nie je pripravený na niečo veľké. A ty máš naviac ako sa v jeho očiach podceňovať a ponižovať. Raz to bude lutovať, možno skôr, možno až na dôchodku... ale ty máš teraz inú úlohu, byť dobrou maminou pre drobca aj ked to bude veľmi ťažké, tým že ťa odmieta.

elisebah91
9. okt 2016

Ešte ja , prosím vás ako idu ceny v PEPCU čo sa týka dupačiek, overalov atd? Máte dáky prehlad? 😒

verunqha23
9. okt 2016

@elisebah91 Lenže mne je velmo luto tej malej čo je vo mne :( ... že sa trápi lebo sa trápim aj ja, a aj ked sa mi snažia ostatní pomocť aj vy za čo vám pekne dakujem ale nejde to :( ... Neviem sa stále preniesť cez to že sním niesom :( aj ked je to chudák ...

aniko_h
9. okt 2016

@nikolienkaa mne na zapchaty nos pomohol quixx.odporucila mi ho gynekologicka a ucinkoval.ja som bola chora pred dvoma tyzdnami.

@verunqha23 hlavu hore.si silne dievca,a vlastne uz zena.urcite to nemas lahke ale mysli na babo v brusku,ktoremu nerobi dobre,ze ty sa trapis.a take decko ako je tvoj ex tak to malinke si nezasluzi mat v zivote.teraz je to urcite tazke,ze nemas jeho podporu a nemas to s kym tak prezivat,ale ked sa malinke narodi budes uz zit len pre nu a zabudnes na toho hlupaka.budes mat dovod zit a byt stastna pre nu.

@elisebah91 ja som vcera kupila v pepcu bodycka za 5 eur - dvojbalenie a overal za 7 eur. A tak sa hybu aj dupacky a ine oblecko. Ja som mala skor problem aku velkost kupit.baby vy ako kupujete ked este neviete ake velke sa babo narodi? Zatial som kupila len 62-ky lebo viem ze to vynosi.ale kupujete aj 50-ky?alebo skor 56-ky?

elisebah91
9. okt 2016

@aniko_h ďakujem, ja kupujem zaťial 56 a 62, čítala som že tie 50tky sú pre predčasné mrňousky baby, tak dúfam, že to náš prípad nebude.

aj mne odporučila Dr. Quix a veru asi aj zabral.

@verunqha23 iste je to teraz velmi ťažké pre teba, verím ti, ale skús myslieť na maličké, ono potrebuje cítiť, že je milované a chcené 🙂

zuzuk22
10. okt 2016

@aniko_h tiez len 56 kupujem a viac 50 nie 🙂