icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
10. okt 2016

Dnes som bola rano na krv a prehodila mi poradnu z 2.11. Na 31.10 🙂 ze 31.10 mam prist este na krv tak ze rovno aj poradnu spravime nech sa nemusim motat aj aj

verunqha23
10. okt 2016
fronili
10. okt 2016

@aniko_h ja kupujem 56 nakolko väcsina deti sa rodi 50-55cm a pri malom musel ist manzel dokupit par 50tiek lebo maly moc plaval v 56kach

lalia87
10. okt 2016

Ja kupujem tiez len 56 a 62 a v pepcu som min.tyz.kupila dve body jedno stalo tusim4€ dalsie 3€ a dupky za 7€ boli s takym trickom taka sada.

lalia87
10. okt 2016

Citala som tu skupinu oktobrovky,postupne sa to tam zaplna porodmi a gratulaciami 🙂 viete si predstavit,ze uz onedlho tak my budeme pisat? 🙂

zuzuk22
10. okt 2016

@lalia87 jaj uz sa na to tesim 🙂

lalia87
10. okt 2016

@zuzuk22 vy uz budete vsetky odrodene a ja este budem cakat a cakat 🙂 ktovie ci sa aj k februarovkam neprehupnem :D

zuzuk22
10. okt 2016

@lalia87 to nemozes vediet . mozno nas este aj predbehnes ;)

elisebah91
10. okt 2016

@lalia87 veru, radšej aj mesiac dopredu sa zbaliť do pôrodnice. Nevieš čo sa vyskytne. Moja známa teraz rodila 2 týždne pred termínom v dôsledku kolabovania placenty. Ani nevieš, ideš na kontrolu a tam ti povedia, že ti musia vyvolať pôrod a je to.

lalia87
10. okt 2016

@elisebah91 hej hej,ja budem pobalena uz od dec.zac.januara. ja som to videla ked som lezala,mne na izbu dali hned z poradne baby.sli na kontrolu a sup ho hned aj lezat,ony nezbalene,potom jedna muzovi volala co jej ma zbalit a kde co ma a sa rozculovala ze on nevie nic najst :D

fronili
10. okt 2016

@lalia87 ja som simca odrodila o 9 dni skor ako bol termin takze nas mozes este predbehnut.😉 ale ako pise
@elisebah91 nikdy nevies ci aj skor nepojdes samozrejme ze je lepsid ked sa babo narodi v termine ako predcasne teraz mojej znamej porodila v 7 mesiaci si zober ze daleko od siedmeho mesiaca nemame😲

lalia87
10. okt 2016

@fronili fuh no 🙂 sak to by sme za mesiac rodili 🙂 aj drahy ked odchadzal mi hovori,ze pockajte tu na mna este v kope :D :D ja vychadzam len z toho,ze mam termin 31.1. A krpatienka je o par dni mensia 🙂 to by boloooo keby pockala na 8.2. A dostala by som ju k 30tke 🙂

kwr
10. okt 2016

Nas Oscar sa narodil 36+3 ale bol super a o 24 hodin sme spolu isli domov, cize ja zacnem prat a chystat v novembri a zbalim sa zaciatkom decembra, kedze uz aj Alfie bol na poslednej kontrole uz hlavickou dole, aj ked este sa tam moze tocit, miesto zatial ma🙂

zuzuk22
10. okt 2016

Ja som oliho porodila presne v den terminu 🙂

fronili
10. okt 2016

@lalia87 tak to by bol darcek k narodeninam veru ale tak aj ked skor tak bude predcasny darcek😊ja mam zas meniny 4.2 ale dovtedy nemusi malinka cakat nech len ide aj o tyzden skor ako pred terminom von.to uz budem 9 mesiac takze to by mi nevadilo 😍

fronili
10. okt 2016

@lalia87 som to trosku sprosto napisala termin porodu mam 25.januar pre upresnenie😊

lalia87
10. okt 2016

@fronili aj ja vravim ze kludne moze aj v strede januara prist 🙂 nech je uz len tu 🙂 to budeme mat bud neskorsi alebo skorsi darcek..lebo polovicka ma narodky 3.1. 🙂 tak on dostane neskorsi 🙂 a ja mozno skorsi 🙂 len nech uz je tu juj

kwr
10. okt 2016

Ja len dufam ze pocas Vianoc a Silvestra budu aj nejaki senior doktori v nemocnici, kedze termin mam 2.1.2017 a ak maly pride skor, rada by som tam mala skuseneho lekara kedze za 3 dni v nemocnici kym sa Oscar narodil som stretla asi 10 studentov mediciny, ktori sa so mbou prisli namiesto vizity porozpravat, nastastie odrodil ma riadny lekar;)))

sandri
10. okt 2016

@kwr fuuu, tak pri takomto termine by som si na tvojom mieste zazmluvnila lekara... kamoska rodila 24.12. a takmer ten porod skoncil zle ☹ a to mala zazmluvnenu lekarku, ale mlada doktorka, ktora mala sluzbu, ju odmietla zavolat - lebo este je cas! Napokon, ked konecne zazmluvnenu lekarku zavolali, z toho bola urgentna sekcia... ale vsetko dobre dopadlo...

zuzuk22
10. okt 2016

Mne sa oli narodil 27.12. Takze bracek alebo sestricka budu mat skoro naraz narodeniny 🙂 uvidime kedy sa vypyta na svet 🙂 termin mam teraz 23.1. 🙂 a aj napriek tomu ze som rodila pocas sviatkov bolo to fajn 🙂 lebo akurat mala aj moja dr sluzbu v nemocnici tak ma aj odrodila 🙂 tak som mala stastie 🙂

zuzuk22
10. okt 2016

Silvestra som este travila v nemocnici ale 1.1. Nas uz pustili domov 🙂

fronili
10. okt 2016

Ja som nikdy nechcela na sviatky rodit 😅 dufam ze aj malicka pocka aj tak by bolo skoro.dufam ze si pocka v brusku dovtedy kym bude pripravena ist von😊

kwr
10. okt 2016

@sandri jaj to ja nemozem kedze zijem v Holandsku, ale rodila.som.v uplne top naj nemocke kde sa narodili aj kralovske deti🙂 lenze tera mame problem ze manzel chce byt aj pri tomto porode ale byvame tu sami a nevieme kam.dat Oscara takze momentalne ak najdem.nemocnicu so skolkou tak tam.pojdem rodit🙂 cize stale mam obavy co a ako bude a kam dat Ozzyho na tuch par minut kym sa mu narodi brasko...

fronili
10. okt 2016

@kwr fu tak to ze ste tam sami a nema byt kto pri malom je skoda ale ak je moznost skolky v takom pripade bolo by super.drzim palce aby vam to tak vyslo.ja mam uz teraz dohodnutu moju mamu k malemu na januar aby som nemusela na poslednu chvilu riesit😊

fronili
10. okt 2016

Inak dnes mi prisli tieto vecicky.podlozka na kupkanie sa mi dost osvedcila pri Simonkovi a na druhej fotke su capicky☺

aandreja
10. okt 2016

@fronili to je taka penova do vanicky? Hovoris ze je to dobre? som na to presne minule pozerala v obchode 🙂

fronili
10. okt 2016

@aandreja ano je penova a naozaj podla mna super lebo to co sme mali ako original k vanicke bolo tvrde plastove nepohodlne podla mna poslem foto co myslim.

sandri
10. okt 2016

@kwr tak to snad nebudes mat takuto zlu skusenost ako ta kamoska. Ta rodila v BA, Holandania su uz snad niekde dalej... 😉

kwr
10. okt 2016

@sandri dakujem, ja mam dobru skusenost zatial, aj ked nedam na nase zdravotnictvo dopustit, vyhodou oproti tomu slovenskemu je tu sukromna izba, porodna izba a aj sestricka, ktora ma len teba na starosti, ale samozrejme, za vsetko som si musela platit a nasledne spatne domahat z poistovne.

verunqha23
10. okt 2016

Tak baby za pol hodinku konečne uvidím malú ... Teším sa len som sa tak rozplakala v autobuse :( ... Išla som sním a on nič.. :( Uplný ignor :( ...