Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@verunqha23 netrap sa s blbcom, sustred sa na dceru, to najlepsie z neho uz mas a uzi si to🙂
@kwr Ja viem ale ked tak velmi som chcela aby tam bol somnou :( ... Aj ked je to blbec ale chcela som :( ... neviem udržať slzy uplne som psychicky na dne :(
@fronili ani mne sa nepáči tento plast, ako sa z toho bude dieťa šmýkať , ja rozmýšlam o takomto: http://www.aladdin.sk/sedatka-a-lehatka-do-vane...
dakujem zienky za rady. tak teda 56-ky budem kupovat. mne sa zdali take drobne :D ani si neviem predstavit ako budem take drobne stvorenie drzat na rukach. Ako moze byt nieco tak malilinke? jaaaaj, uz teraz sa rozplyvam :D
@lalia87 uz aj ja velmi cakam kedy sem budeme davat infosky o nasich pôrodoch a detickach. to bude radosti 🙂
a baby bude niektora z Vas rodit v BA v ruzinovskej nemocnici?
@verunqha23 daj mi hned vediet ako sa ma malinka,budem cakat 🙂
@elisebah91 tiez som rozmyslala nad niecim takym ale povedala som si ze nebudem vymyslat ked uz mam overene.Ale aj toto moze byt dobra vecicka😊
Ahojte baby. Vidim ze tu pisete a pomaly nakupujete. Ja mam termin 26.1. ale myslim si ze to bude skor. Aj maly sa mi narodil o 20 dni skor sekciou. Ja mam v plane rodit na kramaroch ako pri malom. Prveho mame Siminka a teraz cakame dievcatko. Videla som tu penovu podlozku do vanicky, kde si ju kupila?
Babenkyy tak podla jej velkosti hlavicky mam termin 1.1 :D ale podla noziciek a tak 17.1 takze uvidime ma 860 gramov ma babika moja a furt si zakryvala tvaricku rucickami ale podarili sa aj krajsie fotky potom vam ich sem hodim doktor vravel ze furt sa opiera bud o rucicku alebo o placentu :D a rucicky mala ako boxerka hahaha ale je v poriadku kocka
@verunqha23 no kuriatko zlate, asi ste ju moc osvetlovali tak sa vam schovavala 🙂 tak supis ze je vsetko oki, to je najhlavnejsie 🙂
@lalia87 práveže už na začiatku :D bola pokrčená uplne herečka :D
@verunqha23 aka je krasna, chutniatko malinke 🙂 ozaj si tam ako tie rucicky dava 🙂
@lalia87 moja malá zlatá už sa na nu teším no ale ak sa narodí toho 1.1 podla jej velkosti hlavičky tak som fakt šťastná žena :D ... na nový rok haha
@verunqha23 aj ty mas zrazu uplne taky iny pocit? ja ked som malej uvidela tvaricku, tak vo mne jak keby sa zapla ziarovka a vkuse na nu pozeram a uz ju tu chcem magat 🙂 🙂 no na novy rok bude niekto dospavat opicu a ty dostanes najkrajsi darcek 🙂
@verunqha23 boze aka je zlata peknucke fotecky
@lalia87 Možno dostanem :D uvidíme :D ... aj keby som si aj ja vypila už :D ... no musím počkať :D :D aj ja ju už chcem mať vedla seba ale má vela črtov po svojom otcovi
@fronili Dakujem,tak aby neboli za 70 eur :D
@verunqha23 ja som platila 50€ v hlohovci na 3Dcku a malinka sa nechcela ukazat jedina fotka sa nam tam podarila neviem ci si ju videla preto prikladam.cely cas je natocena chrbatikom od zaciatku.Doki sa moc snazil aby sme mali aspon jednu
@verunqha23
@fronili krasne deticky mate 🙂
@verunqha23 ja mam odzaciatku termín 1.1. Tak uvidime ktorej sa malinké vypýta aky dátum 😁😂
@lalia87 aj ja ked som bola v Hlohovci tak doktor miloval celým bruchom som myslela ze mi aj dieťaťa pretočí 😁😂
@nikolienkaa no vsak mne aj mala preskocila.. najprv mala hlavicku vlavo dole a zrazu hop a hlavicka pod rebrami vpravo hore :D a doktor ze: jezis :D hovorim mu, ze no rozdrazdili ste ju 🙂
@lalia87 Ježiš ja som napísala ze miloval tam malo byt mikotal 😁😂 Haha tak tebe sa riadne pretocila,môj malinky mal stale hlavu v placente a ked tak tak len navhvilku na pár foto ... snáď mi urobí môj doktor sono na konci mesiaca ked pôjdem a kúpim si
Tu moju babiku nazval Celebrita:D lebo ze sa schovava pred kamerami a fotakmi:D
Baby celu noc zvraciam a nie a nie prestat. Uz som hotova. Torecan cipok nezabral, poradte nieco ako to mam zastavit :(
@lenkavalkova Chod k doktorke 🙂 Najlepšie riešenie
Fu baby mne je po vcerajsku tiez nejako zle este som nezvracala ale citim ze zachvilku asi hodim tycku tuto v autobuse ... Fuu.. :/

@lalia87 Jéj moja ja som 6.2. 🙂 ... Takže skoro tak isto 🙂