icon

Je niekto z Dunajskej Stredy alebo okolia?

izus
27. jún 2007

baby je tu nikto z DS, alebo okolia

monr
Autor odpoveď zmazal
mimika4408
13. apr 2012

@monr dakujem velmi pekne, tak ten cirkus je tam urcite?

monr
Autor odpoveď zmazal
mimika4408
13. apr 2012

@monr bud taka dobra prosim ta 😉 . velmi pekne ti zatial dakujem

monr
Autor odpoveď zmazal
mimika4408
13. apr 2012

@monr dakujem aj tak...vsak si povedala, ze obycajne cirkusy tam zvyknu u vas stat 🙂

gabuci
13. apr 2012

@mimika4408 -toto som ti našla na nete.Cirkus Medrano
12.04. - 16.04.
Park voľného času, Dunajská Streda
Tribúna:15,-€ , dieťa do 10 rokov 10,-€
Zadné lavičky:12,-€ , dieťa do 10 rokov 8,-€
Ja nie som z Dunajskej Stredy,len som po tom tiež pátrala,kde všade idú,v Komárne sme to nestihli.Som si myslela,že pôjdu aj do NZ,ale nie.

gabuci
13. apr 2012

na druhom portáli zas takto píšu:Cena Vstupeniek:

LÓŽA DOSPELÝ: 20€
LÓŽA DIEŤA : 15€
TRIBÚNA DOSPELÝ: 15€
TRIBÚNA DIEŤA: 10€
ZADNÉ LAVIČKY DOSPELÝ: 12€
ZADNÉ LAVIČKY DIEŤA: 8€

mimika4408
13. apr 2012

@gabuci ja viem, ja som s malym bola tu v kn a ceny boli ako v tom tvojom 2.prispevku. dcera nebola tak chce ist do ds

gabuci
13. apr 2012

@mimika4408 aké to bolo?Oplatilo sa ísť?My sme tak boli,že staršia dcérka nechcela,mladšia aj by išla,tak na Veľkonočný pondelok sme sa vybrali inde,nie do cirkusu. 🙂

mimika4408
13. apr 2012

@gabuci bolo super 😉 , my sme boli aj v maji min.rok ked tu boli. teraz mali nove predstavenie 😉

thera1
9. júl 2012

čauté!!!!!!!!! tak to vyzerá ,že predsa len niečo bude v DS aj pre slovensky hovoriace mamičky!?!?!?!?!? kto chce vedieť viac??????? 😀

veronikakira
12. júl 2012

ahojte, baby z DS napiste mi kde su obchody s detskymi vybavyckami v DS alebo po pripade v blizkom okoli? Hladam nabytok, postielku v prvom rade, ale vlastne vsetko pre babo🙂. Nie som z DS, ale je to surne takze bola by som vdacna za pomoc a informacie🙂

veronikakira
16. júl 2012

babenky nikto tu nie je?? zajtra idem do DS a neviem kde su obchody ☹ este dobry obchod s kocikmi???? Poradte!!

marlenka27
16. júl 2012

@veronikakira ahoj, nie som sice z DS ale v obchodnom centre Max najdes dobry obchod

veronikakira
16. júl 2012

@marlenka27 dakujem ti! odkial si?

thera1
16. júl 2012

ináč podla mňa dobrá vecičky sú aj v KIK.... 😉

ivet_ivetka
16. sep 2012

halooooo halooooo, sú tu nejaké tehuľky z DS ?? 🙂

mysiatkoo
26. sep 2012

@thera1 uz teda je nieco aj pre nas, co po madarsky necekneme?

carol1982
27. sep 2012

@mysiatkoo
to aj mňa zaujíma 🙂

mysiatkoo
27. sep 2012

@carol1982 a este len zacne, az mala podrastie a budes pre nu potrebovat "program" ;)

sissy87
28. okt 2012

Ahojte! Mohli by ste mi odporúčať dobrého dermatológa /kožného lekára/ v DS? Veeeľmi pekne ďakujem. 🙂

lenca30
25. nov 2012

ahojte. prosim vas ma niekto skusenosti respektive vedel by mi niekto poradit ake kruzky sa konaju v dunajskej strede pre deti??

denuschka7
5. dec 2012

@lenca30 aj ty si tuuu?? :D viem ti vybavit od 3,5 roka hadzanu keby si chcela :D

kaciatkods
5. feb 2013

@mysiatkoo Ahojte, pozeram, ze su tu aj maminy z DS...chcela by som sa opytat, ci tu chodite na nejake kruzky alebo nieco podobne, po slovensky, kedze po madarsky nerozumiem...mala bude mat rok a rada by som ju zacala davat medzi ine deticky...aj mne by prospelo stretnut sa s inymi mamickami nakolko tu nemame ziadnych kamaratov...

kaciatkods
5. feb 2013

@lenca30 Ahoj aj my byvame 3 roky v DS a nerozumiem po madarsky, rada by som niekam chodila s malou, bude mat rok a uz jej program so mnou nestaci...🙂tak ak o niecom budes vediet, prosim napis...dakujem

mysiatkoo
9. feb 2013

@kaciatkods ahoj.... no v DS nie je pre detvaky absolutne nic.... zatial.... mozno tak plavanie, co nam nevyhovuje....... boli sme sa par krat pozriet na folklorny subor Krpciarik, tancuju v telocvicni jednej zakladky, ale to je uz pre vacsie deti *skor skolakov, na male tam nemali moc casu...ja xodim s mladsou do Samorina na tzv. yamahu - take tancovacky s malymi detmi, len je to dost nakladne, ked si zratas cestu tam a spat plus poplatky za to.... ale doma by mi uz rohy narastli asi... a vraj tu ma byt nieco nove, akurat mi poslala kamoska link.... http://www.kvietkovofamily.sk/tl_files/kvietkov...

kaciatkods
10. feb 2013

@mysiatkoo Ďakujem, pozrela som si to, tak uvidíme, snáď už niečo bude aj tu...teším sa...

palma13
26. júl 2013

kto by mal záujem o patchwork v DS 🙂
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4042830...

palma13
26. júl 2013

@kaciatkods Kvietkovo v DS uz funguje 🙂