icon

Je tu dáka mamička zo Žilina - Soliniek?

majka2
13. máj 2010

Ahoj maminy. Ja a môj syn hľadáme niekoho na kamošenie, prechádzky a kúpaliska... mamina má 26 rokov a Andrejko má 33 mesiacov. Najlepšie zo Soliniek ale môže byť aj z celej žiliny a okolia 😉 Tatina máme kamionistu takže sme často sami ☹
Nájdeme tu niekoho?

lenocka84
24. máj 2010

wandeirra nie, nestihal, bol v ba, ja v ziline
tak sa nedalo

dorryska
25. máj 2010

ten moj uz pri jednom bol,takze vie,do coho ide,tak sa nebojim toho,ze by boli nejake problemy

wandeirra
25. máj 2010

lenocka,tak preco si pisala ze su s chlapmi problemy pri porode? 🙂

wandeirra
25. máj 2010

dorryska,uz sa ti to blizi,drz sa 🙂 a daj potom vediet ako sa mate.

dorryska
26. máj 2010

jasne,ze dam vediet....vsak uz som nedoskava...hned by som uz isla rodit...no a ked to nestihneme do nedele,tak rodim sama,na co sa teda moc netesim

wandeirra
26. máj 2010

uz ci budes sama,alebo s tatikom..hlavne nech je Jakubko zdravucky

dorryska
27. máj 2010

wandeirra,to mas pravdu...len nech je zdravucky a vsetko bude ok....uz sa tesim na neho,vsak uz chodim ako kacka

vejula
2. jún 2010

ahoj dorrrys už čakam netrpezlivo na kočikovu partačku 😵

lenocka84
3. jún 2010

ahojky
veji ved dnes my, a za par dni aj s dorryskou 🙂

vichy77
3. jún 2010

a mna neberiete do kocikovej partie? 😨
lenocka a ty budes dochadzat z KNM?

lenocka84
3. jún 2010

vichy a prečo nie?
ja chodim s autom

vejula
3. jún 2010

tak už sme štyri 😵

valria321
4. jún 2010

heeeej baby aj ja sa počítam hm...

vichy77
4. jún 2010

no tak by sme mali z organizovat stretko 😵 . kolko nas to vobec je?
valria, ty si odkial?

lenocka84
4. jún 2010

@valria321 milacku len musis chodit ked sa dohodneme 🙂

@vichy77 ak nam pocasie dovoli, aj buduci tyzden

valria321
4. jún 2010

ja som z centra žiliny...a draha moja ale to by mi musel dať niekto vedieť dopredu lebo mam aj ine aktivity víš 🙂minule som sa bola z malou plavočiť takže nestíhačky ale nabuduce to určite bude volno tak sa vychytame..tešim na toho tvojho drobca

lenocka84
5. jún 2010

@valria321 dufam ze ked bude buduci tyzden pekne pocko tak dojdeme
okrem stredy mame vsetky dni volne

valria321
5. jún 2010

lenocka84 budem sa tešim ja chodim z malou na plavanie tak nemôžem v utorok a štvrtok len od 14tej poobede by to šlo ale tiež mam ostatne dni free🙂

majka2
autor
6. jún 2010

ahojte všetky aj tie čo nepoznám čo som snimi zatial nekecala . Bola by som rada keby sme sa už konečne stretli a pokecali osobne hlavne dúfam že bude už pekné počasie a že budeme môcť ísť spolu aj na kúpalisko čo poviete?

lenocka84
6. jún 2010

@majka2 ahoj
no len my mame predsa len mensie babatka takze ja sa urcite kupaliska zatial stranim
radsej niekam pekne na zmrzku 🙂

vejiiiiii kde siii?

vejula
6. jún 2010

@lenocka84 tu sooom 🙂 dnes som bola cely den kdesi, a teraz ideme kupkať za chvilku inač Dominik je akysi uplakany uboleny, bojim sa či to nieje skryty reflux, ved on bol taky dobrušky qaq teraz ani v noci moc nepospi pri pAPAni je nervozny asi zajtra pojdem ku dokine.
A kedy dojdeš tento týžden??? U6 sa tešim na stretko aj s valriou sa snad nejako dohodneme a aj ostatne kočky ak budu mať čas 🙂

vejula
6. jún 2010

@majka2 jam usim najprv aspon 5kg zhodiť až potom na kupalisko 😀 😀 😀 bo teraz vyzeram jak biela velryba 😖 😝

lenocka84
6. jún 2010

@vejula my mame problem pri kakani, napapa sa a place a place
ale uz zaspava, tak snad sme pomohli masazou
cely den sme boli na chate, tak paradne bolo
chcela by som vo stvrtok, co ty nato?

vejula
6. jún 2010

jj vo štvrtok by to šlo aspon zatial, snad sa ničn do toho nepritrafi, ale pre zatial to plati na štvrtok teda, len valria može až okolo 14 pisala. Ty by si kedy došla? Teda o kolkej?

lenocka84
7. jún 2010

veji zatial netusil, nejako som nad tym nerozmyslala

vichy77
7. jún 2010

ahojte,
doryska hadam aj porodila, co?
inak mne je jedno kedy by sme sa stretli, bo som cely tt. sama doma, cez vikendy si robime s manzelom vyletiky. inak vedeli by ste mi nieco odporucit v okoli ZA? My to tu zatial moc nepozname.
valria aj my sme chceli chodit na plavanie, ale prislo mi to celkom drahe a ked som nemala istotu, ze by sa jej to pacilo, tak sme to nakoniec odriekli, ale super, ze ide byt leto a pojdeme na kupko? Vy kam budete chodit? tu v ZA je aj detsky bazen?
vejula, tak to mas pravdu s tou belobou, sa hanbim normalne saty obliect a neviem kedy sa pri malej opalim ☹

lenocka84
7. jún 2010

@vichy77 predbezne stvrtok
dorryska teda uz mozno aj ano, netusim

a co by ta tak zaujalo z e by si chcela vidiet?hm?

vichy77
7. jún 2010

lenocka, to je jedno. nejaky tip na vylet, kde by sa dalo ist aj s kocarom? priroda al. podobne. a vobec kde mame nasmerovane v stvrtok?

lenocka84
7. jún 2010

@vichy77 nedohodli sme sa,
minule sme behali po lekaroch, a potom sme boli v meste

dorryska
7. jún 2010

ahojte baby...tak my sme uz dvaja.Kubik sa narodil 28.5 neplanovanou sekciou a mali sme 49 cm a 3400g.....pasacik malicky.Zvykame si na seba,ale mame sa velmi radi.Uzasny pocit je to mat svojho milacika maleho pri sebe