Je tu dáka mamička zo Žilina - Soliniek?
Ahoj maminy. Ja a môj syn hľadáme niekoho na kamošenie, prechádzky a kúpaliska... mamina má 26 rokov a Andrejko má 33 mesiacov. Najlepšie zo Soliniek ale môže byť aj z celej žiliny a okolia 😉 Tatina máme kamionistu takže sme často sami ☹
Nájdeme tu niekoho?
ten moj uz pri jednom bol,takze vie,do coho ide,tak sa nebojim toho,ze by boli nejake problemy
lenocka,tak preco si pisala ze su s chlapmi problemy pri porode? 🙂
dorryska,uz sa ti to blizi,drz sa 🙂 a daj potom vediet ako sa mate.
jasne,ze dam vediet....vsak uz som nedoskava...hned by som uz isla rodit...no a ked to nestihneme do nedele,tak rodim sama,na co sa teda moc netesim
uz ci budes sama,alebo s tatikom..hlavne nech je Jakubko zdravucky
wandeirra,to mas pravdu...len nech je zdravucky a vsetko bude ok....uz sa tesim na neho,vsak uz chodim ako kacka
ahoj dorrrys už čakam netrpezlivo na kočikovu partačku 😵
ahojky
veji ved dnes my, a za par dni aj s dorryskou 🙂
a mna neberiete do kocikovej partie? 😨
lenocka a ty budes dochadzat z KNM?
vichy a prečo nie?
ja chodim s autom
tak už sme štyri 😵
heeeej baby aj ja sa počítam hm...
no tak by sme mali z organizovat stretko 😵 . kolko nas to vobec je?
valria, ty si odkial?
ja som z centra žiliny...a draha moja ale to by mi musel dať niekto vedieť dopredu lebo mam aj ine aktivity víš 🙂minule som sa bola z malou plavočiť takže nestíhačky ale nabuduce to určite bude volno tak sa vychytame..tešim na toho tvojho drobca
lenocka84 budem sa tešim ja chodim z malou na plavanie tak nemôžem v utorok a štvrtok len od 14tej poobede by to šlo ale tiež mam ostatne dni free🙂
ahojte všetky aj tie čo nepoznám čo som snimi zatial nekecala . Bola by som rada keby sme sa už konečne stretli a pokecali osobne hlavne dúfam že bude už pekné počasie a že budeme môcť ísť spolu aj na kúpalisko čo poviete?
@lenocka84 tu sooom 🙂 dnes som bola cely den kdesi, a teraz ideme kupkať za chvilku inač Dominik je akysi uplakany uboleny, bojim sa či to nieje skryty reflux, ved on bol taky dobrušky qaq teraz ani v noci moc nepospi pri pAPAni je nervozny asi zajtra pojdem ku dokine.
A kedy dojdeš tento týžden??? U6 sa tešim na stretko aj s valriou sa snad nejako dohodneme a aj ostatne kočky ak budu mať čas 🙂
jj vo štvrtok by to šlo aspon zatial, snad sa ničn do toho nepritrafi, ale pre zatial to plati na štvrtok teda, len valria može až okolo 14 pisala. Ty by si kedy došla? Teda o kolkej?
veji zatial netusil, nejako som nad tym nerozmyslala
ahojte,
doryska hadam aj porodila, co?
inak mne je jedno kedy by sme sa stretli, bo som cely tt. sama doma, cez vikendy si robime s manzelom vyletiky. inak vedeli by ste mi nieco odporucit v okoli ZA? My to tu zatial moc nepozname.
valria aj my sme chceli chodit na plavanie, ale prislo mi to celkom drahe a ked som nemala istotu, ze by sa jej to pacilo, tak sme to nakoniec odriekli, ale super, ze ide byt leto a pojdeme na kupko? Vy kam budete chodit? tu v ZA je aj detsky bazen?
vejula, tak to mas pravdu s tou belobou, sa hanbim normalne saty obliect a neviem kedy sa pri malej opalim ☹
lenocka, to je jedno. nejaky tip na vylet, kde by sa dalo ist aj s kocarom? priroda al. podobne. a vobec kde mame nasmerovane v stvrtok?
ahojte baby...tak my sme uz dvaja.Kubik sa narodil 28.5 neplanovanou sekciou a mali sme 49 cm a 3400g.....pasacik malicky.Zvykame si na seba,ale mame sa velmi radi.Uzasny pocit je to mat svojho milacika maleho pri sebe

wandeirra nie, nestihal, bol v ba, ja v ziline
tak sa nedalo