Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
Ja bohuzial nechodim, ale ani som nevedela, ze v BJ je utulok.
ahojte poprosím Vás predávajú sa v Bj sypané čaje?
DAKUJEM
Ahojte kočky 🙂 Je v Bj nejaké materské centrum?Príp.nieje
tu nejaká maminka s 9mes.drobcom +- 🙂 Ďakujem!
aha, dik
@jahodka111 Ahoj, nás už fotil 2 krát. Maximálna spokojnosť 🙂 odporúčam 🙂
Milé mamičky ..... potrebujem poradiť 🙂 nastupujem do práce a detičky by mali ísť do jaslí. Poznáte niekoho, kto opatruje deti doma ( vo vlastnom byte) na živnosť tu v Bardejove? Nechcem ich dávať do klasických jaslí. Ďakujem.
ahojte potrebujem vypatrat jednu mamicku z Bardejova s nickom 4076 nepoznate ju daktora viem ze ma dve dcery
Ahojte zienky
prepacte ,ze sa tu tak votriem.Prosim Vas neviete v BJ o niekom ktoby prenajal na par dni pocas velkej noci byt,tak 4noci .Staci aj garzonka dvaja dospely + babo.Dakujem
ahojte, je tu nejaká tehulka z BJ, čo má termín v októbri? 🙂
baby prosim vas nevie niekto poradit, kto robi akrylove nechty na vimbargu? ak ano poprosim cislo do IP. Len akrylove nie gelove. Dakujem
ahojte,
obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pri výskume, ktorý je zameraný na preskúmanie vzťahu medzi tým ako matky a otcovia vnímajú rodičovstvo a výskytom post-traumatických stresových reakcií. Súčasťou výskumu je porovnanie výsledkov rodičov detí, ktoré sa narodili predčasne a ktoré sa narodili v termíne.
Ak máte čas a chuť zúčastniť sa výskumu, budem vám vďačná, tu je naň link. Zúčastniť sa môžu aj otcovia detí. Ideálne je ak rodičia majú dieťa vo veku 0-5 rokov. Ak nemáte chuť zúčastniť sa výskumu, tak sa ospravedlňujem za obťažovanie.
https://docs.google.com/forms/d/1veehu9DZ_5Sgae...
Vyplnenie dotazníku trvá približne 5 až 10 minút. V niektorých prípadoch nestačí na link kliknúť, treba ho prekopírovať do nového okna... Otázky sa týkajú informácií o rodičovi, dieťati, niektorých subjektívnych pocitov ohľadne rodičovstva a prípadných post-traumatických reakcií súvisiacich s pôrodom a príchodom dieťatka na svet.
Výskum dodržiava etické zásady, spracovanie informácií je anonymné.
Výsledky výskumu budú spracované v rigoróznej práci, ktorá bude obhajovaná na Katedre psychológie Filozofickej Fakulty Univerzity Komenského.
V prípade, že máte nejaké otázky, alebo by ste si chceli prečítať výsledky práce neváhajte ma kontaktovať na fodorova.j@gmail.com.
Vrelá vďaka
Mgr. Jaromíra Fodorová
psychologička
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahojte vsetci z Bardejova! Mam na Vas taku neobvyklu prosbu...Potrebovala by som previezt maleho psika z utulku v Bardejove do Bratislavy. Hladam niekoho, komu by to nevadilo a chodieva z Bardejova do Bratislavy, pripadne sa chysta. Velmi by ste mi pomohli. Dakujem velmi pekne!!!